• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Tak to ti upřímně gratuluju. Lepší je mít podle mě hodně vysoký libido a testosteron, kdy chápu že to má taky svoje mínusy, ale máš prostě nadbytek energie, kterej můžeš nějak vybít (a žrát kratom) než mít nízkej testosteron a libido a s tím spojený negativa a tu energii postrádat :-)
    Já určitě cítím po Kratomu menší chuť na sex a sníženou citlivost a i to je jeden z důvodů, proč ho beru málo a ne pořád. Když dám málo a je po pár hodinách sex tak ok, člověk víc vydrží, ale jinak si myslím že se komunita shodne na tom, že nadužívání kratomu může mít fatální důsledky na libido a testosteron.
    Proto se vracíme zpět k harm reduction a to je dávat málo kratomu, jen občas a pauzy. Jinak neustálou konzumací kratom potlačujete tvorbu testosteronu + navíc opioid působí znecitlivění.
    Pak samozřejmě co se týče testosteronu je základ spánek, cvičení, nestresovat se, strava. Mě hluboce zajímají rostliny s pozitivním vlivem na testosteron, obecně a i hodně kvůli sportu, v zimě bych se rád dokopal konečně napsat nějakej ucelenej e-book :-)
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    RUSHACK: bez ironie a kdyz mas hypertrofovane libido ,tak to prinasi dost problemu a zmatku do zivota, tak jsem rad za umenseni..
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    HUZWA: Jestli to je ironie, tak nesdilim tvuj smysl pro humor, a jestli ne i, tak nerozumim tvoji potrebe bejt impotentni.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    RUSHACK: jasne a je to jeden z duvodu, mozna hlavni, proc ho beru..;)
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    RUSHACK: kratom určitě snižuje testosteron..... mě právě poradili kluci podcasty od Hubermana jak na ten dříve zmiňovaný dopamin a má i super díl o hormonech jen je to fakt dlouhý a někdy až moc vědecký ....
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    SPOUSTA: Já jsem ho do VB propašoval omylem, asi 50g. Měl jsem ho v originál obyle v příručním.
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Zaregistroval někdo z vás od doby užívání kratomu podstatné zhoršení potence?
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Mám pořád kilo kratomu za litr kdyby to někdo chtěl není tak silnej ale svou práci udělá.......

    Jinak budu teda měsíc pomalu čistej a už je to super díky lidem co mi tady poradili .....
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Jj, to s matchou se píše porůznu...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SPOUSTA: 3dcl džusu+20g kratomu=rozmíchat+kopnout na ex, šup do letadla.

    zeptal bych se spíš na redditu, tady spíš dostaneš klasickou odpověď "dej to do pytlíku od matchy" opravte mne pokud se mýlím
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Letecky s malým množstvím kraťáku (20g) do Skotska, ne? Ano? Jak? Je tam nelegální, ale jak moc? Díky za info či názor.
    BOTA01
    BOTA01 --- ---
    TOMMY_: Lepe bych to nenapsal. Ja mam obecne sklon k zavislostem, ale s kratomem pres tech 6-8g nejdu. Je to asi i tim, ze dost konzumuju alkohol(holt hospodskej) a to fakt nedela dobre. Ale tak uz jsem rozvedenej, dve deti v puberte a uz se na to vsechno nejak divam jinak. Sebedisciplina je dost dulezita tak nejak obecne.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    z Fb

    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VYHULENY_UFO: Vzdyt jasne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TOMMY_: budes zkoumat neco, co pred tebou zkoumaly generace milionu lidi. muj nazor, klidne vyzkousej vsechny fety sveta,ale nezapomen, ze si hrajes se sirkama v seniku.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ja mam pocit ze jsem schopny zavislsoti nejak zvladat. Mel jsem velky problemy s alkoholem, ale nekolikrat jsem zvladnul abstinovat 5 LET +, ted jsem ve fazi kdy se nekolikrat za rok opiju ( 4-6 krat ) a nemam nejaky prehnany tendence do toho znova padat.. Hlavne proto ze se bojim ze to v te moji drivejsi mire neni slucitelny s normalnim zivotem - potazmo se zivotem obecne, a ja chci proste zkusit i dalsi "drogy" ktery tady na planete jsou, jako treba radost z toho ze se mi narodi dite, ze se naucim jezdit na motorce, nebo ze budu v praci plnit nejakou zodpovednou funkci a lidi me budou respektovat, a nebo ze si po tezkym dnu muzu lenosit na slunci... A myslim ze nejak podobne to budu mit i z tim kratomem, po ty fakt brutalni odvykacce, kdy muj primarni duvod prestat byl ten, ze jsem zacal mit utkvelej pocit ze mi odejdou jatra, protoze toho beru pravidelne moc. Ale myslim ze cas od casu zvladnu si dat par gramu a vytuhnout u televize.. Ale chce to mit myslim nejaky vetsi zivotni plan a trochu vule neporusovat svoje vlastni pravidla.. Ale je dost dobre mozny ze se mylim a nejde to pouzivat a vedle toho normalne zit bez zavisloti. Planuju to zkoumat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BRUTOL: jenom fakticka: "musi se to umet" jsem slychaval v dobe užívání pika dost casto. ne, jediny co se musi umet, je vcas vyskocit z rozjetyho vlaku. ted jsem po skoro ctvrtstoleti videl par pikoznamych, kteri z toho sinkanzenu nevyskocili a byl jsem dost prekvapen seslosti a jak absence zubu dela ludi o dost starsi...
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    A jelikož pracuju s lidma co umírají a mají opiátové náplasti na bolesti a jiné věci určitě bych podpořil jeho lékařské využití v paliativní péči a pro jiné jinak nemocné lidi. Ale pro nás zdraví lidi je to přežitek ...
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Tak po 8 dnech sračky, zimnice, únavy a nechutenství je mi dobře:) zajímavá zkušenost.... Teď regenerace a další očista.... ( To triticio jsem použil jednou jen čtvrtku)

    Objevil jsem věci co mi fakt pomohly .....

    Takže kdo by chtěl slyšet podrobnosti přihlašte se do zprávy ať vás můžu dát soukromé skupiny ....

    Kratom je super rostlina která mě naučila hodně věcí a díky který jsem mohl být chvíli superman :) ale musí se s tím umět .....

    Kdyby se mi to stalo znovu určitě bych delší dobu snižoval protože jsem skočil moc rychle.....
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    STICKYGREEN: jj, proste v pici generace, antidepresiva, prasky od farmalobby a zavislost na instacich ci tiktotach.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam