• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERArtifact
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    JANDOS: ted jsem k tomu nasel tohle
    https://twitter.com/PlayArtifact/status/1065025467990720513

@PlayArtifact je oficialni zdroj, jestli to dobre chapu
    a z toho twitteru to vypada ze draft je proti real lidem, ale ne v ramci draft skupiny, ale vsem momentalne draftujicim ~ hodi ti to pack kterej je ready v tom poctu karet co zrovna potrebujes od kohokoliv
    kdyztak me nekdo opravte
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    draft sa da hrat aj proti ludom, vtedy samozrejme s time limitom, napr.: https://www.youtube.com/watch?v=QUSKy8-vjxU
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HOBORG: Jak rikas proti AI bez time limitu. Afaik jedina platforma kde se da draftovat doopravdy proti lidem je Magic:Online
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    nevite nekdo jak funguje draft? z videi mi to prijde ze je bez time limitu, proti AI, podobne jako v MTGA

a uz tenhe vikend maj byt naky maly turnaje
    BTS Weekend Tournaments! : Artifact
    https://www.reddit.com/r/Artifact/comments/a0ynst/bts_weekend_tournaments/
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    Tak spustili v betě market, tak jsem ho chtěl zkusit...

Pokud chcete obchodovat, tak si raději přečtěte https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1047-EDFM-2932

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    JANDOS: Tak hrajem hosi!!! Diky Jandos tam bude narvano... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Kdo chce zkusit stesti tady typek bude zitra davat 100 keyu. Sance usetrit 18 ecek

Giving Away 100 copies of Artifact on my stream : Artifact
    https://old.reddit.com/r/Artifact/comments/a0l52s/giving_away_100_copies_of_artifact_on_my_stream/
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    KOZLIKK: Zatím ne :(
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jak tam funguje copy paste deck??? :-D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja to ted vzal, buh bud milostiv :-)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HONCKA: Jestli to bude mainstream to se neví a taky záleží jak definuješ mainstream. Nejspíš to bude druhá největší karetní hra po Hearthstone.

Co se týče toho poměru, tak je to takové smíšené. Vzhledem k tomu, že je to základní set, tak jsou karty dost primitivní, ale kde se skill projevuje jsou ty tři hrací plochy a deployment hrdinu, protože pokud pošleš hrdiny na špatnou lane, tak v podstatě prohraješ. Můžeš tedy taktizovat a můžeš přinutít třeba protihráče, aby dal většinu svých hrdinu na jednu lane, tvý hrdinové umřou a ty je přesuneš na ostatní lane, kde nikdo není a jeho hrdiny nemá kdo zabít (existují předměty a karty na přesun, ale není to tak flexibilní), tak uvíznou na te první.

Osobně bych ti doporučil do toho jít. Je to pouze za 17,95€. Máš v tom draft, který je zdarma a můžeš skrze něj pomalu vyzkoušet všechny karty a taky momentálně probíhá event, kde je pár vybraných balíčku, které můžeš hrát proti ostatním.
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    HONCKA: To není tak jednoduché. Optimalizovat něco pro mobilní platformu, když to není ani hotové pro počítač. Je to běžné, že hry vždy začínají na jedné platformě a později jsou portovány na ostatní.

Ale jak jsem psal a jak píše JANDOS. Ta hra nebude moc dobrá na mobilu vzhledem k tomu jak jsou hry dlouhý a jak to má tři hrací plochy mezi, kterými se člověk musí přepínat. Plus občas člověk má hodně jednotek a to se nevejde prostě na malej displej.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONCKA: Ne, zatim jsem hlavne koukal na twitch.

Stolni netrunner jsem taky obcas hral, skoda ze to ted skoncilo. Ale karty porad mam :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JANDOS: Ty uz to hrajes? Jakej je tam pomer skillu vs kvality karet? S tim, ze to neni mainstream si me navnadil, hraju obcas stolni netrunner, coz povazuju za total opak mainstream hry
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONCKA: Tak zalezi, muzes hrat i pul hodiny. Obecne si proste nemyslim, ze to bude mainstream hra.
    Valve bude pushovat hlavne esport aspekt jako to delaj u doty a countera. Uz ted ohlasili na internationalu turnaj o milion dolaru.
    Ani tam nemaj mechaniky jak u toho drzet casualy jako daily questy atd.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JANDOS: Jak dlouho v praxi? Cetl jsem 12-15min, heartstone ma prumerne 8, TS Legends ma taky okolo 15min. Ja beru jako dlouhou hru particku v Netrunneru, kde se malokdy dostanem pod 30min. Jinak ty cisla me maly neprijdou, co jsem videl hs u kamose na mobilu, tak to ma nejakej upravenej interface, na ipadu pro, co mam ja to ma stejnej interface jako u pc.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HONCKA: Artifact hlavne vubec neni cilenej na obycejnyho Frantu co si da jednu dve casual hry po obede nebo na zachode na mobilu. Ty hry trvaj dlouho, je tam spousta malinkejch ikonek a cislicek ktery by na mobilu ani nebyly poradne videt, hodne se tam pocita.
    Uplne jina cilovka nez HS.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam