• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    jatýrka

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Musim se pochlubit.Povedl se me cokoladovej dort .

FERRYH
    FERRYH --- ---
    ZEBROWSKI: tady ho trosku trapej:
    Začal variť kvôli sebe a zdraviu, jeho profi recepty majú teraz tisíce fanúšikov | ADELA A SAJFA
    https://www.youtube.com/watch?v=P0SAqAzcJaE

zabavne :O)
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    jeste ze nam EU zakazala Pomazankove MASLO...
    to by byl jest vetsi maslovej bordel ... 😋
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZEBROWSKI: tady si každej myslí, že jeho nápad je ten jedinej správnej, nebo že halušky s bryndzou a petrželovým olejem dobudou svět :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    LUSINDA: Pravda. Jen se tomu u nás, v zatáčce před Vídní, říká máslo.
    Nechcu zvedat slovní přestrelku, vařím z 90% na přepušteným másle, zbytek do stovky doplní kvalitní sádlo.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KOCHANSKA_CH: zeptám se jak pako. On je v tom nějaký rozdíl? Myslela jsem že je to to samé.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Taky nemám doma ghí. Ale přepuštený máslo nechybí ani den.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ENDER: ona to tam dělá ale v tom videu ta Indka, Jamie jen míchá v míse, takže občas je lepší kouknout nejdřív na video, než komentovat hned :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    SAMOUT: Z jamieho bych mel celkem strach, to je pro me takovej babica z anglie (ale samozrejme nevylucuju, ze butter chicken dela spravne)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    A kdo nema ghi, da tam sojovou omacku. Jinak ja si zvykl delat butter chicken podle

Butter Chicken Recipe | Jamie & Maunika
    https://youtu.be/JKs-cRneTyE?si=SXBieJfZwsVaAjGz
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ehm, nesezerte se kvuli blbemu oleji eeee maslu eee ghi... :O) 😋
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KASUMI: jo akorát, že opakuješ to, co jsem napsala, a ano je to vtipný, ale není potřeba ten můj vtip ještě opakovat ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GRANTORINO: nadech, vydech
    to vubec nebylo na tebe, to bylo na ten recept, a vubec to nebylo mineno zle, ale fakt mi to prislo vtipny..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    KASUMI: no ano blik cvak příjem...a proč to asi píšu :D?
    ---) že je v tom receptu zmíněný jen olej, ale že dávám máslo (logicky bych dala ghí, kdybych ho měla). Jsem netušila, že to potřebuješ/potřebujete ještě víc vysvětlit.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (jasne, ne kazdej ma ghi, jen mi prijde vtipny do receptu, kterej ma v nazvu maslo, davat jeste olej :))
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    proc by nekdo daval do butter chicken olej? :D vtipny :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Butter Chicken podle tohoto receptu, akorát jsem část oleje nahradila máslem.... recept moc doporučuji 👌
    BUTTER CHICKEN - Kitchen story
    https://kitchenstory.cz/butter-chicken/

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak ty placky. U nás se k nim dělávala melta.

KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    DOCKINEZ: V miniatuře to vypadá jako s hranolky. Jinak taky ji dělám podle Vaňka, ale místo mouky dávám strouhaný perník a navíc perníkové koření, ve kterém jsou tebou zmiňované ingredience na provonění. Jediná omáčka kterou pasíruji. Nakonec kostku másla na “naleštění”. Dlouho jsem nedělal, dík za tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam