• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Mno, tak po 1. zkušenosti s season 2 nevím jestli nebude lepší poslat peníze napřímo a Epic z toho vynechat.

Jak to vidíte vy? Za mě teda slušný fuck off. Hlavně to “All battle No building”.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nebuďte lakomí a kupte battle pass. Podpoříte dobrou věc

HELVETE
    HELVETE --- ---
    Taky jsem si na novou ještě nezvykl a oblíbené vlastně nemám. Předtím jsem měl rád okolí pleasent park.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: Já dřív “autovrakoviste” na tu novou mapu jsem si ještě nezvykla, ale sníh mě bavil a spis lezu po kopcích a po horách...
    V3S
    V3S --- ---
    oblibeny spot asi nemam, idealne ne pod letadlem na zacatku ;) ... mel jsem rad starou mapu pred flipem, v tyhle se jeste porad neorientuju ... spiderman me zas az tak nebavi, resp. herni mechanika je to zajimava, ale z hlediska spadu hry, kdy ti proste nekdo utece trema kliknutima, je to vopruz ... nebo kdyz se snazis utyct ... proste OP vyhoda/nevyhoda

by me zajimalo, jestli uz nemam ukrajinskou deformaci, ale byla ta cedule vzdycky takhle barevna? ;)

BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE: V3S: Potvrdil jsem. Jaky mate oblibeny landing spot? Ja osobne Behemoth bridge:

Dostatek beden a hlavne snad troje Spideyho rukavicky.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak jsem kluci oběma poslal taky requesty. Nezbednik122
    V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: poslal jsem ti request
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Tak já můžu někdy ale rovnou říkám že se mnou nikdo nic moc nevyhraje. Victory Royale dosáhnu tak jednou týdně (když je dobrý týden) a to korunkové vítězství jsem zatím dal jedno. Nick je TatkaPRO (děti mi ho založily). 40+ jsem. Hraju buď na xboxu, nebo Nintendu, u počítače se mi vysedávat nechce, protože u nej sedím celou pracovní dobu

V3S
    V3S --- ---
    tak mame za sebou prvni nyxi hru ve dvou, kdo se prida priste? :))
    V3S
    V3S --- ---
    pojdte si nekdo zahrat, da se to i s tema mongolama, ale vubec z toho nemam radost ;)

V3S
    V3S --- ---
    HELVETE: s tim mikrofonem staci, kdyz maj push-to-talk a ne open mike ... mam trosku potrebu je kultivovat, tak jim to vysvetluju, at ta hra ma trochu uroven ... ale pokud je to clovek, co rve jazykem, kterym mluvi jen on, nebo nic nerika, ale slysis, jak do toho mlaska nebo celou jeho rodinu z kuchyne, tak to taky vypinam ;) ... furt si rikam, ze je to primarne pro deti, tak bych na ne nemel bejt zlej (pokud si nezacnou;)

MICHELLEDANIELS: taky dobry ... harpunu nekdy pouzivam rad na blizko misto brokovnice, ty lidi jsou pak uplne zmateny, jak to s nima hazi, vubec netusi, kde jsou, natoz kde jsem ja :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: doporučuji si vyzkoušet harpunou z budovy nebo aspoň 7 pater stavení. Pádem protivník zemře na hned. Jde si tam hrát se spoustou věcí.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    V3S: Jo, oni vůbec neumějí využít taktiku s granáty a fireflies, to máš pravdu :) jo a taky většinou pořád mluví, to já vypínám, nehraju s mikrofonem, trochu asociál na squady, ale spoluhráče a to, co dělá si sleduju
    V3S
    V3S --- ---
    HELVETE: taky rikam, ze staveni je pro decka :) .... ale mozna proto, ze je to ne prilis chaoticky a ztracim v tom orientaci ... proto sebou vetsinou taham svetlusky nebo tedka flare a veskerymu staveni rychle zatinam tipec ;)

a co vubec rikate flipped? ja jsem mel v hlave tak zazranou starou mapu, ze se vubec nemuzu naucit tu novou ... a chybej mi ty stary mista

tak kdybyste se chteli pripojit k vecerni skvadre nekdy, tak si pridejte "thraska" a napiste mi do posty, at vim, ze nejste urvanej sedmiletej nemec mohamed, kterymu se libi muj skin ;)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    V3S: Já taky hraju (se svýma dětma většinou). Oni furt něco staví, to já neumím, ale zase hraju s myší s mám s tím dlouhou praxi 😁
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    V3S: občas si dám, ale jsem pouze 30 a ani ne +, každopádně komplice uvítám
    V3S
    V3S --- ---
    je tu nekdo 40+, kdo si obcas zapari tuhle ptakovinu? mam napad na klan elders, co drtej ty urvany deti ... oni maj reflexy, my skillz :D

klidne piste do posty
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Pokud tu je ještě někdo, kdo nehraje a hrál by, tak zkuste jít přes https://referafriend.fortnite.com/en/invitelink/RXRoYW5pdXNDWg%3D%3D ;) Pak si můžeme zahrát spolu pro nějaké odměny.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam