• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERArtifact
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ROTTWEILER:
    MILEWORG: U těch "modroidních" controlů se snažim většinou nejít all in, protože když člověk přecpe jednu linu, tak "Condemn all units" a čau:-D Takže se snažim nepříjemně tlačit na všech frontách (nejvíc na té první teda) a likvidovat hera a pak ke konci někde nečekaně pushnout pomocí blink dagger toho zeleného "silence all enemy heroes". Zrovna teda ty modré kontrol karty moc nemám a taky jsou nejdražší, čekám až se ustálí ceny.
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    ROTTWEILER: a ako sa ti proti nemu dari?
    urcite ho hra vela ludi, len ze ci s nim hral aj niekto odtialto :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    MILEWORG: V constructed člověk nepotká skoro nic jiného. :)
    MILEWORG
    MILEWORG --- ---
    skusal niekto najlepsi, ale tazky deck? :)
    The Best Deck in Artifact | ARTIFACT (Constructed)
    https://www.youtube.com/watch?v=PAzf98aH_jI
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Progresion system bude to valve rikalo. Stejne jako profile taby a spousta veci kolem. Nektery veci dokonce byly v bete ale v releasu je disabnuli, protoze nebyly dost polished.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    HOBORG: Jo Swim i Kripp už zmiňovali, že přestože hru možná zamýšlejí jinak, hodil by se nějakej ladder, aby člověk měl nějakou motivaci hrát dál. Na Redditu řeší, že by to mohlo být jako v Dotě, na turnaje se nemusíš kvalifikovat ladderem, ale jinýma turnajema, ale ladder pro lidi co chtějí taky existuje a i třeba pro streamery by to bylo zajímavější. Argumenty proti ladderu jsou, že se pojedou rychlý aggro decky, ale je to o nastavení. Taky bych uvítal aspoň viditelný MMR nebo něco, takhle je to takový že si zahraju, ale neudrží mě to u toho tak dlouho (nicméně to může být pro někoho i výhoda žejo:-D).
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    ja jsem porad na draftech. presel jsem teda na phantom expert, a uz mam prvni perfect run :) keeper uz ne, cardpool mam, a ceny klesly tak ze to uz nedava smysl
    mozna si zas nakej dam s tema vyhranejma boosterama, protoze co jinak s nima
    constructed jsem zatim zkusil jen RG ramp, ale ty drafty mi prijdou o dost zajimavejsi..

kde jsou sakra nejaky turnaje? pokazdy kdyz kouknu do tournaments tak je to prazdny, to je podle me od valve docela fail. stacilo by aspon neco na 7-3, vyssi buyin, vyssi ceny, at to neni porad jen 5-2 gauntlet
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    CUZMAN: Jen kdyby to nestalo tolik penez kdyz skoro vic jak pulku toho mam i ty drahy...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WOTAR: Jo tohle je zabijacky...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    WOTAR: fascinuje me jak moc netusim, jak moc je to dobrej nebo spatnej build, coz me neskutecne tesi:))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    WOTAR: jo na constructed prave cekam az se ustali meta a neco si vyberu... za decklist se primlouvam:)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Nahazujte decký!!! .-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    STRANGERD: Mně docela jde constructed gauntlet na experta, většinou jsem získal zpátky ticket minimálně, ale předtim jsem samozřejmě trénoval v casual. Akorát teda dnes jsem potkával samý agro, buď čistě black nebo většinou black/green. Já hraju zelenou červený ramp
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    HOBORG: to byl asi nekdo kdo to koupil a hned sel na experta, expert:) ja mam zatim odehrano tak 7 casual draftu (3*perfect) a jeden expert keeper (3-2) a planuju u tech draftu minimalne jeste par tydnu zustat nez se pustim do constructed, je to zdaleka nejlevnejsi zpusob jak ziskat karty a navic ty vysroubovany ceny co jsou ted klesnou... jediny co je problem je, ze muj luck na to otevirat drahy karty se prenesl z magicu, takze na ty nejvic drahy si musim rozhodne usetrit prodejem hromady smeti:D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Aha...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    CUZMAN: proste draft - otevres booster, vyberes dve a posles do poolu draftovanejch boosteru, hra ti z poolu posle nakej jinej kde dve chybej.
    nekdo proste otevrel booster, vybral si dve nejaky karty ale tot tam nechal, no a ten prisel me :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    HOBORG: Ne nechapu mechaniku poslani?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam