• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    MASOO
    MASOO --- ---
    shaker, s trochou stavy staci, ale ja miluju matchu, takze mi tyhle divnochute nevadej
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    Taky se mi to stalo. A zrovna jsem to nabidl lidem na festu. Ale oni chteli videt, jak si to davam. No a zaskocilo mi to, vdechl jsem to, vyplivl castecne na ne. A pak jsem to rozdychaval tak 5 minut. krk jsem z toho mel solidne podreny, tak ze jsem skoro nemohl mluvit. Nedivim se, ze je to odradilo.
    Ale jejich minus:D
    FRDK
    FRDK --- ---
    QUASAR: Ale jo, také jsem to dřív občas takto provedl, do úst a zapít, ovšem jen do tehdy, kdy se mi to nalepilo v krku a postupně jsem se málem udusil a poblil, pak už ne.
    Navíc při tom mém hovadském množství dvě až tři kávové naběračky naráz by to byl i problém nacpat do držky :)
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    FRDK: s dzusem je to dobre. ostatne i s cimkoliv kyselim mi to prijde snesitelnejsi.
    ja na rozmichani pouzivam 250 ml zavařku. je to jako shaker. a nebo rovnou ze lzicky na sucho do ust a zapit, chce to gryf, aby se to nenalepilo vsude. ale jde to a je to rychlovka bez spinave nadoby:D
    EGGH
    EGGH --- ---
    VYHULENY_UFO: Neblázni, ceny epifytních rarit jdou do stovek dolarů. Přitom jim to roste za barákem.
    VEX
    VEX --- ---
    STICKYGREEN: mne to lzickou sup do pusy prislo takovy, ze si ten ucinek vic zaslouzim:)
    FRDK
    FRDK --- ---
    STICKYGREEN:

Velmi praktické lahvičky, doporučuje 9 z 10 kratom users ;)

EGGH: Rozmícháním v džusu se částečně potlačí leckomu nepříjemná chuť kratomu.
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Já jsem amatérskej botanik a s Indonésama kšeftuju poměrně často, neboť jsou to čilí obchodníci. Takže jsem jim napsal a teď mi odepsal jeden pán, kterej mi prodával semena kapradin a kupodivu prodává i kratom :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: kde konkretne jsi to nasel? Ta doprava je pekna, kazdopadne je nutny pocitat jeste se clem.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: s tou chutí se nějak nemůžu zorientovat, vím že různý druhy chutnají jinak, vím, že některý kratomy voní, ale chuť nedokážu hodnotit, všechno mi to přijde plus mínus stejný, nijak si na tom nepochutnám teda. rychle spolknout :D a jestli je dobrej nebo ne poznám až podle účinků
    EGGH
    EGGH --- ---
    Tak jsem na popud BRKODLAK: obeslal s poptávkou asi 10 Indonésanů a ceny jsou +- stejné. Kdyby nás bylo víc, tak můžeme zkusit udělat hromadnou objednávku. Jen pro zajímavost:

Red borneo 35$/kg
    Green maengda 35$/kg
    Yellow pain 35$/kg
    Super white 35$/kg

Doprava do ČR 1Kg/20$
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    EGGH: ve studený vodě se to špatně, míchá, musíš kvedlat dlouho. v teplý vodě je témeř hned hotovo, ale pít teplý kratom může být pro někoho na pozvracení. jedině pak ještě dolít studenou.. + mám oblíbený malý plastový lahvičky od džusu s velkým hrdlem, kam se vleze lžička. flaškou párkrát zatřepeš a valíš. je to praktický pro 'pouliční' aplikaci. míchal sem i s kávou nebo zeleným čajem, je to otázka individuálních chutí, ale dát si do pusy lžičku suchýho kratomu, to bych nedal, na to sem měkkej :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    BRKODLAK: 00 jsou ty nejvetsi pouzivane kapsle, obsah pocitam kolem pul gramu. muzu doma odpoledne zkusit zvazit.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KUATO: kolik se tam vejde?
    KUATO
    KUATO --- ---
    EGGH: ja si to nakapsluju do 00 kapsli.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: jo, taky uz jsem mel spatny kratom, konkretne z herbal storu, vybledla barva, naprosto ohavna horkost, a hlavne zadny ucinek. Každopádně nevim, cim se to stane, protoze jsem mel i dva roky stary kratom ze supliku, a ten fungoval normalne (2,3g)
    Jinak ja si kratom rozmicham v trose studene vody, vypiju to a zapiju vodou.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Ještě k tomu Silesia PH. Minulý týden jsem zkoušel Red Kapuas – 3,6g (vážím 93kg). Naprosto ohavná chuť, hořký a vrací se. Účinek téměř neznatelný, spíše tlumil a cítil jsem se unaveně. Jsem ale teprve u 5. kratomu z té testovací várky. Nechci to přehánět a tak si dávám kratom tak 1x za týden - zpravidla, když mám trénink a nebo dělám na nějakém projektu, na který se chci lépe koncentrovat.

Mám dotaz na zkušenější. Jak kratom konzumujete? Zalejete horkou vodou a vypijete? Četl jsem, že někteří lidé jej žvýkají - což nechápu, jak někdo může přežít :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Lidé, podelte se o svoje zkušenosti s nakupem kratomu, at tu mame trochu prehled o kvalitě eshopu. Diky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: hele dobrej shop je treba kratomgardens.com
    Je to v nizozemi, fajn kvalita i prijemnejsi ceny nez v cr, od nejake castky i postovny zdarma. Vrchol v cenach i kvalite jsou vendori primo z indonesie, ale ti prodavaji po kilech. Doporucit muzu treba malakakratom.com
    Kazdopadne ti nejlepsi vendori zadne stranky nemaji :)
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Tak nahoď odkaz na ověřený zahraniční prodejce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam