• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    takovej normální drop v BR

    ABE
    ABE --- ---
    BOD1E: Jde to ustavet a nebo se oprit do utocnika ARkem ;)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nová sezóna se bohužel smrskla na čekání kdy dostanu bleskem. Přišel někdo na to jak se proti tomu bránit?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo no to se mi tuhle stalo něco podobnýho v duelech. vidím dva týpky v místnosti - první knock, druhej knock.. a kurva, mám proti sobě stále ještě dva :)
    vidíš s tím zvedáním to je dobrej postřeh, to nemám nakoukaný.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: ja je hlavne nechavam plazit po zemi :)) Bot přijde a zmatene tam beha, nevi jestli léčit nebo střílet - potřebuji pocitat týmy a hráče, proto je nechavam plazit. Driv me vzdy nekdo překvapil ze zalohy, ted vim, že kdyz sundam ctyri a porad se plazi, tak v tom jsou aspon dva týmy a musim jich sejmout osm :D
    Ale ja jsem ten typ, co beha za strelbou, takže pokud je nekde masakr, tak je pak jen dodelas snipou a mas slusny počty.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: rozumim, tyhle obejdes a strilis jen ty najety skiny! :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: ja vim, jak vypadají. Vidi te i v keri nebo přes jine krytí. Střílí úplně mimo, maji základní skin. To byl ode me samozřejmě sarkasmus :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: uplne nevim, co je Tva uroven, ale alkan je ma v gameplay k videni bezne. chovaji se jinak a hrajou hodne slabe. spatnej aim, rigidni postup - snazi se treba rozbit slurp barrel, kterej uz neexistuje a td. podle nicku to nepoznas.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: na moji úrovni se žádní tací neobjevují, samozřejmě 😎
    Ne, byla jsem správně rozhajpovana. Bezne hraju squady a dost často dohravam jedina do 10. místa a někdy i první :) Je pak sranda pustit si treba dua, když mas v hlavě zafixovano, že vzdy musíš sundat všechny čtyři a tak si vse počítáš do čtyř... No a pak koukas, ze jsi sundal par týmu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: kolik z toho bylo enpisiček? :-P
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Když jsme u tech killu, tak ja nevim, proc mam porad tendence si hledat kamarady ve squadu :D
    Ale zase je to dobrá průprava na menší skupiny nebo single

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HELVETE: gz

    a ja mam takovej bezvyznnej achievement z Lega, doleteli jsme se synem na konec mapy. tam se to buglo (jsme zvykli, lego buguje neustale), o stroj jsme prisli a skoncili ve vode jako nesmrtelni. pri pokusu o pohyb dochazela stamina, ktera se pri zastaveni uz neobnovila, jen s pohybem pomalu mizela az k bidne smrti a k respawnu nekam do hajzlu na ostrov

    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak první hra prima, 1é killů a při posledních 4 ledech (my byli 2) jsem získal victory crown a nakonec jsme vyhráli. Tohle už se asi opakovat nebude :) ty Zeus blesky jsou extrémně silný.
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    PALEONTOLOG: na windows WIN+G otevre control panel co ma i nahravani
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a inventar je urcite vic handy, ale sazet nejaky vetsi policka je taky o nervy
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARWIN: plosiny s tryskami na balonech, ale to je prave voser to dobre udelat, pak ty glidery, tzn si postavis vez a skocis a rozbalos, jako v BR.. je tam i movement bug, ze slozis glider, zautocis a rozbalis glider, coz zmensi ubytek staminy pro let. ja mam zebrikovej hub, litam ruco. brzo snad doladim plosiny, aktualne stradam trpelivost


    a mam dotaz na tip jak nahravat gameplay?
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    PALEONTOLOG: re Lego: zlepsili invetory management? a pridali nejaky dostupny zpuosb jak cestovat po mape rychleji?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: lucker, vůbec jsi nevěděl kam běží :D
    z čechů umí se snipou alkan_, já ho sice lituju, že mu zůstala slovní zásoba jak z 9.třídy na zš, nicméně snajpuje jako bůh a nejen to.

    čekal jsem další plačky na melee zbraně a dočkal jsem se :)) k tomu byl skvělej hoverboard, konečně něco, v čem není spalovák a neřve to na půl lokace :D

    DREEK: lego jsem hrál hodně, nebudu složitě popisovat, jak zabugovaný je to od začátku, jakých změn jsem se dočkal v průběhu a přejdu rovnou k tomu, že mám v survival vše splněno. rybaření byl dobrej upgrade, stejně jako kompas a glider, největší překvapení pro mě bylo, když jsem z jezera vytáhl nahatýho chlapa (carl reef) a vzal si ho jako followera. ten šok jsem rozcházel 2 dny. postupně objevuju kouzla mechanických udělátek v legu, jako lítací plošiny nebo auta se zatáčením. ale je to tak na úrovni "člověče nezlob se", hrozný sraní a výsledky minimální. do toho se ti bugne kostrukce, odletí nebo se rozpadne část stroje a začínáš od začátku. nejlíp, když ti pomůže s rozbíjením částí tvůj follower, to jsem málem rozkousal klávesnici :))
    ABE
    ABE --- ---
    Sezona kterou bych pojmenoval Aim Assist Season.
    Sniperka + kontroler tuhle sezonu uplne pohrbilo.

    Zaznamenali jste ze u protihracu neni videt na cem hrajou.
    Proc Epic tuhle informaci potichu skryl? :facepalm:
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Celkove mi to prislo jako dobry rozjezd nove chapter. Az na to, ze meta je kombinace auto shotgun (ktera mimochodem nevyzaduje zadny skill, takze pri landingu se da umrit i proti totalne lame) a sniperka (jsem s ni marnej, tak ji nehraju a vubec mi to nechybi). Weapon attachmenty jsou fajn, ale uz je tolik neresim jako na zacatku. Jsem zvedav jestli zitra pridaji augmenty nebo ne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam