• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    At uz tahle "sezona" skonci...!
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Netěšička! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a no skill bych to nenazval, ale to je každýho věc
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    starwars úplně neprožívám, ale lightsabers mám rád
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Kdo se tesi na novou sezonu a nove noskill zbrane? Lightsabers incoming!! :)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    How To Link Your Epic Games Account with MyDisney Account in Fortnite! First Order Stormtrooper Skin
    https://www.youtube.com/watch?v=yDZ1seLh5wc

Tak šupem všichni pro skin Stormtroopera:) Není třeba mít aktivní předplatný u Disney, stačí mít účet.

BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Stačí se jen trochu zaposlouchat do výkřiků linoucích se ze synova pokoje. Pokud se ozývá: debil, šel mi záda! Má jedno, má jedno! nebo: umí akorát sprejovat!, tak najisto hraje Fortnite:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: ne. Ja mela za to, ze ma aspon trochu přehled o tom, co hraje jeho syn :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: asi ignor.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    KELDA: Účet od Epic, který je prolinkovaný s ostatními platformami. Když si něco koupí na xboxu, objeví se mu to na Nintendu a naopak.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KELDA: moje odpověď se zdála malo srozumitelna?
    KELDA
    KELDA --- ---
    Ahoj, syn má na Nintendo pod svým uctem hru FORTINE

A mám dotaz k nákupu nějakých odměn pro syna. Hraje to a po vzoru kamarada si chce tam něco koupit. Jak to prosím udělám když:
    1) Mám na nintendu účet rodiče
    2) Svůj účet má i syn na Nintendu

Pak Ta hra je od EPIC a otázka:

Pod kým a kde být přihlášený aby synovi po zakoupení se objevili zakoupené věci?
    Jak funguje FORTNITE - musí se někam hlásit?
    Chci kupovat přímo ve hře ale složitost přihlášení mne úplně odrovnala a raději jsme se sem přišel ochytřit.

Prosím o info:
    Musím mít nějaký ofiko účet na Epic abych mohl nakupovat nebo stačí účet Nintendo. Existuje prý i nějaké propojení účty mezi nintendem a epic..

Díky
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    neco mi to pripomina :)

Facebook
    https://www.facebook.com/reel/528882336942415
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: wtf
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: It’s not a bug it’s a feature. Známá výmluva každého správného vývojáře :D
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: + campfire healuje auta... občas nevím co je bug a co feature :D
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Mě tuhle sezónu nějak ty melee drtivy weapons zbechutili a snad poprvé si neuhraju battle pass. Dost i proto, že jsem rozehrál Might & Magic 6 a to je časová smrt 😂
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    změny po včerejším update:
    1. exotiky jsou teď pro každou hru trochu jiné a ne pořád ty stejné, takže třeba riftovací grenade launcher nemusí ve hře vůbec být (za mě paráda)

2. když chcete rebootovat teammate, tak nemusíte pro jeho kartu, stačí přijít k reboot vanu a zaplatit 500 zlaťáků, navíc ten rebootovaný si může po rebootu koupit za 1000 zlaťáků modré holo, shieldy a matro (myslím)

3. pickaxování někoho v autě už funguje jen s pickaxem který se drží v jedné ruce. Třeba s icebreaker to už nefunguje. Asi chtěl Epic pickaxování odstranit a ještě víc to dodrbal, nebo nevím.

4. většina emotů se teď automaticky sdílí, takže když začnete tančit, tak se k vám může kdokoliv přidat, aniž by ten emote měl.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Někdo večer zahrát?
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Urcite doporucuju vyzkouset a naucit se to pouzivat vcetne shockwaves, moc se to hodi kdyz je potreba uniknout jiste smrti :)

The FASTEST Movement in Fortnite Explained
    https://youtu.be/xWCdgx2fgNQ?si=kgCAFn___ciwWLwk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam