• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ABEfortnite - Fortnite Battle Royale
    rozbalit záhlaví
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    BOD1E: Já teda ve vodě za pom pom příšeru byl a v hráče jsem se neproměnil, ale nešlo mi vůbec útočit. Naštěstí týpek z úplně nepochopitelnýho důvodu vyskákal ven...:))) To bylo poprvé co jsem to použil na quest a od tý doby jsem si to zkusil ještě jednou, ale nějak mě to uplně nebere. Každopádně end game kde se naháněj tři tejpci proměněný za příšeru je fakt píčovina. Jinak včera jsem uplně poprvé narazil na ten Myst form plášť a ten efekt je hezkej.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: nice. Dobrej tricek 👍
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ještě na ně platí - pokud je nablízku voda - skočit do vody. Pokud skočí příšera do vody ze tebou, změní se zpátky v hráče
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jo ty dvě bouchačky? Ok, zkusím, děkuji
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: takové ty dvě male jen na 12 nábojů.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    BOD1E: Ničím bez otazníku
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    MICHELLEDANIELS: Jaká obouručka? Já to nesundal ničím? Jednou teda broknou ale to už byl podle mě nalomený
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    BOD1E: kosticku moc nepotkavam, ale příšer je všude az az. Nejlepší zbraň ta obouručka. S tim se da dcl sundat, ale jakmile jsou aspon dvě, tak je to v prdeli...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Když mate chuť místo čekání, skočit do toiky a přemístit se :))

BOD1E
    BOD1E --- ---
    RMUTT: Tak beru zpět. Teď mě 4 hry po sobě vyřadila ta pom pom příšera. Úplně mě to nemotivuje k dalšímu hraní.
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    S kostičkou je legrace, to nemohu říci.

Legrace s kostičkou
    https://youtu.be/IeNM9U91OsE
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ale přemejšlím, jestli to náhodou není ta no-skill zbraň, na kterou si stežujete :) eventuelně ty rukavice. bass je na konci do zóny dost dobrej, už jsem s tím pár lidí vytrolil
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RMUTT: keksem jsem dal 2x kilk za sebou. to se vzdycky nekdo mlati a kryptqk to vyresi za ne
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    BOD1E: Naprostej souhlas. Velmi osvěžující. A keksik pro Krypta je nejlepsi :) He is such a good boy :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Nedáte někdo večer BR?
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    Tak tahle sezona je hodne cool. Zejmena v porovnani s tou minulou :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    RAM_VON_SEE: ten meli pridat v dnesnim update
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    PALEONTOLOG: to je pravda, to by mohli uz obmenit...ale jako plnej se tak nejak samy, pri hrani
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RAM_VON_SEE: ty alignment questy jsou teda uz ohrany
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    Ja jako zarytej SW fan nemam zatim problem, postradam jediny. Wookie bowcaster :).
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    BOD1E: Mam to ted hodne podobne, hral jsem naposledy cca tyden zpatky, dokonce me ani Reload nelaka. A zatim to povazuju za prijemny FN detox tohle obdobi a konecne mam cas na singleplayer hry :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mě teda dost sere, že meč proti meči nefunguje blok, jakmile jede protivník závěrečnej útok při kombu. bug or feature, twl? buď to dodgnout nebo týpka sestřelit dřív..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam