• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    BOD1E: Jojo baseballka:))) Každopádně mě hodně zajímá SUB ZERO setík, zatím jsem neměl možnost ozkoušet na někom, ale vypadá to jako velká zabava.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: jj, ono to chce prave spon mirit na mista, kde neni zajimavy ukol :)) Zkusim to taky v podvečer ma chvíli zapnout :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BAJKER: Ta baseballka? To vypadá jako jako Typhoon blade 2.0
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MICHELLEDANIELS: Už jsem byl ve hře, zas tolik práce to nedalo. Nicméně mám pocit, že všichni skalní "nolifers" byly na značkách a tak ty tři hry co jsem dal byly poměrně rychlý a nikdy jsem se nedostal ani do padesátky přeživších...:DD Je pravda, že jsem se koncentroval hlavně na questy a běhal jsem po mapě skoro nahej:D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BAJKER: dej tomu aspon týden. Deti se vzdy těší na novou sezónu a servery na to nemají kapacitu :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BOD1E: jo ta slecna byla pekelna, to tempo me vyfluslo, ale zase jsem zustal trochu zahratej na Bajkera.
    takze obema GG, jebto prijemna zmena hrat s dospelejma
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Tak katanu jsem zatím nepotkal, ale The Kneecapper umí taky slušnej melee dmg:))))
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    Update staženej, ale do hry se ne a ne dostat, maj to kucí asi trochu přetížený. A já mám takovou chuť naporcovat pár vokurek...:))) https://www.youtube.com/watch?v=66eAN56g7D8
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak jsme včera dali s PALEONTOLOGem a juniorkou squady (buildy) a pak ještě s BAJKERem dua zero buildy (náročný večer) a musím konstatovat, že v ZB je mnohem víc šavloidů, než v buildech.

Poučení - hrát buildy :)

Ale doufám že v nové sezoně už taková demence nebude.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    HELVETE: Přesně stejnej důvod, proč jsem to od minulého týdne nezapnul a čekám, s čím přijdou zítra :-)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    BOD1E: Možná bych mohl, kdyžtak se ukážu nějak kolem osmý. Ale moc jsem teď nehrál, takže to z mojí strany asi nebude žádná xtra hitparáda.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    BOD1E: Včera mě vymasil 4x po sobě někdo s katanou. Normálně jsem to psychicky vzdal a další hru ji používal taky a skončil druhej. Doufám, že nova sezóna tam nebude mít něco tak extrémně nevyvážené
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Poslední večer staré sezony - co vy na to?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BAJKER: unrealáci už jsou nad věcí, dělaj co je baví, protože jim rank klesnout nemůže. třeba tady, postaví si stripclub a začnou tančit

BAJKER
    BAJKER --- ---
    PALEONTOLOG: Díky, tohle privilegium Ti s klidem přenechám:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BAJKER: tak že bych pro jednou nebyl ten kdo zdržuje :)
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    PALEONTOLOG: Jojo Unreal by rozhodně s mým rankem Silver dával smysl:D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BAJKER: jo ranked, no mohl sis zahrát unreal :) neskutečně mě ty malý potvory s těma malejma prstíčkama serou

BAJKER
    BAJKER --- ---
    PALEONTOLOG: Jo sorry, nějakejch invitů jsem si všimnul, ale kombinoval jsem to včera s wowkem a pak jsem si chtěl odchodit nějaký ranked a udělat questy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    BAJKER: jsem měl včera děti online, zval jsem tě, mohl ses od nich něco přiučit :D

BOD1E: tak aspoň takhle

Side Stride | Fortnite Emote
    https://www.youtube.com/watch?v=qsL-vuUGkLI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam