• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    Zdravím
    Doporučuji tento obchod http://malakakratom.com/
    Kilo výde s poštovným zhruba na 1200kč.
    Tak snad to někoho potěší :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: kratomshop cz, abych jim nekřivdil, uvádím na pravou míru, cena kratomu za 10g se při větším odběru už snižuje, novinka. jestli jste odtud někdo bral, napište pls jestli ty ceny za to stojí
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KONZUM23: Tak já tak v podstatě funguju taky, tak trochu si hraju s ohně, jediný co, tak nepiju. Je fakt, že hodně důležitý je vědět, jak to zastavit, aby to způsobilo co nejmíň škody, když to překročí hranici, ale člověk taky musí počítat s přijetim zodpovědnosti za ty škody, které napáchá předevšim na svém životě žejo (někdy ten pocit viny vůči sobě fakt blbě zpracovává potom).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ty ja mel asi stesti na relativne normalni prednasky o drogach, zadny straseni. Nejhorší, co jsem zažil byl vychovny koncert slovaka s kazetakem, Viktora, který mel písničku o tom, jak jeho kamarada znicila marihuana. Dle kvality produkce jsem si uz tenkrat rikal, ze ten kamarad nejspis dopadl lip, brrr.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BRKODLAK: Tak mně kdysi okouzlily halucinogeny a nevidim změnu vědomí pomocí drog jako špatnou ve srovnání třeba s alkoholem, který adiktologové řadí mezi tvrdé drogy (na rozdíl třeba od marihuany) a přitom je legální. Pokud neomezuju ostatní, ale jen sebe, nevidim důvod v tom někomu bránit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WOTAR: jo, tahle reklama me hned taky napadla. Ale znam vic lidi, co to tak meli, a všichni jsou rozumní uzivatele drog, nejspis i díky brzkemu zajmu, protože když nevis, kde se takový veci shani, tak o nich aspon hltas vsechny dostupny informace.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KONZUM23: KONZUM23: Jasně, ale jak si psal, jestli si měl problémy s opiáty už dřív, tak bych byl na pozoru, protože člověk co měl jednou problémy může mít často roky nějaké užívání pod kontrolou, pak se něco sesype a zase v tom lítá:) No už to nebudu dál taky rozpitvávat, jen jsem tim chtěl taky přispět do pléna s tím, že je potřeba si dávat pozor, protože jak se člověk zahákuje, má pak tendenci mazat si med kolem huby a zlehčovat situaci.
    BRKODLAK: Už jako malej jsem věděl, co chci v dospělosti dělat a drogy byly jasná volba:-D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WOTAR: jo, ja od detsvi vedel, ze budu brat drogy, takze z tohohle hlediska mi prijde kratom jako idealni volba.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KONZUM23: No dle teorie závislosti se nikdy nezbavíš, v zásadě ji pouze můžeš mít pod kontrolou, více či méně, takže bych doporučoval být vždycky ve střehu, pokud už někdy nějaký problém nastal. Na závislosti bývá blbý, že tak nějak ohýbá myšlení a člověk si vytváří myšlenkové zmetky/racionalizace typu "mám to pod kontrolou" apod, takže člověk co tvrdí jak se zbavil závislosti mi je spíš podezřejel než ten, co přizná, že k tomu má sklony a stále je si vědom rizika.
    BBAN4N: Ono to právě moc o vůli neni jakmile to překročí určitou hranici, někdo k tomu tíhne víc, někdo míň (z mýho pohledu to dost závisí na míře potřeby sebedestrukce a vztahu k sobě, což se zase objevuje někdy během dětství). Z toho co píšeš, tak Ty máš k sobě vztah dobrej, takže u Tebe je to spíš něco jako záliba a dáváš si pozor, tak proč ne, imho u Kratomu mi to přijde bez problému možné, u heráku už bych tomu něvěřil.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    https://www.kratomnews.org/kratom-drug-test/

Unfortunately, new tests are now being developing to specifically look for Kratom just because of anti-drug hysteria and the lack of information. This caused many legality issues. Luckily, these tests are quite seldom done and not likely to be done on any employees’ routine drug screening.
    SM3
    SM3 --- ---
    BRKODLAK: Já vím, ale dokud bych si ty testy neudělal, tak bych nebyl v klidu ;)
    Úplně nejsem schopný ted popsat rozdíl, jelikož jsme bílého měli méně a jednou jsme mu nedali ani moc šance na rozjetí a s tím, že to nic nedělá, jsem dali žlutý a pak to začlo šlapat dohromady a bylo to fajn, až jsem si říkal, že na legální věc/čisté testy je to super ;)
    Za cca 14dní zkusim napsat jestli a jaký rozdíl vnímám ;)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SM3: s temi testy jsi mi mohl klidne verit :)
    Dokazal bys popsat jakej rozdil vnimas mezi zlutym a bilym? S tim sexem je to jak rikas, oddaluje to vyvrcholeni a zesiluje silu toho prozitku.
    SM3
    SM3 --- ---
    Sorry za preklepy - telefon :/
    SM3
    SM3 --- ---
    Ptal jsem se pred casem na testy drog, ktere jsou pro me velmi dulezite, aby byly ciste... Zacinam s kratomem, po tydnu experimentu mixu a pak jsem dal 4 cervenyho + 2 zelenyho a testy byly ciste!! Cekam na bily a udelam dalsi testy, pokud budou ciste, tak kratome, vitej v mem zivote! :D
    Ohledne zavislosti apod. vim co telo zvladne, uz ma hodne za sebou, zazil jsem pecky a mam hodne velky respekt co se tyce zavislosti...
    Pro me teda lepsi zluty/bily, nez se tlumit, ale uvidime casem mixu...
    Uzivejte a rozumem! ;)
    Jinak podle me je to droga se vsim okolo, bez extra dojezdu - v podstate vzdy jsem mel min 2-3 piva, spis vic plus tvrdej a nebliju, ostatne to jsem nemel ani driv...
    Co se tyce libida, tak neupada, jen asi oddaluje vyvrcholeni - nastesti to neplati u partnerky, ale me k tomi staci i 3 piva, tak tezko hodnotit :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    KONZUM23: tak prosimte nechod na lidunku do pripravky desit poter. Jen snad kdyz vysledujes ze skladas uz 8 hodin a 8 hodin jsi nejed, navstiv lednici. Proste, znas to.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DIVA: to já taky. není nad přírodní způsoby vyplavování dopaminu .)
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ja mam treba tezkou zavislost na muzice. A vubec me to netrapi, pustim si ji zitra rano zase, bez vycitek. A az ji zakazou, budu kriminalnik.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Já si myslím, že závislost bude jednou z mála, ne-li jedinou nebezpečnou věcí na kratomu. Jinak by měl mít pro tělo naopak blahodárné účinky, což se s alkoholem zabíjejícím mozkové buňky nedá srovnat.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Ja myslim ze jsme vsichni dospeli, tohle tema beru jako OT. Jsem schopna vnimat, posuzovat i ridit a regulovat svoje chovani. Kdo ne, komu to nepali, nebo se naprosto neovlada, ten bude mit problem treba i s pizzou nebo cokoladou. Obcas fajn, konzumovane bez omezeni normalni jizdenka do prdele. Pravidelne cvicit je fajn, extremni kulturistika pakarna. Kratom vedle jinych prostredku k modulaci vnimani ma zanedbatelne pruvodni efekty. A neni nebezpecnejsi nez pivo.

Pojdme tohle auditko udrzet tematicke a na odborne urovni.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BBAN4N: já si kratom taky nedávám jen tak pro srandu. návykovej určitě je, stejně jako všechno po čem ti je dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam