Já jezdím do jižní Ameriky hledat kakao a mám e-shop s bylinkama i kakaem, takže na něm sedím :-)
Teď piju 20 g kakaa, gram guarany, gram oříšku, půl lžičku macy aby nenarušila moc chuť kakaa.
A jelikož mám pracovně extrémně náročný období a dnes večer vydávám konečně vylepšenej návod na muchomůrkovou mast, tak jsem si dal ještě trochu mucuny na dopamin. Podobné kombinace těchto pěti rostlin jsou pro mě denní chleba, první věc co většinou dávám do systému. A ještě jsem dal po probuzení lehounkej microdosing muchomůrky co jsem si včera nasbíral a trochu lecitin na kognitivní funkce.
Jak říkám vstávám furt ve 4, 5 ráno a celej den jedu na kompu a do toho mám eshop, takže ty rostlinné věci mi dost pomáhají. Jedno ráno jsem teda dával ještě oxiracetam s trochou Alpha GPC a to jsem jel 8 hodin deep work a nechápal jsem ten focus, ty cholinový suplementy s racetama jsou samozřejmě na kognitivní funkce a mentální výkon dost znát.
To kakao co teď piju dám do odkazu, akorát musim poslat další etikety na tisk na obaly, teď jsou tam asi poslední dvě malý balení, koncem týdne bude hodně a dám tam i ekonomičtěji výhodnější kilovky. Bohužel došlo to nejlepší ekvádorský kakao, ale to Peru jedu pořád a chutná mi. V zimě budou zase i guatemalský.
Ceremoniální kakao Peruhttps://www.soma-herb.cz/ceremonialni-kakao-peru