• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BRKODLAK: nepřekvapuje mě to...já taky nejradší zametám před cizími vchody :-)...a čím víc je bordelu u mě doma, tím víc řvu na ostatní ať uklízí :-)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    INK_FLO: zrovna nedávno jsem četl v jiném klubu něco o dvaceti letech hulení a hulení do práce a další podobný vtipy
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    LOJZEE: ty jsi straight-edge/abstinent?...jestli ne, může rozvést, jak a proč něco užíváš? jak ti to zlepšuje život? (v případě, že ti odpovědi na tyhle dotazy příjdou absurdní jen u kratomu, ale u věcí co užíváš ty ne)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Tenhle klub má sloužit ke sdílení zkušeností, popřípadě k získávání informací. Pokud nemáte zkušenosti, nebo se nesnažíte získávat informace, dejte si pohov, tohle není ring v soutěži o to, kdo je nebo není větší smažka. Pokud to nepůjde rozdám banány já.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    EXX: take bych se vsadil, ze jine drogy nebere a ze klidne vydrzi bez kratomu rok nebo dva, protoze neni zavisly.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BBAN4N: a i verim, ze podobne jako opiaty nebo lsd ci mdma, to muze mit i konkretni vyuziti v medicine. to je jedine, kdy bych to zvazoval. pro zdraveho cloveka, co neni zvykly na drogy, ktery si tim upravuje moody, to uplne vhodne asi nebude, ale dokud se to nebere casto a ve velkem, tak zrejme ani moc nebezpecne. problem nastava, kdyz si na to clovek zvykne nebo tim neco musi resit.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BBAN4N: ti to ze srdce preju, ze je to pro tebe tak super, rozhodl jsem se po par ignorantskejch clancich, ze pro me to nebude.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Zkus naslouchat a číst co ti píšou zdejší uživatelé místo copy paste ignoranství kámo. Žvásty o tom jak Kratom ničí žaludek je další hloupost, možná když jsi máslo a cpeš to do sebe ve velkým tak jo, ale prosím tě přečti si o tom něco pořádně než tady budeš plkat, já jsem věnoval Kratomu nekonečný hodiny research, není to o tom si přečíst dvě stránky co vygooglíš.
    praxe Lojzíku: Kratom pomáhá mimo jiné na Crohnovu chorobu (dávám otcovi, pomáhá mu) a Ulcerózní kolitidu atd. Je alkalický a dobrý na žaludek. Proto jsem si dal včera po šesti dnech, předtím jsem měl x dní nějakej bacil v břiše, zvracení, průjem, slabost, Kratom včera výrazně pomohl, konečně jsem strávil jídlo co jsem snědl a nenadýmal jsem se furt a netrpěl jsem bolestí, získal jsem sílu, ráno v práci jsem těžce chodil a po směně jsem už šel na chvíli do vody na surf a odpoledne žongloval a nabíral sílu a dnes se cítím skvěle.

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: tohle bylo primo ze stranky prodejce kratomu, ktery ale ve finale rika, ze to muze ve spravnem uzivani obohatit zivot, coz tu vsichni dokola omylate, ale prijde mi to spis jak reklamni slogan.. preci jen to chteji prodat a maji z toho neskutecny vyvar, tipuju..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: po osmi měsících jsem nic z toho nezaznamenal. jedna věc je popírání negativ, druhá je zase jejich přehnaný vypichování. Jinak příště pls postuj i s odkazem, na internet může napsat kdokoliv, cokoliv.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Short-term side effects of Kratom

Flushing of the face
    A partial loss of motor coordination
    Tremors
    Dizziness
    Sweating
    Itchiness
    Nausea
    Vomiting
    Constriction of the pupils

Long-term side effects of Kratom

Anorexia
    Loss of weight
    Hyperpigmentation of skin (skin darkening)
    Psychosis
    Diarrhea
    Insomnia
    Runny nose
    Rise in blood pressure
    Pain in muscles
    Joint aches
    Increased craving for Kratom
    Intense sweating
    Nausea
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    K mojí citlivost takhle:
    Postupně jsem se propracoval při testování od půlky a po vrchovatou kávovou lžičku s pozorovanými účinky od "vůbec o tom nevím" přes "aha cítím se jako velmi dobře odpočatý a po raní kávě" až po "cítím trochu energie navíc". Nic jako nájezd/ počátek účinku nevnímám.
    Test proběhl na stems a na červeném samostatně i v kombinaci. Celkově bych to zhodnotil" ty vole mě to snad nemaká" ,když tady čtu ty vaše hodnocení,tak nechápu.
    O čem tady ale nepíšete je dojezd. Na to, že v průběhu účinku skoro nic nepocituji, tak to co pociťuji po několika hodinách je vzhledem k neúčinkům až neuvěřitelný dojezd, celková rozlámanost a únava, jako když celý den těžce fyzicky makáte. Když jsem zkušebně "doložil" další dávku ,tak se tenhle dojezd posouvá v menší míře až na druhý den, který je tedy po vyspání menší,ale den je unavený a stojí za nic. Docházím k závěru,že tohle asi není pro mne.
    Dislaimer: Na ničem jiném nejedu, byl/jsem jen občasný uživatel rekreačních párty látek a psychedelik a trávy. Opiáty nikdy.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: tak to jsme se hodně rychle dostali od popírání negativ až k "domýšlím si něco na místech, kde mi to není úplně jasné"
    Žaludeční potíže nejspíš způsobovat může, ale to může lidem (třeba mě) dělat i káva a tisíc dalších věcí. Vzhledem k tomu, že je silně zásaditej, tak na žaludek by měl mít spíš pozitivní účinek, což u mě má. Já s ním mám totiž vlastní zkušenost a znám spoustu dalších lidí, a v tomhle kontextu mi přijde fakt vtipný, že uvádíš nějaké informace, které jsi "vyšťoural" na netu, btw ty další věci by mě vážně zajímaly, o látkách který beru chci vědět maximum.
    Zkus si schválně všechny tyhle tvoje postoje proti kratomu překlopit na hulení.
    Já si zase myslím, že je to zdravá látka prospívající organismu, stejně jako většina bylin, ale to si počkáme až se udělají nějaké výzkumy. Ale klidně pastni nějaké zdroje, budu jen rád, když ta diskuze někam povede a nebude to jen vzájemný bránění si vlastního písečku.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: krom zavislosti to muze zpusobovat ruzne zaludecni potize napr. a rekl bych, ze bych toho vystoural vic, kdyby bylo potreba.. nemyslim si, ze by to byla zdrava latka prosivajici organismu.. zavislost se zde rozporuje v te rovine, ze jsem si vsiml urcitych prispevku, kde mi neni uplne jasne, jestli si ji dotycny uvedomuje. nerikam, ze kratom nema vyuziti, ale myslim, ze lekar by ho jen tak nepredepsal..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: hele to hlavní dělení je fakt podle barev, orientuj se podle toho. jinak pak každá odrůda může mít mírně odlišné účinky od jiných, ale zásadní jsou vážně ty barvy. Co jsem zatím vypozoroval, tak sumatra nebo thai mi přišly slabší, nejlíp hodnotím maeng da a pak specialitku stem and vein, což jsou jen stonky a žilky a na barvu se nehraje. Na deprese mi přijde vhodný zelený. Dobré odrůdy mi přišli ještě green malaysian, pontianak red horn, nebo bali green i red. Kvalita se může hodně lišit podle dodavatelů.
    KUATO
    KUATO --- ---
    LOJZEE: ja bych byl rozhodne v prdeli bez caje a cukru (ve forme medu teda, bily cukr nejim). tez absence soli by me kurevsky zranovala..
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    BRKODLAK: v herbal nekupuju jen se mi libi asi to razeni dle ucinku na strane :D tak jen jestli nekde nejsou souhrne sepsany vsechny druhy vic nez dle barev a puvodu.. ale vzornik bude asi dobra cesta :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: hele obecně bílý je více energický, červený narkotický, zelený něco mezi, pak jsou ještě speciálníma postupama udělaný zlatý a žlutý, ten zlatej by měl být něco mezi červeným a zeleným a žlutý mezi bílým a zeleným. Ideální je si nakoupit nějaký vzorkovník, a vyzkoušet vše. Herbal store ale fakt nedoporučuju, jejich kratom fakt není fresh.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KODEXX: Dá se nakapslovat, dá se sníst a zapít, nebo jen rozmíchat v nějaké tekutině a vypít.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOJZEE: Vidíš, tebe nezajímá jak to je ve skutečnosti, ty si jen chceš potvrdit svůj předpoklad, že je to svinsto, který do života nepatří, to mi nepřijde jako objektivní přístup. Odpovědi na otázky v mým předchozím příspěvku mě pořád zajímají, chytit se něčeho co není linkou diskuze je vlastní jinýmu ID.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    BRKODLAK: "svnistvo" je subjektivni pojem.. za me je to navykova latka, po ktere se citis lepe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam