• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    RUTHLESS: ja si recept nasla a trochu upravila v themomixu… ale nic sloziteho, co by neslo udelat na sporaku
    Cesneku jsem dala vic a ravioli ( ktere by mi nikdo doma nejel a ja ani nevyhledavam) vymenila za radiatori a bylo to tim, ze mi prvni padly do ruky..

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LADY_MYSKA: oukej. Beru. respektuju :-)

Jak delas tu omacku? mam doma ted jeden a pul cukety atodle bych docela dal :-) to vypada vlastne jako dobrej recepis, co s ni. libi se mi to.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    RUTHLESS: rozlisuji spagety a testoviny .. tak dobra, k rajske mam rada kolinka a asi mi je jedno, jak se jmenuji. No a kdyz jednou za uhersky rok jdu do restaurace, tak horko tezko si vzpominam co je co, ale na takove to domaci vareni to jsou testoviny
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LADY_MYSKA: tak, vypadaj jako radiator, zrovna u tedlech se to zapamatovat docela da :-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KAIAFOX: dekuji, ale asi si stejne nezapamatuji a stale to budou testoviny
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LADY_MYSKA: Radiatori
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Testoviny, co nevim nak se jmenuji a cuketova omacka a parmezan

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Neděle do zelena.
    Hovězí z CrockPotu, koprovka a celerknédl.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Bordel na stole. Jídlo a pastva. Pánev s hovězím z vývaru, kedlubnové hranolky a brambor.
    A když nemáš chřest, vraž tam chmel! Jedlý a lahodný aj zasyrova.

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ENDER: jo :D, tak super! díky
    ENDER
    ENDER --- ---
    GRANTORINO: Jasne, ze je to zdravy. To spatny se vysmazi a to dobry zustane..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    DOCKINEZ: zdravý to není, ale dobrý to teda rozhodně je :D!
    Tuhle jsme byli na obědě a já si to dala a potom na procházce jsem si ještě bezmyšlenkovitě dala hermelínový chlebíček a ani mi to nedošlo, že ten den to jím hermelín podruhý... jako hermelín bych mohla jíst prostě furt, mňam!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Zkousel jsem vcera pochoutkac a vyplatilo se. Rohlik je kupovany Ricansky a nahore je trochu habaner :)

VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MAR_TINA: ježiš to je krása, můžeš mi říct, jak to děláš?
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Pořád mě teď napadají jen jídla, kde figurují brambory jako příloha, tak se to snažím alespoň trochu obměňovat. Takže dneska k obědu sekaná a opečené kroupy.

ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kuřecí čína s nudlemi.
    A jarní krevetové závitky na večeři.

LYNCH
    LYNCH --- ---
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    BAAL: Pytlíkovanej hrášek? V dnešním obědovém filmu taky hrál.
    Sekaná z mletého telete od sestry, mrkev na přepuštěném másle, hráškové pyré, toskánská kapusta s kadeřávkem na zahradě dobře přestála zimu a obrůstá, výhonky jsou z okna v ložnici. Houby z brněnské pěstírny.

BAAL
    BAAL --- ---
    Bolel me nedavno zub, tak mam pulku mrazaku slozenou z pytlikovaneho hrasku, nastal tedy cas na zpracovani. Dnes hraskove kari s reckym syrem, trochu divoke kombinace ale jak rikal Jirka, kdyz nemas, nahradis. A je to moc dobry:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam