• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: dík za rozsireni obzoru, logicky jsem to odmitl jako blbost, a taky jsem si nebyl jisty, jestli to neni něco z odkyselovaci teorie. Zas o kousek chytrejsi.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: tady jsou jenom smazky. Nic pro normalniho cloveka to urcite neni.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    STICKYGREEN: Tak já občas míchám s wayusou, s kterou si v poho rozumí, ale myslel jsem spíš nekombinovat s alkoholem (což jsme se už dozvěděli viz níže) a chemií.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PABLITOS: ahááá :D no, je míchat jako míchat (citron, šťáva,voda,džus) a míchat jako kombinovat. já jsem zrovna ten, kdo kratom kombinuje maximálně s tím kafem, v tomhle se určitě shodneme.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    STICKYGREEN: Záměrně jsem tam dal smajlíka, odkaz na agenta 007, jiný význam to nemá. Jinak kratom má velkou potenci a přijde mi zbytečné ho s čímkoliv kombinovat... Ale chápu, sto lidí sto chutí...
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    LOJZEE: i kdyby ti tady vsichni podepsali krvi jak nejsou zavisly, tak smazkam nemuzes nikdy verit prece:)
    To je prece individualni vec, zavislost. Kdyz je nekdo debil, tak je jedno jestli nevydrzi denne bez 2 litru coly nebo 20g kratomu.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    LOJZEE: že je to návykový nikdo nezpochybňuje ani se tomu tady nevysmívá, zarazilo mě že to řadí mezi opiáty. s kým si píšeš budeš muset posoudit sám.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    STICKYGREEN: pisou to celkem casto, proto mi to prijde nebezpecny a nechce se mi s tim zacinat, i kdyz me to laka.. ale koukam, ze tady v klubu se kazdy zavislostem a nebezopecnosti kratomu spis vysmiva a dela se z toho spis caj/kafe.. porad nevim, jestli si tu pisu se smazkama nebo ne a jestli to teda je pro normalniho cloveka navykovy a nebezpecny?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: to je klasickej očerňovací styl, co tady ufo zpochybňuje no. s tou salmonelou je to divný, já se seznámil s kratomem v březnu a už v té době tyhle poplašný zprávy byly, přitom tahle má daleko vyšší datum. nicméně je to problém us, v evropě se to neobjevilo. neníí tam ani nic o vendorech, takže víš jak
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PABLITOS: toto mě zaujalo: protřepat, nemíchat / vysvětlíš prosím?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: ...kratom, an addictive opioid. to se mi snad zdá.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    High rates of Salmonella contamination ID'd in kratom
    https://medicalxpress.com/news/2018-07-high-salmonella-contamination-idd-kratom.html

mediální masáž ve státech pokračuje. v závěru článku nechybí "poučení", že kratom je sám o sobě návykový produkt, který nám může ublížit (není napsaný jak). ale jako salomonelu bych dostal nerad a docela by mě zajímalo, jak ke kontaminaci došlo
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    BRKODLAK: citronová šťáva je sice kyselá, ale v těle působí zásaditě...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PABLITOS: proc bych mel vubec nejakou stavu davat? A citronova stava je daleko kyselejsi nez nejakej dzus. Nejak ti nerozumim priteli.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    BRKODLAK: pokud chceš zachovat zásaditost, ze zkušenosti doporučuji místo kyselých
    džusů použít citrónovou šťávu, mně se osvědčilo: 1dcl vody+šťáva z půlky citrónu (protřepat, nemíchat:)
    nesnažím se za každou cenu zbavit té specifické chuti, prostě to k tomu patří a zvykl jsem si...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    já teda kluci hlavně zjistil, že do sebe nemůžu tak moc lít kyselý džusy. po týdnu užívání kratomu už jsem měl žaludek fakt nepříjemnej, a ten smrad, co ze mě občas vyšel, to jsem fakt nezažil. nejdřív jsem myslel, že je to kratomem, naštěstí se ukázalo, že je to právě těma kyselejma šťávama. kratom je zásaditej, což je pro žaludek dobré, tak proč ho dráždit. co se ukázalo jako vyloženě blicí kombinace je hodně alkoholu a kratom. v pátek cestou z párty jsem se zeblil jak alík. nutno říct, že jsem nespal a na můj vkus toho i dost vypil. kratomové bahno, které ze mě vyšlo by sjelo nejspíš celej pluk :D tak bacha
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRDK: čím kyselejší, tím lepší :) já už taky od červenýho grepu upustil. citrusové plody: neřekl bych ani že to je o akceleraci účinku, spíš mi přijde, že se to líp vstřebává, cítím to v žaludku. když je "krize" taky míchnu jen s vodou, ale musím si pak dát to kafé, bez toho už si to snad neumím představit. ale zjistil jsem, že se mi ty citróny docela prodraží, při ceně 70kč za kilo a mojí spotřebě.. (piju je i bez kratomu -vymačkat citrony, dát tam jen kapku vody a dost cukru, to miluju).

VYHULENY_UFO:nejsem příznivec konspiračních teorií.na druhou stranu ale nevěřím, co se týká přírodních drog, že legálnost či ilegálnost stanovuje systém v zájmu všeobecného blaha
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: precti si historii absintu a taky proc je doted v hodne zemich zakazanej. To ze tady neni, neni zadnej argument proti tomu, ze se to vinarum podarilo ocernit az k zákazu. I tady je omezeni thujonu. Staci trochu googlit.
    FRDK
    FRDK --- ---
    KONZUM23: Nejčastěji protřepané s džusíkem, spíš se sladšími, kde se líp ztratí hořká chuť - hruška, meruňka, broskev, ananas (i když zrovna v tom docela pění), někdy i v kyselejších (višeň), fantazii se meze nekladou, v podstatě s každým chutná lépe než jen tak s vodou (IMO). Nebo s ledovým čajem. Když je nouze nejvyšší, postačí i šťáva s vodou. Zkoušel jsem i tu doporučovanou vymačkanou šťávu z grepu či citrónu, ale žádná zaznamenáníhodná akcelerace účinku nenastala.
    Známý třeba ke snídani rozmíchává v jogurtu

¤¤¤

Ještě jak tady před časem byla řeč o kombinaci s kávou, taky nezřídka podpořím kofeinem bezvodým a no problem, hezky se to navzájem doplňuje.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: other
    opioid-like drugs? Tell me more
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam