• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    VOP
    VOP --- ---
    tak jo.. vysazování kratomu.. zkušenosti, rady, tipy.. už to tady různě bylo zmiňováno, ale pome si to pls zopáknout)

Aneb roční každodenní užívání, cca 12g/den.. plán je že v rámci dovolený kdy budu sám na chalupě, vlastně jen 6 dní, bych nějak chtěl odabstinovat.. takže dejme tomu mám 6 dní.. mám začít vysazovat/snižovat? nějaký podpůrný prostředky? něco dalšího k tomu? díky)
    EFICAT
    EFICAT --- ---
    ahoj,mel bych zajem o kratom,muzes me o tom dat par informaci podle tvych zkusenosti? diky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    BRKODLAK: Další várka kratomu, vše zmíněné kromě žlutého k dispozici.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Doplnil jsem zásoby kratomu, pokud by někdo měl zájem - červené, zelené, bílé, zlaté, žlutý a prémiový.
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Zdravim vespolek. Mam kratom, 150 g navic man, odrudy Sumatra, White Thai. Nakoupil jsem do zasoby a je ho zbytecne moc, s ochutnavkou nabidnu za stejnou poriz. cenu.Praha nebo Brno. Kdyztak posta.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Před pár týdny jsem měl jakoby záchvat, kdy jsem si myslel, že se o mě pokouší infarkt. Byl to nepříjemný stav, kdy jsem si chtěl fakt volat záchranku ale povedlo se mi to rozdýchat a rozchodit. Volal jsem kamarádovi doktorovi a ten mi řekl, že to infarkt nebyl ale byla to asi "tetanie" a že mu behěm pár dní volalo několik desítek lidí s podobným problémem. Prej je to způsobené stresem. Předepsal mi hořčík. Ty záchvaty jsem měl pak ještě několikrát. Necítil jsem se ale po psychické stránce nijak špatně. Doposud jsem myslel, že stres umím zvládat skvěle - medituju, otužuju se, dýchám Wim Hofa atd. Ale k věci - neskutečně mi pomohly 2 menší dávky kratomu a jedna očista s rapé. Rapé umí dokonale "vyresetovat" myšlení a kratom mě zase jakoby nakopl a namotivoval k práci. Pokud máte podobnej problém, tak to zkuste. Snad ta moje zkušenost někomu pomůže.
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    GOLDEN_TEACHER: Sex na kratomu je super. Mám zkušenosti s hodně vysokejma dávkama a byli jsme oba hodně spokojený. I mazlení na nižších dávkách je hodně příjemný.
    Už to tu zaznělo, není dobrý si na to zvykat, aby ten sex bez kratomu pak nebyl "nuda" :) My jsme si pak už kratom dávali právě hodně doma, za účelem užít si fajn roztejkací večer.
    Co se týče libida, nemůžu potvrdit, že by ho to nějak snižovalo, spíš naopak. Ale dávali jsme si tak 1-2x tejdně, víc asi moc ne.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Amatérská otázka :D jak může rape člověk aplikovat sám sobě? Mě to vždycky foukli po výdechu nebo nádechu teď přesně nevím už je to dlouho.. Dá se to normal šňupnout nebo je na to jiná vychytávka? Máte někdo dobrej zdroj? Dělalo mi to celkem dobře co tak pamatuju..
    Pak ještě takový kapky do očí co bolelo jak čert ale potom super.. Sananga myslím
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PARRHESIA: hlásím se na ochutnávku. mas pravdu, chilli se da skvele použít při zbavení se závislosti na marihuane.
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    A taky experimentuji s chillim tak 2roky, vedu i archiv, v chlastu nalozene lahudky. Chilli ma velky euforizujici potencial.
    PARRHESIA
    PARRHESIA --- ---
    Jak byste popsali stav rapé? Pro me je to uzemneni, uvedomovani si sve hmoty, tihy, taky takovy vetsi jas v myslenkach. U kratomu vyhledavam opacni efekt, byt stale v akci, stimulace, v kombinaci s kafem, matchou, mate, guaranou, vsechno vitam, abych v dilne co nejvic prace odvedl.
    FRDK
    FRDK --- ---
    Bo je to fajne, neasi.
    EGGH
    EGGH --- ---
    BRKODLAK: Proč rapé používáš?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    XCIDER: mas pravdu, o tom klubu vim, ale jednak je to tam mrtvé a taky o dost vic ezo cilovka, coz je rozměr, který mě na tom vůbec nezajímá. Hlavní motiv je zjištění, ze hodně lidi používající kratom používá i rapé, včetně mě.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    BRKODLAK: myslim že dobrej nápad, mě by zkušenosti s rapé docela zajímaly a zakládat na to zvlášť klub by asi nemělo smysl.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    přátelé! přemýšlím, zda nerozšířit téma klubu o rapé, případně další etnobotanické věci, co si o tom myslíte?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GOLDEN_TEACHER: kratom snizuje citlivost na citlivych mistech dole. muze to tedy o hodne prodlouzit sex a tím padem potencovat vyvrcholeni. kdyz jsem pak ale uzival kratom nekolikrat denne delší dobu, bylo to nekdy necitlive tak moc, az to nemelo ty správné stimuly k funkcnosti a zároveň klesal i prodlužující efekt. dalsi vec, která stoji za zmínku, je snižování libida, které nastává pri dlouhodobém užívání. jedni tvrdi, ze kratom snizuje produkci testosteronu, jenomže libido snizuji vsechny opiaty. ja jsem toho nazoru, ze je za tim to, ze clovek je pak po telesne i dusevni stránce maximálně v pohode, zažívá příjemný pocitiy, tak uz pak neni výrazná motivace k nějakym dalsim vecem, jako je sex.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Je karanténa a já si říkám, že je to super příležitost se vrátit po asi 5ti letech k závislosti na Kratomu. Koukal jsem, že za tu dobu vznikla solidní nabídka i tady v česku. Máte někdo doporučení na zdroj s dobrou kvalitou/cenou? (Nemusí to být český obchod, spíš jen že jsem nečekal že vůbec něco bude a je!)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam