• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: úsměvné:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ZUZANKOVA: lol, kteri ze experti varuji? zatim je kratom ve zkoumani.
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    jejda...

Víte, co je to kratom? Experti před ním varují - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/videa/cnndomaci/vite-co-je-to-kratom-experti-pred-nim-varuji
    STIZZ
    STIZZ --- ---
    KYRBI: kratomuj,super greewn,top za ty leta..
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Nouze me nuti k neobvykle nabídce. Pustil bych deset kg za lepší cenu. Kdyztak posta.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KYRBI: idealni je nakupovat od lidi, co si prostě objednávají z Indonésie, a prodávají přebytky, což neříkám jenom proto, ze to delam taky :D muzes vyzkouset, co objednavam ja, pokud chces. ozvi se kdyztak do posty. pokud ne, určitě se minimálně vyhni obloukem herbal storu.
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Ahoj, na internetech jsem se dočetl, že některé eshopy prodávají hnusný kratom. Máte prosím nějaké doporučení, kde si můžu koupit nějaký fajný? Nikdy jsem ho neměl a rád bych ho zkusil. :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    TOMMY_: to mas takovou toleranci, nebo slabej kratom? co ti delaj 3g?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tyjo ja davam dve vrchovaty polivkovy lzice zelenyho, a to je super vypinac-kdy jsem schpnej nic neresit, jen sledovat youtube a lezet-absolutni relax... Z cervenyho me jen boli hlava..
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    tak co bude s tim trip reportem aka kratom hole
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    RADEGAST: a jaka farba?
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Ja pri vyšši davce jdu blejt davam max 3 lžičky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ADAMIRA: plnej souhlas, predavkoval jsem se 7g nejextrémnějšího červenýho a bylo to fakt peklo blížící se migréně. nikdo si prosím vás nedavejte 40g, pocatecni davka dobrýho kratomu se pohybuje kolem 2g!
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RADEGAST: tak nám to prosím popiš, kratom hole je dost tajemný pojem
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    No nevím, ja jsem se jednou omylem kratomem decanko prostřelil (a to zdaleka nebylo 40 g) a super to teda rozhodne nebylo, jakoze vůbec :D

To sou fakt rady tohle :)))
    RADEGAST
    RADEGAST --- ---
    STICKYGREEN: fakt brácho.. :)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RADEGAST: k hole :D :D.
    RADEGAST
    RADEGAST --- ---
    STICKYGREEN: bez vedlejších účinků. rozhodne to byl k-hole. Bez tolerance, čisté jsem byl zvedavej na takovej trip a druhej den mi bylo normálně fajn taky. Samozřejmě to radim jen zkušenějším lidem.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    RADEGAST: silnej zážitek možná, ale naprostá většina lidí bude po takový hromadě trpět nepříjemnýma vedljšíma účinkama, že to sedlo tobě může být světlá vyjímka. máš nějakou toleranci?
    rozhodně nedoporučuju takovýhle dávky. pokud je dobrej kratom tak to není vůbec potřeba
    RADEGAST
    RADEGAST --- ---
    Kdo chce fakt silnej zážitek, doporučuji jednorázově 40g kvalitního kratomu, to mě posadilo na prdel na 9 hodin. Ale nej zážitek s touhle rostlinou.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    HARVIE: cca 10-20 g
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam