• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERArtifact
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONCKA: Tak zalezi, muzes hrat i pul hodiny. Obecne si proste nemyslim, ze to bude mainstream hra.
    Valve bude pushovat hlavne esport aspekt jako to delaj u doty a countera. Uz ted ohlasili na internationalu turnaj o milion dolaru.
    Ani tam nemaj mechaniky jak u toho drzet casualy jako daily questy atd.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JANDOS: Jak dlouho v praxi? Cetl jsem 12-15min, heartstone ma prumerne 8, TS Legends ma taky okolo 15min. Ja beru jako dlouhou hru particku v Netrunneru, kde se malokdy dostanem pod 30min. Jinak ty cisla me maly neprijdou, co jsem videl hs u kamose na mobilu, tak to ma nejakej upravenej interface, na ipadu pro, co mam ja to ma stejnej interface jako u pc.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONCKA: Artifact hlavne vubec neni cilenej na obycejnyho Frantu co si da jednu dve casual hry po obede nebo na zachode na mobilu. Ty hry trvaj dlouho, je tam spousta malinkejch ikonek a cislicek ktery by na mobilu ani nebyly poradne videt, hodne se tam pocita.
    Uplne jina cilovka nez HS.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ROTTWEILER: Heartstone, ale nemel moc konkurenci
    ROTTWEILER: Idealne si meli najmout vic lidi a vyvijet to soucasne, jinak radsi pockat a vydat to vsude uz kvuli marketingu, navic pokud neni jasny obchodni model, tak si tim odradi lidi, co to chteji hrat primarne na mobilni platforme a co by si to mozna i koupili.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    LEDOFREDO: Tak co měli dělat? Nevydat to na PC teď a počkat půl roku a vydat to všude? To mi přijde lepší to nejdřív mít na jedné platformě a pozdějí to mít i na dalších.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ROTTWEILER: ja tomu rozumim, ale doba se vyvíjí.. v dnesni dobe cilit jen na pc je podle malo
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    LEDOFREDO: Hearthstone taky neměl mobilní verzi na začátku a upřímně nevím jak se to bude hrát moc dobře na mobilu. Zatím většina her co jsem hrál jsou dlouhý a musí toho člověk sledovat celkem dost jak to má tři plochy.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    Taky nechápu, bez mobile devices to je mrtvy, kdo bude cekat rok..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JANDOS: to nechapu zrovna u tohodle typu her by melo byt samozrejmy, pokud chteji uspet vydat zaroven mobilni verzi
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Na steam ucet to vazany urcite bude, ale tablet verze bude nejdriv za rok. Ted to vychazi pro PC, Mac a Linux.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HONCKA: To nikdo neví, ale troufám si tvrdit, že to bude vazané na Steam účet. Pokud to udělají samostatně, tak to naštve dost lidí.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevite, jak to bude s crossverzema, hlavne me zajima ios, karetni hry nejradsi hraju na ipadu a kdybych si koupil balicek pres steam, tak bych chtel, abych ho mohl pouzivat i v ios verzi
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak hra bude mít nakonec free draft. Komunita se vzbouřila a Valve poslechl https://steamcommunity.com/games/583950/announcements/detail/2535985526495756390
    MATHES
    MATHES --- ---
    ROTTWEILER: jsem nevedel, ze delal i sw:D
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MATHES: Možná to bude tím, že Artifact, SolForge a Star Wars TCG jsou navržený Richard Garfieldem. :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    HOBORG: sw melo podobnej koncept - tri zony a kdo vyhraje ve dvou, tak vyhral, nicmene tam se pouzivala sila a building pointy misto.

ted jsem si jeste uvedomil, ze combat v ramci jedny line je v podstate stejnej jako solforge.

takze abych upravil predchozi vyrok - artifact mi pripada trochu jako mix sw a solforge
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HOBORG: Nemám, počkáš si o 9 dní déle. :)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    MATHES: tak to mi uteklo :) kdyz jsme jako maly haranti hrali mtg kolem 4ed a ice age tak akorat nastoupil middlearth, ale to uz jsme koncili, zdroje byly potreba spis na party :)
    pak jsme se s kamosem vratili k mtg kolem therosu
    star wars sli nejak mimo
    a to je dobre nebo spatne ta podobnost se sw?

ROTTWEILER: kouknu, diky
    a nahodou nakej beta invite nemas? :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HOBORG: Jo, vyhrál jsem beta klíč, tak už budu moci hrát teď v pondělí. Můj plán je možná vrazit do toho dalších 20 dolarů a uvidím jak se bude hra vyvíjet. Zatím se mí líbí po stránce herní, ale ten business model mě dost odrazuje.

Když jsem byl mladší, tak jsem hrál MTG. Teď už je to většinou občas Hearthstone nebo Faeria.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam