• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    No, já mám rok e-shop, kde Kratom je jeden asi ze sta produktů a nikdy jsem Kratom nějak opravdu nepromoval. Napsal jsem článek s rizikama a udržitelným způsobem užívání s mikro dávkama, kterej jsem musel stejně smazat. Aktuálně mám Kratom na základě osobního rozhodnutí smazanej z e-shopu a kategorie je jen na heslo pro zákazníky, kteří si jej někdy v minulosti objednali. Roky edukuju veřejnost v různých skupinách o rizicích a jak jej správně užívat. Vadí mi to, že nemůžu u Kratomu zveřejňovat veškeré informace. Ty se snažím sdělovat osobně co nejvíce lidem, abych měl klid na duši, že to dělám správně. Teďka na základě mýho rozhodnutí postupně přestat prodávat Kratom přicházím samozřejmě o zisky a uživit se e-shopem taky není žádná sranda, hodilo by se mi tam Kratom mít. Říkám si, jestli nejsem moc zásadovej a přehnaně moralistickej, když tabák a alkohol jsou normálně prodejný a nikdo nikde o ničem needukuje. Nikdy bych v roce 2008, když jsem s Kratomem začínal neřekl, že to bude takhle brutálně populární a taková móda. Viz Vítkův cestopiss a obří vlna děcek, co se na to namotají. Mám Vítkův cestopiss rád a sleduju ho a přeju mu úspěch ve všem co dělá a je to živel, ale pořád se jedná o opioid, se kterým se musí náležitě zacházet a neměl by se přehnaně okatě promovat ve velkým bez zmínění rizik.
    Osobně sním o společnosti, kde vše bude legální ale s veškerýma informacema, hlavně včetně rizik, ne jak šulíni na e-shopech, kteří z toho dělají všelék a naprosto ignorují rizika. Kde bude určitá infrastruktura či platforma s vyškolenýma lidma, kteří člověka nasměrujou. Vstoupil jsem teď do pětiletýho výcviku, kde pokud to legislativa umožní tak budu oficiálně kompetentní k tomu, provádět legálně terapie s psychedelikama a pokud se to podaří, tak to bude pro mě obří osobní i historickej milník. Aktuálně je vláda i farmaceutickej systém se svou politikou proti lidem. A těží z toho monopoly.
    I tak by však lidi měli pochopit zásadní věc, že je základní lidská svoboda konzumovat cokoliv a měnit si svoje vědomí. Ale z toho taky vyplývá zodpovědnost se zajímat o to, co dávám do svýho těla, jak ovlivňuju svou mysl a jaký jsou rizika a ne ve všem spoléhat na ostatní.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: ja mam inside info od piratu. 1.6. se resilo co pridat na seznam. kratom byl na programu (o pet let driv nez planovali) nezakazali ho kupodivu na prvni dobrou, ale zvolili variantu dalsiho zkoumani, tzn ted to je v rukou cz vědců. vysledek muze byt zakaz nebo ne.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRKODLAK: No psali tam, že se to chystá i tu podle MZ. Ale je fakt, že jsem to neověřil vůbec.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    btw ten clanek je napsanej naschval klamave. Mluvi o zakazu v SR jakoby to bylo tu.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: zmrdsky mi přijde se snazit zvýšit prodej na zaklade neceho co se ještě nerozhodlo
    SDN33
    SDN33 --- ---
    BRKODLAK: Teda nevím. Ale stopro ještě dva měsíce zpátky byl plnej FB reklamy "Kratomujeme" atp. Plus eshopy , no. Jako LOL. Komu zase tohle vadilo? Tady ten stát fakt chhce, abys hrál maty, pil vodku a pivo. Fakt z m r d i.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SDN33: kamo za tohle nemůžou inzerenti na fb (to uz ani nejde) za tohle může raketovej pribytek eshopu a množství importu za posledni dva roky.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Takhle to dopadne, když inzerujete kratom na FB jak ponožky. ZMRDI. Říkal jsem to. Odpovědnost jde za odbchodníkama co tomu dělali reklamu posledních pár let jak vložkám Always.

BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ALBERT_KANOJ: můžeš zkusit můj (klidně nejdřív vzorky gratis)
    ALBERT_KANOJ
    ALBERT_KANOJ --- ---
    Omlouvam se, nevsiml jsem si drivejsiho prispevku :)
    ALBERT_KANOJ
    ALBERT_KANOJ --- ---
    Zdravim, nemam moc zkusenosti s nakupovanim kratomu, pochopil jsem ze je to s kvalitou rozdilny od prodejce, nemate nejaky tipy kde nakoupit dobrej? Diky!
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Obcas si rikam... Jak funguje kratom v kombinaci s psychedelikama?
    Tady pisou o houbach a peyotlu: https://bibliography.maps.org/resources/download/13463
    Udajne to ze zacatku zintenzivnilo houby, ale pak je to prebilo. (asi zalezi na mnozstvi)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: ty o to mi nejde, spis jako o poptavku platbou btc. každopádně pouzivam trustwallet a ta umi snad vsechno. btw myslis trasovatelnost pomoci nakupu pres kartu, nebo jde trasovat i kdyz nakupujes za hotový v btc matu?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: jak kdybys neznal darknet style. btw uz prijimam i btc :D
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: nikdo si nic neobjednal .)
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    BRKODLAK: niekde som pocul ze uz od 9.12.2021
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    VYHULENY_UFO: neexistujici odesilatel, neexistujici pachatel .)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DUDEL: od 2022? každopádně dokud to bude legal v cesku, způsoby budou ;)
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    U nas uz je to vpici...
    Zoznam omamných a psychotropných látok sa rozšíri aj o kratom – Správy RTVS
    https://spravy.rtvs.sk/2021/09/zoznam-omamnych-a-psychotropnych-latok-sa-rozsiri-aj-o-kratom/
    ZUZANKOVA
    ZUZANKOVA --- ---
    BRKODLAK: úsměvné:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam