• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    mě se teda na kratomu řídí vozidlo výborně, ale může to být hodně individuální, někdo je na kratomu lehce omámen, ale stačí si vychytat odrůdy co jsou více stimulační než relaxační.. zajímalo by mě co na to drug testy, jestli bych nalízal opiáty nebo ne.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    BRKODLAK: mel jsem zeleny, ani nevim ze existuju jine barvy.. davali jsme myslim po 8 gramech, ale jak rikam, kombinoval jsem to s Mkem, hulenim, damianou, rape, chlastem a buhvi cim dalsim, takze moc nevim jak to makalo :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: z holandska, orgáni nic, na seznamu to nefiguruje, existujou i český eshopy typu botanic apod.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SLEEPLESS8: ideální je si koupit nějaký vzorky od každé barvy, a pak si odvážit dva až tři gramy jedné barvy, smíchat s vodou nebo džusem a vypít.

jinak kdybyste se chtěl někdo připojit k objednávce z kratomgardens.com, tak dejte vědět.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    Musim to jeste znova vyzkouset.. kdyz jsem to mel posledne tak to bylo v kombinaci s dalsima asi 5 ruznyma drogama, takze nemam zdani jak to fungovalo :D kazdopadne budu rad za jakykoliv tipy tady..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZDENDAK: Ahoj, mam za sebou jeden nakup na kratomgarden.com, driv pres kámoše, nebo české eshopy, ale se zvyšující se spotrebou uz bylo potřeba nakupovat levneji. Kilo neco pres tri tisice. Oblíbil jsem si vzorek stems and veins, coz jsou jen stonky a zilky, a ma nejsirsti zastoupeni alkaloidu. Nejlepsi mi ale prijde ruzne vzorky smíchat, protoze tak dosahnes velkeho mnozstvi ruznych alkaloidu, takze je ucinek hodne komplexni. Rizeni bude hodne individualni, stejne tak jako ucinek kratomu.
    ZDENDAK
    ZDENDAK --- ---
    Kde nakupujete? E-shopy a ve větším množství, nebo v kamenných prodejnách? Tipy kde? Co považujete za přijatelnou cenu?
    Oblíbené vzorky? Tipy na ideální konzumaci?
    Zkušenosti, využití / špatné zkušenosti?
    Je například na kratomu vhodné řídit vozidlo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam