• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    Kratom, oficiálně Mytragina speciosa. Strom z asie, který je stimulant a relaxant zároveň. Ne úplně známá bylina, která patří mezi těch málo rostlin, jejichž účinek je opravdu znatelný. Klub slouží pro sdílení zkušeností s kratomem a vším okolo.

co je to vlastně kratom?
    rozbalit záhlaví
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    WTK:
    A jestlipak nejsi velký chlapec a nenaložil sis signifikantně méně než 20-30 g DOBRÉ Macy:)? Přesně tady bych viděl jádro pudla.

RSZ:
    První 3 neděle s timhle heřmánkem bych si dal líbit teda klidně každej den a sedí mi to líp než červený i White Maeng Da. Je to příroda a ne plech to ne každýmu stejně funguje žáno viz THC apod.
    WTK
    WTK --- ---
    TALPENNY: zajimavy, macu jsem bral spis na urovni ashwagandhy, srovnavat to s kratomem me nikdy ani nenapadlo.. no jak to tak ctu, asi sem si jen daval malo:))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MARTYZAN:
    Tak jestli to splní očekávání nevim každopádně beru Macu Bio Raw 80 g z Rohlíku ve slevě a koukám že jí maj i na Alze 200g :D Při mojí spotřebě je 80 g na +- 3 ranní obrácení do huby.

RUSHACK:
    První 2-3 týdny 20 g denně a hned jak "to" začne mizet vysadit, cyklování je tady IMO nutnost . Na první týdny budeš s něhou vzpomínat :D
    Je to takový divný kakao a co se chuti týká za mě minimálně o 3 třídy lepší než Kratom .
    RUSHACK
    RUSHACK --- ---
    TALPENNY: Diky za tip na dlouhodobejsi uzivani. Chci si to zkusit, ackoliv me prijde maca fakt strasne hnusna 😆 (chutove)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    TALPENNY: Dáš nám prosím link na nějaký fajn cena výkon zdroj Macy?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KUBAJZZ:
    Já se tim občas láduju stejně jako Macou- tzn. 10 - 20 g denně v řádu tejdnů a pak si na to ani nevzpomenu měsíce. Stará včelí moudrost každopádně praví že co se bylinek týká téměř vždy je lépe cyklovat :)
    BTW první dva tři týdny s dobrou Macou mi přijdou až nepoměrně lepší než Kratom ale proti individuálnímu vkusu každého soudruha žádnej dišputát pochopitelně.

BBAN4N:
    Vítek může jít taky třeba do prdele- tahle celebrita pro lopaty. V osmnácti a dobách kdy naprostá většina lidí nevěděla téměř nic a vpodstatě veškerý prameny tvořil Castaneda, Leary a Doležalova Marihuana jsem měl odexperimentováno víc než tenhle nýmand.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    regulace je totiz IMO takovej exploit na individualni psychiku a zaroven na moralni integritu spolecnosti.

ucime se ze zkusenosti. casto ze zkusenosti kterym rikame "chyby" ale to uz automaticky svadi na nejakou interpretaci.

nezijeme v konsenzu ohledne smyslu zivota a tim padem se neshodneme na tom, zda je dulezitejsi zit dlouho, nebo si projit co nejvice zkusenostmi, zda to nekam speje nebo se akorat tocime v kruhu, atd atd.

to vsechno je ale ve hre kdyz se bavime o regulaci. pravo regulovat se navzajem by meli mit akorat lidi, kteri se shodnou na techto big-picture premisach. to se jmenuje nabozenstvi ne spolecnost.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    moralismus a touha po regulaci mi prijdou jako takovy red flag automaticky kdyz se vynori v mem mindstreamu a pak se podivam co jsou za tim za emoce.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Jj, v poslední době prostě docházim k tomu, že to je boj s větrnými mlýny a měl bych směřovat svou energii jinam. Když už dělat něco dál pro kratom harm reduction, tak dál ucelený práce na mých sítítch, to mi dává smysl.
    Lepší když si to někdo sám najde a ocení to :-) Než se někam vměšovat.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ne, Kratom World to neni.
    Klidně bych šel na tu konferenci jako oponent a rozebral bych to tam argumentací na atomy.
    Nějaká forma regulace je potřeba, ale ne to co, předvádí tento narko kartel.
    Nyní se smířím s tím, jak to je, protože problém závislosti sahá mnohem hlouběji do nějaký osobní zodpovědnosti, morálky, nakonec i do mezilidských vztahů.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    BBAN4N: budme uprimny, rizika drog jsi schopen posoudit a priznat az po tom co si projdes necim. a stejne je rec jen o nejakem vyvoji tveho porozumeni v ramci moznosti, ne ze by jsi prisel na to jak by to melo byt v idealnim svete.
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    BBAN4N: to je ten Kratom World ???? nejvíc vtipná byla jedna z mých posledních návštěv kde jsem tam vlezl a byl tam borec a snažil se z prodavačky dostat nějaký moudra o tom co je kratom a že si někde na netu našel že je to lepší než antidepresiva a ona mu nic nemohla říct :)))

Řekl bych že chudák týpek touhle dobou bere krátak i antidepresiva ...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Hm, skvělý, nejvíc agresivní prodejce kratomu v ČR si zaplatil konferenci, kde budou všichni mlít sračky, lhát a utvrzovat monopol na kratom, zatímco to koště s nejagresivnější a nejmanipulativnější/ lživou představitelnou reklamou a snahou ovládat trh má nejdráž prodávanej eshop v ČR s hodnotou 110 000 000 (ano, milionů). A je tak drzej, že tam má přednášku o etickým podnikání?! WTF.
    Ať jdou s tim do prdele, šaškárna pro veřejnost, aby si kartel vydělal ještě víc a potvrdil postavení, zpracoval veřejnost a politiky.
    A hodnej dobrák, ale těžce naivní Vobořil jim udělá reklamu. Kuchař, kterej neví absolutně o kratomu a závislosti nic, si vezme bílej plášť a zahraje experta.
    Banda klaunů.
    Můžete mě hejtovat, je mi to jedno, česká i globální kratomová scéna je tragédie. Téměř nikdo tu nevidí a neříká pravdu.
    Ještě Vítek by tam mohl přijít zamíchat a přilákat mladý zákazníky, ten tam jedinej chybí v tý skladbě.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    ono je to slozitejsi..intenzita uzivani a abstinencnich priznaku se u pravidelnych uzivatelu taky lisi. Mne nejde ani tak o abstinenci, spise o bezprostredni ucinek kratomu, kdyz si ho das treba 30 min pred tim, nez sednes do auta.

Mimochodem, kdo nezachytil, tak ted ve ctvrtek je v Praze kratomova konference https://addiction-policy.eu/conference
    DIVA
    DIVA --- ---
    Jako fakt je ze u lidi zavislych na cemkoli bude kazda cinnost pri abstinenci negativne poznamenana .) ono by to abychom byli uplne fer asi melo figurovat uz v titulku, neco jako ridicske reakce pravidelnych uzivatelu kratomu pod vlivem a pri abstinenci. Me by treba vliv kratomu na reflexy zajimal, ale jakozto neuzivatel nevejdu do testovaneho vzorku.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    FARFELOO: je to možné. Můžeme to změřit :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    AMORESMORTIS: Tipuju, že pokud přijdu bez kratomu a budu mít abstinenční příznaky, tak moje reakce budou pomalejší, než s běžnou dávkou kratomu. To ale neznamená, že moje reakce nejsou pomalejší než u člověk, co kratom nebere vůbec
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    STICKYGREEN: spis tolerance issue ale dobrej comeback uznavam
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    PULNOC: skill issue
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XARGH: tvl 20g. ja nejvic mela 7g a to jsem se zeblila a tocila se mi hlava tak ze jsem se musela pridrzovat veci abych nepadla na zem.
    AMORESMORTIS
    AMORESMORTIS --- ---
    BRUTOL: jj, i to je duvod, proc nedavam vsem nejakou jednotnou davku, ale spis, at si vezmou tolik, kolik bezne uzivaji. Diky, je mozne, ze to budu pak jeste nejak rozvijet, tak vim, na koho se obratit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam