• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Pratele, znate kavakavu? jake to je ve srovnani s ratomem? Doporucite pripadne eshop?
    VEX
    VEX --- ---
    SIMUSHKAS: to zní jako typický overdose:) dal bych si do začátku polovinu.
    HASSASSIN
    HASSASSIN --- ---
    SIMUSHKAS:Taky jsem to používal na tyhle studijní povinnosti...většinou jsem makal a kratom aplikoval až ve chvíli, kdy už jsem neměl sílu pokračovat.
    A to, že se ti zamotá hlava a že je ti blivno, je na začátku běžné. Zkus nižší dávku.
    SIMUSHKAS
    SIMUSHKAS --- ---
    Většinou mám tlak normální, ale je fakt, že se mi trochu zamotá hlava i po cigáru. Kafe ale dávám s přehledem, různý silnější čaje taky...Zkusím to příště s nižším dávkováním.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    SIMUSHKAS: Jak jsi na tom s tlakem? Nemáš přirozeně spíš nižší?
    XARGH
    XARGH --- ---
    SIMUSHKAS: :D
    nic neni pro kazdeho a ocekavani casto zklamou. za me teda na uceni doporucim guaranu nebo silny caj. ten jsem aplikoval uz u slabikare :D
    SIMUSHKAS
    SIMUSHKAS --- ---
    No upřímně si myslím, že jsem asi přehnala množství...Po prvotním motání hlavy mi bylo chvíli celkově špatně, musela jsem si lehnout a vypadalo to 50:50, že budu zvracet :D Od té doby mi je prostě tak nějak ne moc dobře, dokážu sice fungovat normálně, ale energii mi to dokonce ubralo. Ráno jsem vstala totiž s opravdu dobrou náladou a plná energie a chtěla jsem z toho vytřískat co nejvíc, plánovala, jak dlouho budu produktivní...Tak to se nakonec nekonalo. Ačkoliv jsem pocítila jakousi změnu vnímání, ale spíš jak zhulenost? V politologických knihách najednou "čtu mezi řádky" tak, že očekávám návod na cestování časem a přijde mi, jako kdyby je psal Hawking. Bylo by to super na studium černých děr a horizontu událostí, nevim jak moc je to super na liberální demokracie. Kratom asi odložím a na učení koupím mindflow nebo si nakapu cbd olej.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SIMUSHKAS: sklenku si dej, ale nemichal bych s vetsim mnozstvim alkoholu :)
    hlava se mi nikdy nemotala, u me prijde prival energie. trosku muze byt problem zustat soustreden na tu puvodni vec. btw ja nikdy drogy "na uceni" nebral :DD
    pred jidlem, po jidle - to je fuk. ale pozor na noc, abys usnula :)
    SIMUSHKAS
    SIMUSHKAS --- ---
    Na gram asi 6Kč. Tak jsem to dnes zkusila vypít rozpuštěný ve vodě s citronem (2g). Je to asi 20 min a pociťuju "nájezd" kdy se mi celkem začala motat hlava, tak uvidím jak to bude vypadat dál a jak budu produktivní...
    Jelikož nikde není "návod" tak se chci ještě zeptat, zda je lepší to pít vždy po jídle nebo s nějakým odstupem? Alkohol vůbec? (Když si dám ráno/odpo kratom, můžu si dát večer třeba 1 pivo/sklenku vína)?
    XARGH
    XARGH --- ---
    SIMUSHKAS:
    kolik te to vychazi kc za gram? jestli vic jak 6-8kc tak te natahli :)
    kratom je v podstate 2 druhu - cervenej s opiatovymi efekty a zeleny nebo bily s temi povzbuzujicimi - ten chces.
    kasli na kapsle, nebud mekka a rozmichej si cajovou lzicku ve vode (protrepat ve sklenicce od vyzivy napr) a spolkni. 2,25g je uz davka, kterou bych pocitil. zvysuj dle potreby.
    rozmysli si riziko zavislosti. nechci strasit, ale nektery lidi brecej. procti si historii klubu
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SIMUSHKAS:
    důležitý je, jestli je ten zdroj skutečně dobrej.
    druhá je, že to možná v kapslích nefunguje, vím o dvou lidech, kteří to tak mají.
    SIMUSHKAS
    SIMUSHKAS --- ---
    Mohli byste mi prosím poradit, jsem úplný začátečník. Koupila jsem na zkoušku maeng da, elephant, malay, bentuangie greeny a maeng da gold. Dnes jsem si dala maeng da green, pro začátek málo, asi 5 kapslí, což mi na přepočet vychází cca 2,25g. Pociťuju možná lepší náladu, ale možná je to placebo, těžko říct. Potřebuju to na psaní bakalářky, ke který jsem se nemohla dlouho dokopat, takže to chci na energii a dejme tomu flow, soustředění, zažrání se do té činnosti, kterou už dlouhoo odkládám...Který druh z výše uvedených by byl nejlepší? A ještě dotaz, jak to sakra dáváte do těch kapslí? Přeložila jsem papírek a sypala to tam, ale vzalo mi to dobrejch dvacet minut :D Taky jsem měla v plánu na tom jet krátkodobě (cca měsíc) víceméně v kuse...což asi není dobrej nápad?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Zkouseli ste nekdo kratom pestovat? Asi to nebude ekonomicky vyhodny, ale spis pro zabavu. Prijde mi, ze v ty armade avokad co mam na okne by se kratom ztratil, jsou si trochu podobny nez to clovek zacne zkoumat z blizka :-) Ale narozdil od listu neplodiciho avokada by to bylo aspon marginalne uzitecny :-) Nejzajimavejsi by na tom asi bylo, ze bych moh porovnat potenci komercne dostupnejch vzorku s doma susenym listim.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    mě přijde že počet těch eshopů roste geometrickou řadou, občas si dám do googlu "kratom cz" a vždycky mi to vyplivne několikanásobně víc výsledků než posledně. a ano, stále jsou tací, kdo prodávají gram za 8kč. zajímalo by mě, kolik kg se v ČR denně zkonzumuje..
    TESIN
    TESIN --- ---
    Zdravím. Pokud to někoho neurazí, tak chci informovat o svém shopu www.akratom.cz
    do konce měsíce 15% sleva na vše s kódem: akratom15 . Vyzvednutí krom zásilkovny a pošty také na praze 5 osobně. Zakládám si na přátelském a osobním přístupu a rád s výběrem poradím :)

Díky a ahoj
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Jinak jsem zatim neslysel o funkcnim extraktu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PABLITOS: dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam