• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    BERUSKA_CA: Fuck, chapu! Dam to radeji pryc :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BERUSKA_CA: Same :-D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    DR_NIKITA: Uz dobry, ale jdu sem z Herodesia a nahled me trochu vylekal.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ono to mlety hovezi z vybranyho masa ma uplne jinou barvu nez jakou to ma nekde v obchode. treba na hamburgry, karbose nedelam..
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KURE: Kdyz byl mlynek, tak jsem kupovala hovezi klizku a tucnejsi veprove:bucek -ne moc a k tomu olecko nebo krkovicku, kombinace dle chuti. Ted kupuju mlete, bo mlynek nemam. Az nsjdu rozumnou masnu, tak si necham namlyt a vyber necham na prodavajicim.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    VVENDY: Díky, odkaz jsem dostala do pošty :)
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    JAJITA: ano je, ale nejde mi dát odkaz. Jmenuje se Dieta - Bezlepková.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Omluva za OT, ale je tady někde na nyxu auditko o celiakii? Na fyxu se mi to nedaří najít. Díky
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na karboše a sekanou melu plecko. Když dělám holanďáky, tak bůček.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    KURE: Krkovice je takovej zlatej střed.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KURE: já jsem v tomhle barbar, prostě přijdu do masny a řeknu si o maso na mletí na sekanou. Většinou je to asi vepřová plec, občas je tam starý pán a ten mi naskládá tzv. ideální kombinaci kousků, kterou nezkoumám a nerozporuji.
    ACKO
    ACKO --- ---
    MAR_TINA: no sekačka z králíka, tu jsem jedla vždycky u manželových příbuzných na vesnici, vzpomínám s láskou dodnes
    KURE: no já melu nudně bůček +hovězí, třeba klížka, přibližně půl na půl
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KURE: já vařím ukrutně dietně a beru mnohem méně tučná maso než lidi :)
    Ale na sekanou bych volila vepřovou plec. Klidně bych to řízla krůtím stehnem.
    Babička dělávala starého králíka s bůčkem, ta byla nejlepší, ale nemám staré králíky.
    KURE
    KURE --- ---
    zeptám se, je tu někdo kdo si kupuje masoaby si ho doma semlel?
    jaký maso berete?

    jde mi o sekanou.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Když se, u oběda, staneš kindrharantem.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRENNET: jakýsi kýčovitý obchod Butlers v OCčku.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MAR_TINA: Jezis! Kde?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    MAR_TINA: 😍
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem si rybí talířky.
    (dávám lepší fotku)

    FAITH
    FAITH --- ---
    Jahody, jahody a zase jahody.
    Moj oblubeny nepeceny jahodovy dezert (piskoty, kysla smotana a jahody, tocha culru) a k tomu jahodove smoothie. Neni to az tak fotogenicke, ale dobre to je.
    Zvysok jahod som rozdala, tak sa nemusim trapit s rychlym spracovanim.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    a poslední dobrou si hodně ujíždíme na pečených bramborách ve šlupce v Remosce.. nejjednodušší a nejlepší! omatlám to samozřejmě lžičkou papriky, kurkumy, trošku olejem a sůl.

    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Chřestový krém zakápnutý oliváčem a zeleným pestem, zdravím ID DIVER :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam