• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    V3S
    V3S --- ---
    ja to propasl, pak kus videl na youtube a jsem docela rad, ze me to minulo .... hlavne ten typek byl ze vseho uplne wow, jak nakej 12yo, asi proto, ze byl dobre zaplacenej ;)

Fortnite *LIVE* EVENT - END OF CHAPTER 3! (Fracture)
    https://youtu.be/fC8rp8_XcSo
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    strasnej event, za prve se nedalo kecat s squad clenama a za druhe ty questy nebyly moc jasne popsany... LOL
    V3S
    V3S --- ---
    jinak jsem si fakt oblibil tu goo-gun ... obcas mi prijde i dost op ;)
    V3S
    V3S --- ---
    MASLIX: jj, za ctyri sedmicky ;)

MASLIX
    MASLIX --- ---
    tak se nam blizi ke konci Chapter 3
    Play the Fortnite “Fracture” Chapter 3 Finale Event on December 3
    https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/news/the-fortnite-fracture-chapter-3-finale-event-play-it-on-december-3
    V3S
    V3S --- ---
    tak oprava, staci vybrat jinej druh hry a pak to zas zmenit zpatky ... ale i tak :)
    V3S
    V3S --- ---
    nestava se vam, ze se vratite do lobby a nemuzete nastartovat hru, protoze je tam 'disabled'? .... hru zavru, spustim znova a bez problemu ... ale je to trochu vopruz ;)

V3S
    V3S --- ---
    ja si dal 1v1 s darth vaderem na laserovy mece ... vyhral o jeden uder, myslim, ze prijde pomsta ;)

jinak dneska prvni hra win, not bad :)
    https://cdn.discordapp.com/attachments/813730652201287693/1037279410442747914/unknown.png
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    aaah muj druhej crowned win :D uplne saturovanej tim jsem :D
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Princezna Leya a spol v Item shopu
    V3S
    V3S --- ---
    dneska se tam zas nejak rozsypaly laserovy mece ze star wars ... lezej na kazdym rohu, videl jsem i znovu stormtroopery ... vychazi nakej novej film nebo co? ;)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    V3S: Mám to stejně. Ty questy s Ashem z Evil dead apod. jsou sranda ale jinak tmavé lokace obloukem obíhám. Ten vlčí oblek je imho naprd.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    V3S:
    BOD1E: wallhack je kdyz vidis pres zdi neasi:D hele vlci hlava kdyz ji zaktivujes poravym tlacitkem, vidis pribliznou lokaci enemaku pres zdi jakoby takovyho ducha, tudiz vis kde se schovavaj campici :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Já bych chtěla zase koštata, ta byla vloni dobra. Helloween je asi nejlepší Fortnite období
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    My ted Fortnite nehrajem, bavi nas ted Overwatch 2 a hlavne me strasne stve ten raketomet ;)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    ty haunted lokace ted uz jen probiham nebo velkym obloukem, skoda naboju a je zbytecny na sebe upozornovat strelbou :)
    V3S
    V3S --- ---
    BOD1E: obecne ve strileckach, kdyz ma nekdo nakej cheat, kterej mu umoznuje videt nepratele skrz zdi, ale jak to funguje s vlci hlavou nevim, hral jsem s ni vseho vsudy jednou ...

obecne me na tom helloweenu moc nebavi ty tmavy lokace se zombikama, nevidim ani pendrek, nabiham do zdi, je to takovy zbytecne neuroticky ... jako obcas dobra rozcvicka, jak neumrit hned po pristani s peti nabojema :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    EATHAT: Co je wallhack?
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    tykraso vlci hlava s wallhackem nejvic OP do last 5 situace :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    MASLIX: jj ja sem uplne zdeformovanej svejma 3k hours v cs:go, i kdyz uz to davno nehraju a to ve vsech hrach, proto nemuzu hrat nic co zvyhodnuje spray oproti hs tapovani :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam