• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FRDK
    FRDK --- ---
    Šmarjá, se vám divím, že si už neodpustíte ty invektivy vůči sobě navzájem. Nenechte více prchlivost cloumat svým majestátem.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: tak pak podej report prosim te, na tenhle obchod jsem zvedavej delsi dobu. Nedavno se tu ale objevila jedna negativni zkušenost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: podel se
    VOP
    VOP --- ---
    VOP: už pořešeno v poště, díky)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LOJZEE: nj, vyléčení feťáci jsou občas otravnější, než vyléčení kuřáci :-)
    VOP
    VOP --- ---
    dobře no, takže teď - odkud je tedy momentálně k dostání nejlepší poměr cena/výkon? (https://www.facebook.com/kratomgroupcz/ ? (s tím že mi jde o domácí scénu s dopravou tak do 4 dnů max)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    mno, ja se poroucim.. ja na nikoho ucelne vypady nedelal, jen mi prijde usmevne, kdyz tu "smazky" pisou, jak maj life diky kratomu pod kontrolou :D pod kontrolou jsou naopak lidi, co zvladaj zivot bez kratomu a to je nit, kterou se tady nesije.. droga na bazi opiatu neni nic, cim by si mel rozumnej clovek upravovat vedomi nebo fyzickej stav.. nerikam, ze mate spoustu argumentu, proc kratom uzivat, ale jak rikam, daleko vic smysl mi dava se na to vysrat.. hlavne ted, kdyz sem se na vsechno vysral ja, tim spis vidim, jak je to tady komicky.. takze preju prijemnej uklid pokojicku nebo co a uz o me zde neuslysite.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: tohle samozrejme necham, chci smazat jen osobní vypady a OTcka.
    VOP
    VOP --- ---
    BRKODLAK: já bych to nemazal hele.. mě to přijde všechno k věci.. a hezky to odráží tu šíři kratomu.. jak někdo ho solí zodpovědně a je s tim vklidu.. někdo ho solí víc než "by se asi mělo" a uvědomuje si to.. někdo ho solí víc a neuvědomuje si to.. někdo ho solil víc a uvědomoval si to a nedělalo mu to dobře tak přestal.. někdo by ho chtěl solit víc ale nedělá mu to dobře tak by chtěl tu radost sebrat i ostatním (sory tady sem si schválně rejp, ale jen tak škádlim, přikládám tomu stejnou hodnotu jako ostatním subjektivním pohledům, nemyslim to zle .))

Kromě UFA teda, tam jsou to klasicky jen arogantní výkřiky bez jakýhokoliv kontextu a možnosti smysluplnýho rozvinutí debaty, stejně jako kdekoliv jinde na Nyxu, tam bych klidně mazal/ROval .)
    FRDK
    FRDK --- ---
    BRKODLAK: Známe :)
    Jak se mi v kutlochu kolikrát týdny hromadí kupy organizového nepořádku a já jejich přeorganizování odkládám a odkládám (uklízení ee), takhle jsem v těchto obdobích, když už jsem zůstal doma, nevěděl, kam dřív skočit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: me obecne prijde tahle kombinace dobra, ten kratom nedovoli, aby clovek po thc zdementnel jako obvykle a blokuje to i tu klasickou asocialnost. Blby je, kdyz pak clovek podlehne kouzlu okamziku a da par piv, to je skoro jako antabus :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BRKODLAK: vybírá si jen co chce a např. uplně přehlédl, že jsem chválil party kombinaci kratom+thc :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Btw dnes doma vetsi uklid. 6g stem and vein udela i z chaotickyho bordelare, co nema rad a nechape uklid, cloveka co s chuti a vervou systematicky uklizi. Smahu zdar.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: lidi no. me na tom prijde vtipny/smutny, ze ty reakce jsou reakce na vlastni domyslenky a na to, ze lidi nesdili muj jedinej spravnej pohled.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BRKODLAK: nepřekvapuje mě to...já taky nejradší zametám před cizími vchody :-)...a čím víc je bordelu u mě doma, tím víc řvu na ostatní ať uklízí :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Do vecera si tu jeste muzeme premerovat penisy, ale pak to tu promazu, at tu jsou jen zkušenosti, informace a dotazy.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: zrovna nedávno jsem četl v jiném klubu něco o dvaceti letech hulení a hulení do práce a další podobný vtipy
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LOJZEE: ty jsi straight-edge/abstinent?...jestli ne, může rozvést, jak a proč něco užíváš? jak ti to zlepšuje život? (v případě, že ti odpovědi na tyhle dotazy příjdou absurdní jen u kratomu, ale u věcí co užíváš ty ne)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Tenhle klub má sloužit ke sdílení zkušeností, popřípadě k získávání informací. Pokud nemáte zkušenosti, nebo se nesnažíte získávat informace, dejte si pohov, tohle není ring v soutěži o to, kdo je nebo není větší smažka. Pokud to nepůjde rozdám banány já.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam