No právě. Neumím si představit, že by bez friťáku byl perfektně křupavě propečený.
Dokonce se přiznám, že jednou, když jsem neudělala zkoušku tak jsem s pláčem šla z Celetný a pršelo, tak jsem si ho koupila na uklidnění na Staromáku za těch 160,- a oni ho tam fakt dělají dobře na tom oleji rozpáleném v nějakým tom kovovým dřezu nebo jak se to... a byl luxusní prostě....
Abych to doma dělala na pánvi, to prostě není ono.
A samozřejmě jsem vyrostla na luxusních legendárních langoších, které tu v Modřanech dělala jedna Maďarka dvacet let ve stánku a měla od rána do večera frontu. Takže bohužel poznám ten křupavý uprostřed a nadýchané okraje, velký jako celý talíř, s ničím menším a méně kvalitním se nespokojím nebo dost blbě, ale někdy maj aspoň obstojnou variantu :)