• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SLEEPLESS8Hornomagyarské hmory - Prestaň sa stále iba sťažovať. Na svete sú ľudia, ktôrí dôslôva žijú v Prešôve.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    _BAZY_: to nejspis probehlo takhle:
    Они все еще не хотят отказываться от тебя, не так ли?

Не хотят, ну.

Мы бы уже давно сдались.
    _BAZY_
    _BAZY_ --- ---
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    obrazek
    UNKLETOM
    UNKLETOM --- ---
    každy lubi 🌕 | nas nedogoňat 🥵 | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DD7bpQptXX9/?igsh=MW9hcG5jZjlwdWxraQ==
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    ARANIUS: phishing, po prešovsky pišing, asi sa niekto cez dvere snazil od zamestnancov vylakat osobne udaje
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Dneska jeden dedek vylezl z ruskej rite a povedal "Zeleny mi ponukal 500 tis. dolarov ak podporim vstup Ukrajiny do NATO".
    XARGH
    XARGH --- ---
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PRAASHEK: dneska v EU je to s obcanstvim jako s pokamonama "catch'em all"
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    IOM_NUKSO: nechceš to rovnou přeskočit na další?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    No ja si musim vyridit uz to ceske obcanstvi :D
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    jaaaj musim si znova pozriet pulp fiction, ale jedine ten stary dabing (negr plachtil ctyri patra)

Dabo Vačky | @dabovacky feat. @zomriofficial uvádzajú Pulp Fiction na Slovensku 🇸🇰 Podobnosť s realitou čisto náhodná 🤨 #dabovacky #zomri #pulpfiction... | Instagram
    https://www.instagram.com/dabovacky/reel/DDl3tBRNHNP/
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    MEJLA77: ironie a satira su zle rozpoznatelene od jakziva, ja kamosum sezeru takmer vsetko.
    Na obrazku je prezidentsky palac .. uraduje gay Pellegrini, uradovala zena Caputova.
    Piesen pre tuto ovtorenost slovenskej spolocnosti? Alebo vysmech kazdemu, kdo uraza preto, ze je dakdo zena ci homosexual, alebo, ze je z Ocovej.
    Za mna jeden z najvetsich homofobov "ja som hetero" Matovic, ktory si samozrejmne zanadaval aj na Caputovu, aj sovinistickym stylom, nie iba Huliak. U Matovica je to o to vtipnejsie, lebo on aj otvorene povie, ze bez jeho Pavlinky by si asi ani zadok neutrel spravne.
    Sovinizmus kraluje. Z Hlasu sa vytracaju zeny. Smer, SNS, Republika, SaS = sovinisticke prasata, na MDZ, zenam do oci nakydaju najvetsie oplzlosti.
    Nic menej, mame najviac zien v NR SR.

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SEJDA: ono je čím dál tím těžší poznat satiru...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KNX: kdo sa neozral unitr a nedogrcal na schodoch z/do kazdeho z klubov vo wiki clanku tu MEJLA77, nema vobec moznost akokolvek verifikovat cokolvek, co dakdo hovori o comkolvek. :D

Iba si odplujem.
    Komu nedoslo po prvych versoch "nasa spolocnost je otvorena, je lepsie byt chlap ako baba" je beznadejny sovinisticky kokot.
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    slnieckarska kokotina
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    IOM_NUKSO: ten verš je potřeba citovat celý:
    od diabla z pekla prichádza tá rastlina
    a ničí ľudstvo od stvorenia šaštína
    ó marihuana nástroj satanáša
    veď naša spoločnosť je otvorená fľaša

- protože otvorená flaša je predsa lepší ako satan a aj špatná marihuana, hlavně v té geografické oblasti, odkud tato poezie pochází :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam