• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    RAFEK47
    RAFEK47 --- ---
    BRKODLAK: ted uz jen vysvetlit ze mame v aute treba kilo matchi o 20ti druzich a bude to cajk;)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RAFEK47: me i vune kratomu evokuje matchu, verim, ze by se to dalo splest
    RAFEK47
    RAFEK47 --- ---
    BRKODLAK: realne si myslim, ze by v nejake labce u cesty tezko testovali co to je zac. My ssebou vozime po evrope kratomu celkem dost a vzdy bych tvrdil ze to je caj a ze ho mame spoustu, protoze ho mame radi. Matcha je urcite super napad.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    jo a mám zase nějaké fresh kratomy, kdyby někdo potřeboval.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    tak nakonec jsem na krabičku napsal matcha tea, dal k ostatním čajům a nikdo nic.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ale jednou jedu na dovolenou, a vzpomněl jsem si, ze to vlastne zahrnuje nemecko, kde je to zase jinej vesmír
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Máte reálný zkusenosti s kratomem v nemecku? Google mam prectenej, ale zajima me, jak to chodi v realu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    čerstvý kratom: maeng da premium, white maeng da, red elephant!
    v případě zájmu pošli zprávu
    KAHAN
    KAHAN --- ---
    Zdravím
    Objednal jsem si z tohoto obchodu https://halmaherakratom.com/ v půlce května a dodnes jsem od nich nic nedostal. Placeno týž den. Jen plno žvástů a skutek utek. Tak at jim nikdo další nenaletí.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Cau kluci, chtel byste se nekdo pridat k hromadne objednavce kratomu? Kilo za tri tisice. Kdyztak pm.
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    ALWA: neoplatí.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ALWA: Čus to netuším, nezkoušel jsem:-) Bál bych se u toho celkem rychlýho návyku teda
    ALWA
    ALWA --- ---
    WOTAR: a co ten extrakt, kterej jsem tu někde zahlíd, vyplatí se? viděl jsem 40:1?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ALWA: Ono je to stejně všechno červený Borneo prý, ty názvy jsou akorát marketingový, takže záleží asi na počasí, roce a jak to vyroste a v poslední řadě způsobu přípravy, což ta bentuangie má asi jako jediná jinej žejo. Případně MaengDa je tušim jinej název pro horned, což je taky lehce jinej druh, ale taky je to červenej. Ve velkym se to jede na Borneu hlavně proto, že to tam prostě roste výrazně líp než jinde, takže ostatní lokace by prostě nebyly kompetetivní. Ve výsledku je ale asi jedno, jak to člověk nazývá, ty barvy stejnak rozlišujou, jestli je to víc stimulační, opiátový nebo něco mezi.
    ALWA
    ALWA --- ---
    WOTAR: Čau, jj, koukal jsemněkam, vypadá to tak. Ještě chlapík psal, že to mixuje s Red Bali...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ALWA: Mě osobně přišel silnější, takovej opiátovější (takovej víc fyzickej nájezd). Rozhodně mi přišel potentní.
    ALWA
    ALWA --- ---
    BRKODLAK: Helou, jakej je ten Red Bentuangie ve srovnání s červenym Maengem?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Mam Green Malay a Red Bentuangie, kdyby nekdo chtěl.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: jako co tam píšou? asi nějak špatně vidím
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    VYHULENY_UFO: On kratom teoreticky tou interakci s enzymama zpomaluje i metabolizaci THC, ale teda co jsem slyšel zkušenosti, tak to u běžnýho pravidelnýho zhulence žádný závratně špatný efekty nemá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam