• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BRKODLAKKratom - Mytragina speciosa
    XARGH
    XARGH --- ---
    CLUMP: radis mi kvuli zachovani uzivani Kratomu zacit uzivat ADcka? :)

ne, uz jsem se rozhodl, NESTOJI MI TO ZA TO. navic mam po 2 dnech vynechani divne pocity, jako by na me lezla na cca 30s chripka a pak to zmizi. abstak?? :D
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Na r/kratom je dobra wiki. Tady jak prezit prvni tyden: https://reddit.com/r/kratom/wiki/quittingweek1

Tady obecne navod, jak s kratomem udrzitelne a snesitelne koncit ci aspon snizovat davky: https://reddit.com/r/kratom/wiki/taper
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    XARGH: Nekde v divocine jsem narazil na par lidi, co rikali, ze jim pomohly nizsi davky Trittica, coz je tricyklicky antidepresivum, ale prave v nizsich davkach se predepisuje na nespavost. Jen je teda na predpis. A kamarad ma dobry zkusenosti s nizkyma davkam quetiapinu, coz je zas atypicky antipsychotikum na predpis, ale obdobne se off-the-self pridepisuje na lepsi usinani. Ale nevim, jen predavam dal a mozna je to moc tezkej kalibr.

Jo a magnezium chelat nebo L-theanin, s tim celkem dobry zkusenosti mam, minimalne to pekne zklidni.
    XARGH
    XARGH --- ---
    PSYCHOJEBY: aswu znam, fajn vec, ale Kratak imho nepřebije :) tělo unaveny, hlava šrotuje dal...
    dam si pohov od K. - za nemožnost spat mi to nestoji, nepomáhá ani striktně ráno atd.
    Byt ten zarizovaci impuls po letech letargie byl celkem pozitivní zjeveni :D
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    XARGH: Jestli ti jde o spánek , je to shit ale pomohla mi KVALITNÍ aswaghanda a cviceni , chodím tři týdny i na terapii červeným světlem to je asi to nejzásadnější co mi se spánkem pomohlo - a před rokem jsem začala poslouchat hypnózy na nos , na Spotify od Martin L. Masakr , je to neurověda ,vlny které působí na tkáně v mozku žádný ezo.
    XARGH
    XARGH --- ---
    napr. nepomáhá ani brát pouze ráno < 1g (Super White od Atoma)
    XARGH
    XARGH --- ---
    máte nějakej "protokol" na brani malých množství K, ktery by vám umožnil klidně usnout a spát bez prerusovani?
    PLECH
    PLECH --- ---
    Tak začíná mi půst do Velikonoc, držte palce. První týden na horách to snad jistí. A tady se loučím, ať mi to tu nesvítí
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Den č.4 , už jsem si to koupila. 😆😆😆
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Ja nemel a nemam bazeni ani pomysleni na kratom od prvniho dne, co jsem ho skoro po ctyrech letech vysadil. Jel jsem denne 12-20g. Trikrat jsem vysadil, ale nikdy to nevydrzelo dele nez 2 tydny. Tentokrat jsem ale nasadil zavislostniho kouce (taky ma zkusenost podobnou s kratomem a musel to resit odborne tehdy) a pak jsem jeste nasadil terapie jako takovy a zkoumal jsem “proc” jsem to bral. A to jsem resil. A na zaklade toho jsem zacal rust i jinak. A jsem za to rad. Nechal jsem si konecne diagnostikovat adhd, beru atomoxetin, inhibitor zpetnyho vychytavani noradrenalinu z prefrontalniho kortexu, a sekundarne to trochu resi stejne i dopamin. Ale to urcite neni “ta” vyhra. Je to komplexni, terapie navstevuji dal a resim i trauma. Postupne se mi podarilo vybudovat v sobe sebeuctu a klid. Pul roku uz na sobe makam a kratom neberu asi 4 mesice. Ale opakuji, za cele ty 4 mesice jsem na nej nepomyslel ani jednou. Misto toho se snazim zit lepe, ve slova smyslu chapat co se deje a rozumet proc se to deje. Ta sebeucta je podle me fakt klicova. Jsem za to vsechno fakt vdecny. Jo a jeste jeden dulezity poznatek, ktery se nikde moc nezminuje mi prijde. Trvalo fakin 3 mesice, nez se z toho moje telo nervove (fyzicky) a psychicky opravdu uplne dostalo. To sem dost cumel. Do te doby unava, nespavost, podivnost, precitlivelost, unava a unava. Jen pomalu se to linearne zlepsovalo. Vsichni rikaji porad “abstak tyden a pak dobry/lepsi”, vubec, fakt to pro me nebyla legrace, asi taky tim, ze mam nizsi hladiny dopaminu kvuli adhd (?) takze jsem to asi vic vnimal. Ale nejsem zdaleka jedinej, kdo to tak mel.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Měl jsem pauzu 4 měsíce, ale když přestane všechno bolet, bažení jede dál nějaký ten měsíc (aspoň u mě
    )
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    BRUTOL: Šikovný , děkuji , já už párkrát přestala na 10-14 dní . Beru zhruba tři roky ale max 20 za den to bylo teď už jsem snižovala na 3-4g denně ale třeba v sobotu to ještě ujeli na 8 g , já ty pro dispozice k závislostem bohužel mám. 😅🙈 Jsem unavená , ale cvičím a žeru různý doplňky , na noc dávám ashawandu zažívací problémy trochu včera odpoledne .. uvidíme zkoušela jsem se na to připravit a minimalizovat následky .😅 Ale říkala jsem si že si zajdu koupit 😅
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    PSYCHOJEBY: drž se teď to teprve začne :) z mých předešlých pokusu přestat jsem nejčastěji zklamal mezi 3-5 dnem ..pak už to jde ....

Teď jedu 8 nebo 9 měsíc přestal jsem to počítat to vidím jako velký pokrok ....
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Den 2 😀😀😀
    PSYCHOJEBY
    PSYCHOJEBY --- ---
    Den č.1 bez 😃
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    STICKYGREEN: Nechci hájit vládní kroky v narko-auditku:)), ale mohli to zvrzat daleko hůř, a nemohli to nechat při starým. Rozumím tvýmu vzteku, ale restartuj procesor a podívej se na to z nezatížené perspektivy.
    Máš tady baby heroin s účinkem baby koksu, kterým se legálně zduníš za 50 korun.
    Za mě pořád až příliš levný a dostupný, na to jak je to dobrý.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SDN33: cca 15g nekdy i 20...
    To tu regulaci dost dojebali...profituji jeste mnohem vic ti velci hraci. Treba ten kratomworld...uz tehda to mival nejdrazsi.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SDN33: je to par let, tak uz nevim, ale neco podobneho - postel, serialy
    SDN33
    SDN33 --- ---
    XARGH: a cos dělal? Čumel do stropu z gauče?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jj ta nechuť cokoliv dělat či dělat jen s obtížemi, ta je cítit max.
    Já už jsem si několikrát řekl, že si už nekoupím, ale vždycky mě okolnosti nějak donutili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam