• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HELVETE: gz

    a ja mam takovej bezvyznnej achievement z Lega, doleteli jsme se synem na konec mapy. tam se to buglo (jsme zvykli, lego buguje neustale), o stroj jsme prisli a skoncili ve vode jako nesmrtelni. pri pokusu o pohyb dochazela stamina, ktera se pri zastaveni uz neobnovila, jen s pohybem pomalu mizela az k bidne smrti a k respawnu nekam do hajzlu na ostrov

    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Tak první hra prima, 1é killů a při posledních 4 ledech (my byli 2) jsem získal victory crown a nakonec jsme vyhráli. Tohle už se asi opakovat nebude :) ty Zeus blesky jsou extrémně silný.
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    PALEONTOLOG: na windows WIN+G otevre control panel co ma i nahravani
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a inventar je urcite vic handy, ale sazet nejaky vetsi policka je taky o nervy
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARWIN: plosiny s tryskami na balonech, ale to je prave voser to dobre udelat, pak ty glidery, tzn si postavis vez a skocis a rozbalos, jako v BR.. je tam i movement bug, ze slozis glider, zautocis a rozbalis glider, coz zmensi ubytek staminy pro let. ja mam zebrikovej hub, litam ruco. brzo snad doladim plosiny, aktualne stradam trpelivost


    a mam dotaz na tip jak nahravat gameplay?
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    PALEONTOLOG: re Lego: zlepsili invetory management? a pridali nejaky dostupny zpuosb jak cestovat po mape rychleji?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: lucker, vůbec jsi nevěděl kam běží :D
    z čechů umí se snipou alkan_, já ho sice lituju, že mu zůstala slovní zásoba jak z 9.třídy na zš, nicméně snajpuje jako bůh a nejen to.

    čekal jsem další plačky na melee zbraně a dočkal jsem se :)) k tomu byl skvělej hoverboard, konečně něco, v čem není spalovák a neřve to na půl lokace :D

    DREEK: lego jsem hrál hodně, nebudu složitě popisovat, jak zabugovaný je to od začátku, jakých změn jsem se dočkal v průběhu a přejdu rovnou k tomu, že mám v survival vše splněno. rybaření byl dobrej upgrade, stejně jako kompas a glider, největší překvapení pro mě bylo, když jsem z jezera vytáhl nahatýho chlapa (carl reef) a vzal si ho jako followera. ten šok jsem rozcházel 2 dny. postupně objevuju kouzla mechanických udělátek v legu, jako lítací plošiny nebo auta se zatáčením. ale je to tak na úrovni "člověče nezlob se", hrozný sraní a výsledky minimální. do toho se ti bugne kostrukce, odletí nebo se rozpadne část stroje a začínáš od začátku. nejlíp, když ti pomůže s rozbíjením částí tvůj follower, to jsem málem rozkousal klávesnici :))
    ABE
    ABE --- ---
    Sezona kterou bych pojmenoval Aim Assist Season.
    Sniperka + kontroler tuhle sezonu uplne pohrbilo.

    Zaznamenali jste ze u protihracu neni videt na cem hrajou.
    Proc Epic tuhle informaci potichu skryl? :facepalm:
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Celkove mi to prislo jako dobry rozjezd nove chapter. Az na to, ze meta je kombinace auto shotgun (ktera mimochodem nevyzaduje zadny skill, takze pri landingu se da umrit i proti totalne lame) a sniperka (jsem s ni marnej, tak ji nehraju a vubec mi to nechybi). Weapon attachmenty jsou fajn, ale uz je tolik neresim jako na zacatku. Jsem zvedav jestli zitra pridaji augmenty nebo ne :)
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    BOD1E: Celkově dobrý jak píšeš. Ninja želvy nepovedené. Upgrade zbraní takhle zajímavý, ale já mám radši jednodušší řešení a víc mě bavili upgrade benchmarky a upgrade dle barev. Já mám obecně radši míň zbraní. Auto shotgun mě navíc přijde extrémně silná, ne že by mě to vadilo vzhledem k mému stylu hry.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Takže sezóno se nám chýlí k závěru a není na škodu hodnotit. Za mě to byla nejlepší sezona jakou jsem hrál (hraju od cca chapter 2 season 5). Parádní mapa, super nápad s medailony, modifikace zbraní snadno pochopitelné, celkově to bylo velice dobře vyvážené, snad jen na kontroverzi s tím štítem, jak se za ním skrýváte a pálíte po ostatních.
    A celou dobu jsem si říkal - jen ať to nepokazí s nějakým Deku's smash nebo tak.
    Bohužel, na závěr tam museli fiknout ty posraný želvy ninja a ty jejich skákací zbraně. A rázem jde celá sezona do kopru :|
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Musím se pochlubit. Ale jasně že to byla spíš náhoda. Jak říkají fotbalisti: kopnul jsem do toho a zaplaťpánbůh, spadlo to tam :)

    GULAZ
    GULAZ --- ---
    od vlaku jsem cekal vic teda. Ale jinak mapa je super, novy zbrane taky, mechaniky jakbysmet a attachmenty taky parada!
    Celkove to vypada na dost podarenou sezonu;)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: nova mapa super :) Ten vkak je zajimave zpestření, ale stihla jsem jen dvě hry :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HELVETE: to byla ode mě trochu narážka na ten sobotní crashdown, co trval až do neděle, ale dokud to fachčilo, tak to působilo dost zajímavě. ten event se dá snad ještě přehrát. no a celkově to na mě působí dobře, vlak je skvělej nápad.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    PALEONTOLOG: Neviděl, ale teď jsem mladýmu koukal 2 zápasy přes rameno a líbí. Ikdyž takhle poslední půl sezóna byla fakt slabá.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak jak děcka, kdo viděl včerejší event?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KACHNIZON: já moc rozhodnutí neprovádím, spíš jim ukazuju starý klasiky, např gta1, ale carmageddon už bych jim nepustil. paradoxně i v minecraftu ve stavěcích minihrách jsou uživatelé schopní vyrobit hitlery, niggaz nápisy a postavičky s pérem, hákáče. proti tomu nějaká pixelová grafika krvavejch koláčů mě žíly netrhá. a reportuj jak chceš, najdeš tam tenhle alt-right conent pořád.
    spíš je potřeba s tím děckem komunikovat co v té hře vidí nebo jak to chápe. v robloxu je hra na pavouka, co chytá uživatele v bludišti, tak když to hrál mladší poprvé v 7 letech, tak měl noční můru z těch osminohejch skinů. ale on mívá můry i tak a to byla jen jedna noc o paovukovi a dneska je hrdej, že se pavouka už nebojí :D on si vůbec pouští na poslech "ultra epileptic phonk/super agressive phonk" od darkvizze a daších a vůbec všelijaký podivnosti. není to normální dítě v dobrým i špatným slova smyslu :-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KACHNIZON: Moje dcera hraje jen Pokemony (lets go Eevee atp.), jine hry ji treba vubec neberou. Obcas jsme daly Raymana spolu. Ale u ni ve třídě bezne hrají FN, Minecraft.
    Kamarada syn hraje nového Pottera a se mnou obcas FN.
    Rozhodovala bych se na zaklade rozumu ditete. Pokud chape, ze je to jen hra a ma i jine zajmy, proc ne.
    KACHNIZON
    KACHNIZON --- ---
    PALEONTOLOG: Ok a dle čeho tedy provádíš rozhodnutí. Co jo a co ne? Ptám se, protože není jednoduché dětem v současném elektronické světě nastavovat pravidla(povoluješ jim třeba FB, YT atd bez omezení také). Vím je to trochu přes mimo Fortnite sorry za OT, ale názor mě zajímá a u nás doma se to točí okolo možnosti hrát např. fortnite a od kdy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam