BRKODLAK: To ještě chvilku bude trvat, než otestuju všechno. Zatím mám za sebou od nich tohle:
Green Hulu – 3,9g - nástup po 15 min., mravenčení v obličeji, roztěkanost a nemožnost se soustředit. Na cvičení skvělý. Účinek cca 3 hodiny
Red Kapuas – 3,6g - ohavná chuť, hořký a vrací se. Účinek téměř neznatelný, spíš jakoby lehce unavuje, bez dalšího efektu.
Testovací balíček red dragon – 2,6g – chuť OK, dobrý na meditaci, relax, lze se s ním v pohodě soustředit i na práci. Vyvolává dost pocení. Byl jsem s ním cvičit, trénink super – jako se všemi kratomy.
Testovací balíček yellow gold – 2,5g – účinek cca po 1 hod., euforizující a nabíjejícíc, motivující k práci, veselejší nálada. Hlava se lehce motá. Vypito s grepovým džusem a doba trvání účinku cca 3 hod.
Testovací balíček green bordneo – 2,9g – účinek cca po 15 min., lehce euforizující a nabíjející, motivující k práci, lepší nálada. Vypito se zeleným čajem, ze začátku mám lehce motáka.
White maeng da – 2,9g – v pomerančovém džusu - bez účinku.
Gree Vein – 2,9g – v zeleném čaji - uklidňující účinek, najel do 20 min., lehce unavující ale s relaxačním efektem.
Red Thai – 2,8g – voda + džus – účinek slabý, téměř neznatelný, po 30 min. nic necítím.
Super green borneo – 3,3g – voda + džus – účinek najel do 15 min., euforizující a nakopávací. Doba trvání účinku cca 3 hod.