• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZTRACENEPRIPADYZtracené případy LARP
    REINITA
    REINITA --- ---
    KHAJ: a taky existují péřovky, kožichy, velurové kabáty... já bych ty možnosti nepodceňovala. ;)
    KHAJ
    KHAJ --- ---
    Joo pravda, tady se stala moje nemila chyba, ze sem predpokladal, ze 'v zime prece vsichni proste maji kabaty ktery kabat jako kabat ne?' :D ... ale goticky zimni kabaty asi existujou, chapu :)
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    KHAJ: (Na druhou stranu, stejně se všichni tajně těšíme, jak tohle "drama" budeme řešit, protože vymýšlení a tvoření kostýmu a vzhledu postavy je přece jedna z nejzábavnějších věcí na larpech ;) ale fňukat musíme, protože jsme češi, tak aby se neřeklo ;) )
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    KHAJ: No tak spíš jde o to, že když hraješ postavu, co je ve svém "reálném" životě gothička/hulič/zálesák/atd., tak taková postava bude mít ve stejném stylu jak oblečení na léto, zimu i mezidobí. Neznám zrovna moc lidi co se v létě oblékají jako goth, na podzim business casual, v zimě zálesák a na jaře třeba "sportovní elegance". Pro tebe jakožto hráče to ale má ten nepříjemný efekt, že si musíš sehnat oblečení v nějakém stylu (co normálně nenosíš a tedy to oblečení využiješ jednou za rok) a ne vždycky se dají ty věci sehnat v sekáči za pár šupů. Takže pak řešíš dilema, zda investovat třeba i pár tisíc do něčeho, co reálně nosit nebudeš nebo budeš mrznout/potit se nebo vcelku ne úplně logicky změníš styl postavy dle počasí. Dokážeš si třeba představit Gru Gru v elegantním vlněném kabátu v pin-up stylu? Nebo naopak dobře situovanou tremerku v péřové bundě? Tak proto ty povzdechy všech těch hráčů, co si zvolili postavu s nějakým výrazně specifickým stylem :) Už je to dostatečně polopaticky vysvětleno? ;)
    KHAJ
    KHAJ --- ---
    Nechci kazit smysl predchozich 44 prispevku, ale ony ty postavy maji globalne nejakou psychickou nemoc, ze se nemuzou v zime oblict jinak? :D Tak moc 'ztraceny pripady' to nejsou ne? :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    ELLTAR: čekala jsem, kdo to vytáhne, ale to bych nechala zcela v orgských rukou a vyčkala. :)
    FIN
    FIN --- ---
    TRILIAN_: užijí si jistě, ale ten zbytek je, hm, zajímavý optimismus :-)
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    REINITA: Záleží na tom, jak je to s časem. Protože smlouva byla na rok. Což vzhledem k reálnému času bude. Teď ještě, jak s časem hry...
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    REINITA: já myslím, ze si te hraci/postavy ještě užijí :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    WIZARDY: to vím moc dobře, ale hovořím o žhavém vracení. Z hlediska mé postavy je preferováno žhavé setrvání. ;)
    WIZARDY
    WIZARDY --- ---
    REINITA: Řekl bych, že žhavé to má už teď :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    TRILIAN_: za svoji postavu doufám, že to s tím tvým vracením nebude tak žhavé. O:-)
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    ALRIKA: To ano. :-D
    ALRIKA
    ALRIKA --- ---
    Klub "budeme si vytvářet novou postavu" má, zdá se, velkou výhodu, co se týká kostýmové situace :D
    SHERD
    SHERD --- ---
    TRILIAN_: Vím, jak se cítíš. :D
    Taky bych t měl začít řešit...
    ELLTAR
    ELLTAR --- ---
    TRILIAN_: Je schválně volnější, protože ho jinak mám na oblek. Případně jsi ho mohla vidět v neděli na CHangelingách, kde jsem k němu připnul pelerínu... :-)
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    ELVOTHIEN: To zni super :) to ráda zkusím

CHARLEZ: :) jasne, tesim se na to!
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    TRILIAN_: jsi si jista, ze chces vedet jak se vratis? :D
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    TRILIAN_: Mám doma nějaký šedočerný kabát, se kterým nevím co by. Kdybys ho někdy chtěla vyzkoušet. Já už ho nikdy nosit nebudu.
    TRILIAN_
    TRILIAN_ --- ---
    FIN: tím vrátit myslím to, že jestli moje postava bude ve hře (a to fakt nevím) tak se tělo vrátí z mrazáku a duše z pekla, takže to "vrátit" mi přijde docela adekvátní :D

ale pochopitelně se klidně může stát, že si budu vytvářet úplně novou postavu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam