• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    ZEDRALEK
    ZEDRALEK --- ---
    Ahoj,

musim neplanovane do Anglie za chvilu a nemozem sa z toho vyzut :D
    Mate niekto skusenost s tym, ze ste si tam brali Kratom so sebou?

Diky
    MATT
    MATT --- ---
    tusi nekdo, jak moc to starne? ma cenu konzumovat treba tri roky stary vzorky?
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    cokoliv grepovýho taky neni špatný
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Za mě top voda s bezovým sirupem z Lídlu ;)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    HARVIE: Ja jel vcera na dovce kombo fresh pomeranc dzus, spetka kratomu a matcha pred surfem a miluju tohle kombo :-) posilam vetsinou kafe po kratomu pred aktivitou..
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    BRUTOL: tak jestli mas tady tu psychickou zavislost, tak si dej jako substitut matchu s mangovym džusem :-D priprava i vzhled jsou podobny :-D i kdyz matchu je mnohem tezsi rozmichat, protoze vic hrudkuje...
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    RUSHACK: nějaký čas neberu a největší chuť a vzpomínky mám na lahodné 100% džusy vychlazené ... To když vidím v krámu tak skoro bežim i pro kratom :)))
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    Mam takovy poznatek k uzivani. Celkem fajn, mi prisla kombinace limonady Rivella s kratomem. Ty chute se tak nejak doplnuji a ten kratom neni pak vubec tak hnusnej jako normalne.

XARGH
    XARGH --- ---
    SKERDIK: paldopice, ok?
    SKERDIK
    SKERDIK --- ---
    Kratom je v pohodě, je třeba najít normálního dodavatele, který má laboratorní testy a kvalitu. Osobně jsem zkusil již cca. 15 prodejců, od levných, dražších a našel jsem tento, který není úplně nejlevnější, ani není drahý a má široký sortiment: https://www.ifeel.cz/kratom/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARTYZAN: já užívám (mnohem levnější) tablety s práškem rozchodnice růžové na nízký tlak. Takhle před létem to balení 60 tablet na dva měsíce, on se mi zvedne a ten efekt trvá do dalšího roku. Ale já mám tlak, že se po poledni motám a omdlívám.

Považuje se za adaptogen, ale právě je riziková pro lidi s normálním a vyšším tlakem.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    FRONEMA: jestli to bude něco jako kana, tak to potez
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jílková dneska exhibuje úplně na max. U slova kratom ji opakovaně málem vylitly oči z důlků a vyřvávala jak bába na vesnici před obchodem. Trošku bizarek dnešní výkon.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MARTYZAN: Do paty!
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    PULNOC: tu si píchám rovnou do žíly ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MARTYZAN: Rikas snupat seno?:)
    WTK
    WTK --- ---
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Zkoušel už někdo tohle?
    Složení: Rozchodnice růžová, všedobr, vodní máta, guarana, moringa, přírodní kofein.
    Přijde mi to předražené ale zkusil bych to ;)
    Wildkraut Energy Sniff - šňupací booster - 1 balení - Dlouhodobě nejlevnější HHCP a kratom v ČR!
    https://www.ganjalite.cz/wildkraut/
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    RUSHACK:
    No tak tohle bych už nedělal :) Mě přijde že se nahoře melou klasický Reaganovský milovníci represe s realpolitik profíkama který chápou reálnej stav věcí. Ta idiocie s automatama apod. byla každopádně skvělá ukázka retardovaný nenažranosti která nahrála na smeč jedna básen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam