• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: + zmeny v cislech, 2% faster reload je ROFL a vlastne cokoliv pod 10% neni zadna realna zmena...

NEW FORTNITE CH6 BALANCE UPDATE ‼️

• Typhoon Blade Damage NERFED against players from 30 to 28, and against builds from 50 to 44
    • Holo AR Shoots 6% FASTER & Reloads 4% SLOWER
    • Holo AR DPS is now 140/151/156/166/172/182 instead of 150/161/166/178/183/194
    • Oni Shotgun Shoots 8% FASTER
    • Twinfire Shotgun & Veiled SMG Reload 5% FASTER
    • Fury AR Reloads 2% FASTER
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Typhoon Blades - slightly but still deadly :(
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    We've made some balance adjustments to Battle Royale and Zero Build!

💥 Oni Shotguns will now fire shots slightly faster.

💨 Typhoon Blades now deal slightly less damage to both players and structures.

⬇️ Holo-Twister Assault Rifles shoot slightly slower and reload takes slightly longer.

🔁 Twinfire Auto Shotguns, Fury Assault Rifles, and Veiled Precision SMGs now all reload quicker.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PALEONTOLOG: Třeba “AIM EDIT PIECE CONTROL & 1V1”, kód 5112-1759-8096
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: oni maj na edit normálně minihry, kde trénuješ jen tohle. poptám se po nějakých mapách a nasdílím.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Zkusim, snad najdu cas i na practice :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Zkus si v nastavení zapnout Simple edit. Najetý děcka tím opovrhujou ale nám starším a pokročilým to výrazně usnadňuje život
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Editovani je prave moje velka slabina. Staveni je jakz takz - spis na jistotu nez na rychlost. Ale kombinace prevzit zed - postavit - edit - pump shot - reset edit, na to nemam cas ani vuli se to ucit a pilovat, to prenecham na mladsich :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BAJKER: jo no já takhle koukám na ty děcka, když vidím co a jak dovedou postavit a hlavně v souboji editovat, tak je to vysloveně radost sledovat. někdy ani nevím co se vlastně dělo. to je jak sledovat youtube s alkanem

BOD1E: tak to by těch panáků moc nebylo ;)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    PALEONTOLOG: Jo tak proto ses pořád všemu řehtal :) To bylo něco jako - za každý kill, panáka vodky, ne?

A dodatečně, všechno nejlepší!
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    PALEONTOLOG: Hele v klidu, to nebyla vůbec žádná narážka na Tebe, spíš taková moje sebereflexe...celej večer jsem měl pocit, že jsem totálně ztracenej a jen se na mě čeká, nebo se řeší jak mě resnout:DD Počet mejch killů v našem squadu bych myslím spočítal na prstech jedný ruky, víc jak pět jich asi nebylo...ale zábava to byla rozhodně, minimálně bylo super sledovat jak se to dá hrát, když to někdo fakt umí.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BAJKER:právě já nemám extra sebevědomí a vím jak asi hraju, takže to nechci nikomu kurvit a klidně se spokojím s druhou ligou ;)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    PALEONTOLOG: Tak sousedka s vodkou co nechce odejít, zní jako rozhodně větší zdroj zábavy než Fortnite:DD Ale včera to bylo fakt dobrý a ten jeden win se počítá, byť jde výhradně za dvojicí Maslix a Bod1e...my ostatní jsme byli spíš do počtu:DD
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já si teda pamatuju pár momentů, kdy teda tatka fakt překvapil, že to ustál. to jsem čuměl. a dík za ty respawny :)

nomálně piju jen pivo a dá se se mnou mluvit, včera mi ale sousedka přinesla vodku s avokádem a nechtěla odejít
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Mě zase ten vtip, jak se baví holka s klukem na rande o svých povoláních:
    Holka: jsem modelka na Instagramu
    Borec: jsem voják v Call of Duty
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Jak jsme skončili, připomnělo mi to tento sketch

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MASLIX: dík za přiomenutí, já si to moc nepamatuju :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    PALEONTOLOG: Tak zpetne vse nej. Super, ze sis na svoje narozky nadelil win ve Squadech, to nemuze rict kazdej :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    snad jsem nebyl moc, to se stává když má člověk narozky a pije od šesti :)

gg a někdy re
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Byla to paráda, díky všem zúčastněným
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Včera to bylo fakt super, jen jsem prozřel a pochopil jakej jsem noob a kolik mě čeká ještě tréninku:))) Ale díky za hru, užil jsem si to.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Katanisti všech zemí, vyližte si prdel! Aaaa, to se mi ulevilo….
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam