• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    BOD1E: tak hlavně sem rád, že je zpátky autobus, surfin USA me docela sralo...jinak už jsem si zvykl na změny a jsem spoko...ale já sem spoko skoro pořád)))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: ja to od meho posledniho postu zase nezapla a chtela jiz reagovat na predchozi navrh. Ale hraju hodne sporadicky a spis vecer.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    A že jsem tak smělý, jak se líbí nová sezona? A nechtěl by si někdo večer zahrát?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Wrecked revolver - nejlepší shottyna ever
    https://youtu.be/bYOKceb4v2k?feature=shared
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Souhlas, asi 2 sezóny jsem vynechal a teď koupil Battle pass. Je teda možnost, že ne to baví i kvůli té pauze, ale spíš je to docela povedené. Jsem rád, že je rychlejší dopad z busu. Grafika mě nevadí (ale teda klidně by to v podobě sezóny mohlo udělat nějaký větší změny). Nezahrajeme si zase někdy společně všichni? Já hraju jen sólo protože s unknown lidma mě ty squady nebo dua moc nebaví...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Co rikate na Simpsons sezonu? Za me celkem fajn a po nejake dobe jsem se vratila ke hre :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja prave zjistuji, ze tuhle sezónu jsem si stihla koupit leda tak battle pass 😅
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    sakra ty brouci uz me zacinaji trochu otravovat, snad tam nebudou do konce sezony
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nedáme večer FN? Jsem přístupný jakýmkoliv návrhům. BR, ZB i reloady. Nejvíc teď hraju Blitz Royale.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak ještě prý zůstat na ziplajně funguje na pom pom příšeru:

Prospering | Another Way To Defeat The Storm Beasts! #fortnite #fortniteclips #gamer #streamer #prospering | Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DLKX84BOLGi/?igsh=aTRmbmt6OHZkcWli
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    BAJKER: nene ja myslim ty druhy rukavice, ty co strilej netopejry nebo kterou havět))) bud jsou samostatny epic, nebo mythic kombinovany s tim plastem...ty sou jako vydatny
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BAJKER: Možná. Ale skoro bych věřil tomu, že si to týpek vymyslel:

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DLISblXMBqc/?igsh=dG9ieDlia2h5dmgx

Fakt jsem uvěřil tomu, že takovou blbost si nikdo vymyslet nebude.

Ještě jednou, pardon
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    jen sem nepochopil, ze ceho to pada...rek bych ze to je random v tech nova academy stands...jednou mi to z toho padlo, jinak sem to vzdycky sebral z mrtvolky
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    BAJKER: a to tam je jeste ta mythic verze, kde k tomu mas rukavice s 300 ammo...to je jako velkej gamechanger, ma to kratsi cooldown mam pocit a jses s tim fakt nebezpecnej...nebo ja teda sem :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BAJKER: Tak to se omlouvám za fake news. Viděl jsem to na netu, evidentně nějaká faleš. Je až neuvěřitelné, co někteří lidé udělají pro pár lajků
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Jo a včera ještě supr story, trollil mě týpek s bass rukavicema a co mě zarazilo, že neměly žádný CD a on mě furt odpaloval, naštěstí "emzácká" puška to poměrně rychle vyřešila. Pochopitelně jsem rukavice vzal a rozhodl se, že někoho taky slušně potrollim. Vyčíhal jsem si dva týpky na okraji zóny a oba dva jsem je zabil tak, že jsem je na střídačku odpaloval do bouře, seděl jsem u kompu a řehnil se jak dement, byla to děsná bžunda:)))
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: chtělo by to na ne nějaký granáty nebo ty horlave kuše :))
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Čekal jsem co to šlo, ale bylo to už fakt finále...byli jsme poslední 4 z toho 3 příšery. Všichni na pětníku, já se je snažil chvíli ostřelovat, zatímco oni se tam naháněli navzájem, pak mě jeden zavětřil a jelikož jsem byl v tu chvíli nejsnadnější cíl, tak jsem poměrně rychle dostřílel:D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: jo, je dobre si pockat, jestli si z toho jednoho zabiteho nebude něco brat. Ted tam je navic hodně botu ke koupi, tak to taky umí odlakat pozornost, ale jen na chvíli :))
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Stejná situace, párkrát jsem trefil, ale pak mě jeden z nich stejně sežvejkal:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam