• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    co rikate na to Fortnite Lego? Autobus nam dneska prisel.. bude to darek pro dite k vanocum a je to tedy pekne velka krabice..
    https://www.lego.com/cs-cz/themes/fortnite
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Nedáme tedy na nástěnku naše nicky u epicu? Já si totiž určitě někoho odsud přidal, ale přiznám se, že už nevím koho, protože si to nepamatuji. Zas tolik lidí tam nemám, ale často to jsou kluka kamarádi, protože ten účet občas používá i on na mém PC a já v tom mám prostě bordel.
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    MICHELLEDANIELS: já se synem celkem...
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hele teď novou sezónu docela i jo, ale nemám nijak vyhraněný čas kdy hraju. Občas při homeoffice si udělám pauzu i přes den, občas večer s mladým.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ahoj, hraje nekdo aktivně? Ja se ted k tomu vrátila po krátké pouaze a zjistila, že me to s randomama už nebaví, tak přivítam partaky :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    RMUTT: Jinak nejlepsi zdroj obecne knowledge o FN doporucuji tenhle kanal https://www.youtube.com/@EvolveJake

Sice primarne Zero Build ale dava nejstrucnejsi info o novinkach bez zbytecneho patosu nebo hype, probira aktualni meta zbrane atd.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    RMUTT:
    1) mas vice moznosti
    - Battle royal je bud klasicky (buildy) nebo zero build (nestavis, netezis material) - zalezi, co od toho clovek ocekava. Jestli jen strilecku, kde vyuzivas prostredi pro kryti a pohyb (ZB), nebo prave to, cim je FN odlisny od zbytku a sice staveni, tezeni matra (BR) a s tim spojeny uplne jiny herni zazitek.
    - Reload (taky BR nebo ZB) je skvely na rychle nauceni hernich mechanik, chovani zbrani atd. Oproti BR nemas nouzi o protivniky celou hru.
    2) Free skiny jsou jen obcas, vetsinou za nejakou registraci (napr sparovani Lego uctu s uctem FN) nebo za plneni questu, jinak pouze Battle pass nebo item shop.
    3) FN Lego melo prave skvele hodnoceni na zacatku a hralo to hodne lidi, to ale rychle opadlo. Osobne nedokazu posoudit, jde to uplne mimo me. Z tech alt hernich modu si obcas poustim Racing jen kvuli XP za questy.
    4) Ano, jsou tam boti. Hlavne na zacatku, kdy ma hrac nizky level, tak v lobby muze byt klidne 80% hracu pouze AI. To plati jak pro BR tak pro Reload.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Ahoj, nainstaloval jsem FORTNITE ted poprve, hlavne proto, abychom se synem zjistili, o cem ze to mluvi pulka jeho skoly. Hraje se to bezva, mam 4 dotazy:
    1) Ma cenu hrat i jiny mody, nez Battle royal?
    2) Daji se nejaky skiny ziskat zadarmo nebo je vse jen pres battle pass?
    3) Fortnite LEGO melo pri launchi dost prumerny hodnoceni v recenzich. Je to ted uz dobry nebo ne?
    4) Jsou nejaky hraci v zapasech boti? Zda se mi nejaky divny, ze bychom tak casto vyhravali :)
    Moc dekuju :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Už se na tom pracuje:

FORTNITE SEASON 4 BALANCE CHANGES:

- Sovereign Shotgun shoots faster (ADS)
    - Cap Shield Damage nerfed + requires better aim
    - War Machine's Rockets deal less damage to builds and need longer to reload
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HELVETE: jakýkoliv granade launchers zbraně jsou hrozně op, na to je prostředí FN fakt vtipný. samej anton špelec ostrostřelec a pak to kosíš po dvou granátama pod nohy.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MICHELLEDANIELS: jj, SW a Marvel byly vždycky pro mě ty zábavnější seasons. Co mě přijde dobrý jsou obecně mapy a prostředí. Tam se jim to už chvilku daří držet na dobrý úrovni. Určitě záleží na tom hráčským stylu, já to pořád hraju jak Half-Life střílečky. Osobně mě chybí klasické házecí granáty, s těma děcka vůbec neumí a takticky pak nedokáží držet krok.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HELVETE: jako mne to nevadi, jen mi chybí šípy nebo lepší snipa :) Lepší, než ty uječené anime srajdy. Ale možná to tak hodnotím, protože Fortnite hraju vlastně jen kvůli Marvel a Star Wars skinum. A taky jsem mela po prvních hrách asi 15 kills :)
    Ono s těmi auty to nebylo lepsi, když jsi zůstal sam proti dobře vyzbrojenemu vozu, tak taky nebyla moc šance.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    MICHELLEDANIELS: jo, to je docela ultimátní, můj první win byl tímhle stylem. na druhou stranu když mi tam zbyde někdo, kdo furt staví tak to nedám. stavím rychlostí jedna zeď za 2 vteřiny a ještě na jiný místo než jsem chtěl. takhle ty šílence dokážu trochu přibrzdit.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: ano, je to tak, ale ta doprovodná zbran na zadech bere asi jen 15 na ránu. Horší jsou ti zmrdi z batohem a raketama.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Chápu to správně že v nové sezóně se lze krýt štítem kapitána Ameriky a zároveň - pokud máte takovou tu věžičku s autozaměřovačem (nevím jak to nazvat) - tak legálně střílet na protivníka? A jsem jediný komu to přijde jako úplná kokotina?

Nebo je to nějaký cheat?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MICHELLEDANIELS: ve dvou se tezi matro na skybase blbe, ve trech lip a ve ctyrech je to na dohrani. ale viz moje video, ve FN je fakt mozny vsechno

btw v tom litacim modu jsem doplul ke krisdlum sochy, zalendil, ale z kopce dolu jit neslo, jen nahoru nebo letet :-D wtf
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: ale jeden mel medailonek určitě l. Porad jsem videla kolečko, ale jelikož jsem ho mela taky, tak jsem to taky pricitala bugu.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PALEONTOLOG: tyjo tak to nevim, ale byli ctyri, mozna jim stačili zasoby klasické. Prece jen nahore stali už na dřevě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    jedno moje nahodny video o uplne nahodnym bugu v uplne netrefitelny vejsce. skoncil jsem 3., protoze jsem zkousel pristat na sose, coz nevyslo a musel jsem rychlosti kroku zpatky

MICHELLEDANIELS: ja myslel, se coiny od bosse dava jenom strelivo, idk

ja letim ^_^
    https://youtu.be/2RJlA8MnY84?feature=shared
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    GULAZ: ne, ja hraju klasiku a tohle byl full tym o čtyřech lidech na rampě. Ja byla sama. Celkem cekam, az nekde potkam video od toho tymu, jak mě vytrolili :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam