• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    tělo možná občas prostě jen řekne dost? měla jsem to stejně s jinym brčálem - zelený ječmen. Na začátku jsem to pila s chutí, ke konci už to nemohla ani cejtit, možná to chce pauzu?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: hele nechutnost je vzdycky známka spatnyho kratomu
    EGGH
    EGGH --- ---
    VYHULENY_UFO: Někdy závislost způsobuje i poruchy schopnosti čtení a celkově vnímání ;))

BRKODLAK: Jojo, s vodou jsem jej zkoušel poprvé a nešlo to. Zkusím ty kapsle. Mně to způsobil ten poslední vzorek, který byl fakt nechutný. Od té doby jsem cca 14 dní další neměl a teď jsem si chtěl dát před cvičením a nedalo se to. Možná mi tělo naznačuje, že už jej nepotřebuje.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    EGGH: a zkousels jen vodu? Ja totiz nejdriv pouzival jen dzus, coz pro zaludek neni taky nic moc. Ty kapsle to ale urcite vyresi.
    QUASAR
    QUASAR --- ---
    EGGH: Obcas kupuju na 4fitness.cz nejake doplnky a suplementy. A v nabidce maji i ochcovadla a prichutove tablety. ja jsem to nezkousel, ale treba by to pomohlo.
    Ochucovadla příchuťové tablety | 4fitness.cz
    https://4fitness.cz/ochucovadla-prichutove-tablety-c-23/
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    EGGH: podle mě spíš záleží na obsahu žaludku - pokud si dáš kapsle nalačno a zapiješ dostatečným množstvím vody, nebude tam moc rozdíl.
    Otázka je, jestli Ti to pomůže, mně je po kratomu špatně obecně, takže mi kapsle pomůžou jen vyhnout se jeho chuti.
    EGGH
    EGGH --- ---
    SPHEX: Jako že sis jej sám plnil do kapslí? Je pak nástup pomalejší?
    SPHEX
    SPHEX --- ---
    EGGH: mám to stejně.
    Chuť nedávám, pomáhaly mně pouze kapsle.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Nějak se u mne vypěstovalo nechutenství ke kratomu. Stalo se vám to už někdy? Při pomyšlení na jeho chuť se mi zvedá žaludek. Jak nejlépe jeho chuť "ukrýt"? Džus nepomáhá :))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VOP: Jo rozdíly taky vnímám, akorát jsou zřejmě způsobený nečim jinym, než odrůdou, jak nám tvrdí. Možná i v jiný roční období tam ty alkaloidy budou nastavený jinak.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: aha, tak toho jsem si nevšiml, protože to míchám hned. chtěl bych udělat zaslepenej test barev, ale bohužel na mě fungují všechny stejně, nechcete se někdo obětovat? :D
    VOP
    VOP --- ---
    BRKODLAK: naprosto netušim a uplně vysledovat příčiny nepotřebuju/nebududělat, asi něco z toho procesu sušení, fermentace, whatever? ale je to tak prostě, piju krat ve vodě, tak 2.5 dcl a 3 gr kratomu a zelenej/bílej po chvíli krásně začne sedat a pak stačí jen párkrát mixnout lžící a je to smooth jednolitá břečka, kdežto červenej prostě ne a ne a ne, zůstane hrudkovitej, lepí se to na stěny, nedá se to takle skoro konzumovat..)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VOP: zajímavej postřeh, to jsem nikdy nepozoroval. čím si to vysvětluješ?
    VOP
    VOP --- ---
    btw červenej poznám bezpečně od bílýho i poslepu tak, že červenej se asi tak 100x hůř rozpouští ve vodě)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BRKODLAK: Koukni do diskuze pod ten článek, ono to má nějaký indonésský znaky a špatně to překládá asi
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WOTAR: ten link bohuzel nefunguje. 404
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WOTAR: jo pokud jde o barvy, tak to chápu. I kdyz, ja mam od zacatku pocit, ze na me funguji všechny stejne...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BRKODLAK: Ale tak zase nějak si to pojmenovat potřebuješ a jelikož oni to pojmenovávaj asi podle účinku, Ty můžeš taky, prostě u bílýho budeš spíš předpokládat nakopávání, i když je to ve skutečnosti ze stejný oblasti žejo. Ale mohli by to prostě aspoň přiznat no.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    WOTAR: no me ted prislo red, white, dva zeleny a jeden premiovej a klidně by mohli ty pytle popsat random, protoze je to vse stejna barva
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    BRKODLAK: Jojo, ty metody úpravy nebudou fake, protože ty maj skutečnej vliv na barvu produktu, takže třeba bentuangie nebo horned apod. se dá nejspíš veřit víc. No sestra jezdí do Indonesie, tak jí řeknu, ať se staví poptat na Borneu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam