• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: a co ten prom-in obsahuje? Ja zkousel s tyrosinem, a prijde mi, ze to ucinkuje dyl, a nema clovek takovej ten dojezd...
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Já ho měl s glutaminem, případně s proteinem, kterej v sobě má aminokyseliny. Nepřipadlo mi to nějak v něčem jiný. Ale měl jsem jej i s nakopávačem od prom-in a to mi připadalo už extrémní - jako bych si dal éčko a šel cvičit :))
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zkoušeli jste někdo kratom + l-tyrosin?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Zitra dorazi dalsi zasilka kratomu a vzhledem k delce doby od objednani po doruceni budu rovnou delat dalsi, takze pokud byste chteli zkusit neco z te prichozi, nebo se chteli pridat k te následující tak PM
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: To ještě chvilku bude trvat, než otestuju všechno. Zatím mám za sebou od nich tohle:

Green Hulu – 3,9g - nástup po 15 min., mravenčení v obličeji, roztěkanost a nemožnost se soustředit. Na cvičení skvělý. Účinek cca 3 hodiny
    Red Kapuas – 3,6g - ohavná chuť, hořký a vrací se. Účinek téměř neznatelný, spíš jakoby lehce unavuje, bez dalšího efektu.
    Testovací balíček red dragon – 2,6g – chuť OK, dobrý na meditaci, relax, lze se s ním v pohodě soustředit i na práci. Vyvolává dost pocení. Byl jsem s ním cvičit, trénink super – jako se všemi kratomy.
    Testovací balíček yellow gold – 2,5g – účinek cca po 1 hod., euforizující a nabíjejícíc, motivující k práci, veselejší nálada. Hlava se lehce motá. Vypito s grepovým džusem a doba trvání účinku cca 3 hod.
    Testovací balíček green bordneo – 2,9g – účinek cca po 15 min., lehce euforizující a nabíjející, motivující k práci, lepší nálada. Vypito se zeleným čajem, ze začátku mám lehce motáka.
    White maeng da – 2,9g – v pomerančovém džusu - bez účinku.
    Gree Vein – 2,9g – v zeleném čaji - uklidňující účinek, najel do 20 min., lehce unavující ale s relaxačním efektem.
    Red Thai – 2,8g – voda + džus – účinek slabý, téměř neznatelný, po 30 min. nic necítím.
    Super green borneo – 3,3g – voda + džus – účinek najel do 15 min., euforizující a nakopávací. Doba trvání účinku cca 3 hod.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: na eshopech sem to nikdy neviděl, leda tak přes soukromej inzerát, že bys něco našel... ale myslím, že když bychom napsali do nějakýho eshopu, že nám to v poho seženou a to pak záleží, za kolik že áno.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    STICKYGREEN: prodava v cesku nekdo stem and vein?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Borneo Green z kralekratomu fajn, poměr nakopávák/relaxant tak 60/40 a je to lepší průměr, dal jsem menší než obyvklou dávku a šlape fajně.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    STICKYGREEN: pardon mam v tom bordel..kratomuj.cz je v pohodě, ceny ujdou na cz poměry a vždy od nich přišla fresh kvalita. no nějakej shop takový ceny 160+ má, nemám čas to najít :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: no dát 120+ za 10g muže jen zoufalec nebo někdo komu je to jedno a penize u něj nehrajou roli. myslim že top ceny měli na kratomlove nebo někde, 160-180 za 10g, po mém dotazu mi přišla odpověď že vlastně vubec nevim co je kratom když sem nebral od nich jejich top kvalitu. prostě mě setřeli, že se vlastně cpu odpadem a jedině oni mají ten nejlepší kratom...nebo kratom.cz nerad bych někoho pomluvil
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Medical seeds mivali taky fresh kratom, ale ceny teda neuvěřitelný
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ted sem bral 2*25g z kralekratomu a bylo tam +15g dárek. mám borneo a maeng da green + bali red. pak hodim review
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    nerad bych tady dělal reklamu komukoliv z českých e-shopů, z vlastní závislácký zkušenosti mužu prohlásit, že nejlepší kratom ever byl meng da premium z webu malaka kratom, ten nic nepřebije.

mám dobrou zkušenost s kratomlove.cz, tam mají kvalitní strainy ale dlouho sem od nic nebral
    na herbal store mam zak. slevu a oblíbený odrudy, ale taky se da narazit na hořkej nefachací kratom. tam beru bali green/white a maeng yellow
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    EGGH: konkrétně momentálně na herbal store maj výbornej fresh bali green. bali white, white maeng za mě... jinak těžko doporučovat, když např. 2 prodejci mají stejně pojmenovaný vzorky z různých zdrojů..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: tak se pak někdy poděl, věřím, že to ocení víc lidí
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Jo, sepisuju to :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: tak to se v tom případě dá přežít. jestli se nudíš, tak napiš jaké vzorky jsi měl a jak fungovaly/nefungovaly
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Já u nich nakoupil jen jednou - testovací balíček. Dám si z něj tak 1x za 14 dní. A pak mi poslali zadarmo nějaký vzorky na test. Ty byly celkem OK.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: no, však to píšu. jojo klasickej špatnej kratom. proč u nich teda nakupuješ?

EGGH: bílý a zelený. z bílých maeng da, ze zelených taky maeng da, nebo green malay, ale teď teda vážně nevím, jestli to všechno není jenom marketing...mrkni níž na to redditový vlákno
    EGGH
    EGGH --- ---
    Co se týče nakopávacího účinku - který kratom byste doporučili?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam