• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MOJMA: ty ono tohle deleni neni uplne funkcni. Kazdopadne bych tuhle kombinaci asi uplne nedoporucoval. Jednak mi prijde, ze kratom ma do jiste miry podobny ucinek jako mdma, znam lidi, co zmenili svou party drogu z emka na kratom.
    Pred vice nez rokem jsme si s manželkou dali kratom az ke konci a manzelka omdlela, coz nebylo prijemne.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    WOTAR: Jasně. Myslel sem teda verzi kratomu tlumící euforizující. Ale ano, tak nějak bych to viděl taky...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MOJMA: Myslim, že kratom blokuje enzymy, který amfetaminy všeobecně metabolizujou, takže když odhledneme od kombinace v mozku, kde to bude pravděpodobně díky kumulaci noradrenalinu nepříjemně nabuzovat a tudíž i srdce dostane záhul, extrémně nebezpečný. Na netu asi najdeš různý reporty, ale bude to dost nepředvídatelný v závislosti na metabolismu a potencionálně smrtelný.
    MOJMA
    MOJMA --- ---
    Má někdo zkušenosti s kratomem do extáze, po extázi ..?? Nějaký rizika, špatný zkušenosti atd??
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PIKKMA: těhotenství? :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    EXX: no nemuzu myslim aspon rok dva...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Jsem si objednala zásoby a pak zjistila, že teď kratom nemůžu...

Neměl by někdo z Prahy zájem o super white? kvalitka od brkodlaka.. pak tu mám nějaký maeng a dva červené (v případě zájmu vyhrabu jaké)
    Nebo můžu asi i někam poslat, škoda ho
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PARRHESIA: já ho mám nejradši se zeleným čajem a citrónem, pěkně to pak hřeje, pokud to vypiješ ještě teplý.. dřív jsem míchal s džusama a to mě už moc nebere. nebo do rozpustný kávy/presa je taky cajk.. nebo prostě a jednoduše s vodou. S višňovýn kefírem mi taky moc chutnalo..
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Taky kromě tedy mírnějšího svědění hlavy si všímám čím dal tím víc zvýšené chuti k jídlu, a to tak hod. po aplikaci, když jsem už najezený předtím, prostě dostanu hlad znovu.Ve vlnách cítím lahodící účinek,ale po jídle je třeba vždy na vlnu chvilku vyčkat. Dávám taky v rozmezí 0,4-1g. Jelikož často zapomínám, který to druh jsem si dávál minulou aplikaci, dostal jsem zlozvyk pokaždé dát trochu z obou druhů, vlastne škoda, protože pak nedovedu rozlíšit vlastně mezi němi rozdíl . Oblíbil jsem si hrozně aplikaci spolu s energit´akem od semtex, a to nutně příchut coffee & lime a když není tak příchut mango a když není tak braník. Máte k rituálu aplikačnímu také oblíbený specifický, koupený, teda, nápoj? Pamatuji se, že ze začátku založení auditka, už se to tu řešilo, ale ve fantazií chut'ové se meze nekladou..
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    Zdravím
    Má někdo zkušenost s obchodem Etnobot?
    FRDK
    FRDK --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    RENARD:
    EGGH: Nicméně při chronickém užívání to dává logiku, to co nejdřív aktivuješ se dlouhodobou aktivací "otupí" a má to opačný účinek. A co se libida týče, tak je tím dlouhodobě kratom známý, protože snižuje hladinu testosteronu, což se zřejmě projeví hlavně po té delší době. Moje zkušenost je teda taková, že zrovna na kratom reagují různí lidé fakt různě, jednomu kamarádovi to prakticky nic nedělá ani ve vysoký dávce a já třeba beru 0,3-0,5 a funguje mi to jako dávky, co lidi berou 2,5g.
    EGGH
    EGGH --- ---
    RENARD: To popisuješ přesně opačný účinky, než by kratom měl mít.
    RENARD
    RENARD --- ---
    No jeste bych k tomu dodal, neni to poprve co jsem kratom uzival delsi dobu v kuse, v ramci tydnu az mesicu, a co jsem u sebe zpozoroval: fatalni snizeni chuti na sex, emocni otupelost, zmena povahy smerem k agresi, potrebuji delsi spani a vstavani je tezsi, zleniveni, ztrata chuti obecne k pohybu, a vystupum mimo komfortni zonu, pravdepodobne to byl muj posledni vystup s kratomem, potom co i telo dava najevo nespokojenost, no mam doma jeste 200 gramu, tak me to doufam nezlaka
    RENARD
    RENARD --- ---
    AIM_FREEMAN: tyjo, sorry, mas pravdu, bez toho kratomu mi mozna mozek chybuje :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    RENARD: ne, to jsem nepsal já to psal EGGH zde EGGH: ;]
    RENARD
    RENARD --- ---
    AIM_FREEMAN: No nevim, psal jsi tohle "Fakt sis dal 8g a přišlo ti to v pořádku?! :))" jako bych slysel maminku, jak me poucuje :D
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    RENARD: Ano, mluvím o reakci na tu malou dávku potom, co se tělo jen taktak vzpamatovalo z abstinenčních příznaků a té reakci se nedivím.)
    RENARD
    RENARD --- ---
    AIM_FREEMAN: Ja se nedivim tech 8 gramum, ty mi pak spis nic nedelaly na konci mesicniho cyklu, ale te reakco 3,5 g po tydenni abstinenci :)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    RENARD: Jo, to určitě bude komplexnější, jen jsem zvolil známý příklad. Současně záleží i na tom, jak je člověk se svým tělem spojený..někomu se po kratomu navalí, sotva to ochutná, takže tam ani hormony roli hrát nemusí. Beru tělo/mysl jako jako celek. Jako bývalý alergik jsem po dlouhodobějším pozorování a zkoumání byl pomocí čichu schopen zjistit, jestli po tom kterém jídle budu mít nepříjemnou reakci nebo ne a dlouhá léta předtím jsem se ládoval potravinami, které mi škodily.
    Nerozporuju žádný možný mechanismy proč se někomu dělá blbě..tělo je takovej malej vesmír protkanej informačními kanály a zpětnovazebnými systémy.
    EGGH
    EGGH --- ---
    RENARD: Stejně jako nejsou sranda antibiotika a stejně je lidi berou - viz pár postů níž. Spíš mě udivuje, žes bral 8g a divíš se? Fakt sis dal 8g a přišlo ti to v pořádku?! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam