• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Tak já bych se také s dovolením pochlubil:))) Konečně první v týhle sezoně!

MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Rozdíl poznáš až někde na přelomu Goldu III. a Platinum I. Tam já většinou končím protože konkurence začne být hodně kousavá :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: Ja si to zkusila, ale krom splnění úkolů jsem nevidela moc rozdíl.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Hraješ pouze s reálnými hráči (nízké ranky občas mají i boty) ve stejném nebo velice blízkém ranku. Podle toho jak se ti daří v každé hře (kolik máš killů atd) ti rank postupně narůstá nebo klesá a až dosáhneš 100% postoupíš do vyššího (bronz, silver, gold....). Nejlepší je to vyzkoušet ;-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja vetsinou hranu ranked off. V cem je lepší ON?
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Dnešní hunt, musím se pochlubit aspoň tady, doma to nikoho nezajímá :D

MASLIX
    MASLIX --- ---
    MICHELLEDANIELS: Taky si auto většinou odkládám někam blízko. Škoda že už nefunguje to permanentní markování po vystoupení jako v Ch5. Občas nejsem schopný najít vlastní auto :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MASLIX: To jsem taky nevěděla. Ja treba nezustavam v autě, ale nechavam si ho někde poblíž. Taky se mi párkrát stalo, ze jsem dojela k protivnikovi, vystoupila si, ze ho sejmu a on mi mezitim ukradnul auto a ujel. Ted uz to delam taky. Dneska jsme se s botem a jeste jedním hracem taky vezli u protihrace a nejak mu moc nevadilo, ze ma plné auto :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: To jsem nevěděl. Člověk se pořád učí
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Kdyz si ho oznacis (jako kdyz markujes landing) a zobrazi se ikonka auta = prazdne auto. Pokud je marker modry/cerveny, je v nem clovek. Nemusis na to pouzivat zamerovac, ale treba jsi rozeny smirak a bavi te to tak :-)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: Kazde podezrele stojici auto si z dalky prohlednu pres zamerovac, jestli tam nahodou nesedi nejaky schovavacek :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Ja vedel, ze to prijde :) Jenze staveni te prozradi a neni tak moc mobilni zase :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MASLIX: BAJKER: no, bud se kryt v aute anebo se obestavet. Tim ale rozhodne nechci nikomu nic podsouvat :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    pálka je na pohyb skvělá, jak píšete katana2.0, ale moc mě potěšil granátomet. já jsem odkojenej quakem, s tímhle mi to fakt jde, takže jsem si včera vyřešil závěrečnej duel v BR jedním výstřelem.. a líbí se mi, že granátometu přidali o pár střel navíc, to chválím. asi nejvíc jsem si užíval granátomet jako attachment na káru.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    MASLIX: Obvykle taky ve finální fázi používám auto, je to takovej mobilní kryt a může to sloužit i jako zbraň. Už několikrát jsem eliminoval hráče tím, že jsem ho trefil károu nakrmenou nitrem v plný rychlosti:)) A k těm krysám...já třeba když vidím, že se někdo dobejvá do trezoru (má puštěnej event) tak nemám problém naběhnout, zfouknout ho a vybrat trezor za něj...it's a game...:)) Každopádně otvírání trezoru se dá výrazně urychlit tím, že dmgujete ty rozpálený tyče (weakspots) "pickaxkou", ale to už asi víte:)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Jinak vidim lidi spis kempit v autech, takove to mobilni kempovani :D Ale neni se cemu divit, je to skvele kryti a mobilita v jednom.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    Ja dnes po hrozne dlouhe dobe win s korunkou, YES! Za celou hru jsem nepotkal jedineho solidniho palkare, haleluja! V end game to na me typek zkousel SubZero setem a dostal bidu :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: :)) myslim, že tohle dělají děti. Ja emoji zásadně nepouzivam, myslim, že se to vzdy vzápětí rádo vrací. Ale párkrát se mi stalo, že jsem probehla kerem a tam někdo seděl :) A na palkare je docela dobry prostý auto nebo je zapálit :)) Celkem mi chybí luk, ten me vzdy bavil, takova tichá a účinná zbraň.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    HELVETE:
    MICHELLEDANIELS: Lepší než sedět v křoví. Jinak mi přijde, že se v nové sezoně objevilo nebývalé množství krys. Asi i v souvislosti s množstvím trezorů ve hře a možná i v souvislosti s tím, že v této sezoně není žádná vyloženě OP zbraň, jako byla v minulé katana. Stává se mi dost často, že někdo sedí někde za bukem a čeká až otevřu trezor a pak mi to nasype do zad. Black market to samé. Včera tam seděl týpek - podle mě - několik minut za sloupem a až jsem přišel blíž a otočil se, tak mi dal pálkou do zad. Pak dalších asi 5 minut tančil :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    HELVETE: no, ona to je vzdy chvíle slavy, pak me to hodi do nejake vyšší ligy a nestíhám se orientovat odkud to střílí :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam