Co nechápu, že někteří chlapi by nesnesly aby jejich přítelkyně dělala a barem.... Setkala jsem se s vic chlapa a tohohle nazoru; a všichni měli jeden stejnej rys - navrch ramena; jak jim všechno patří, sebevědomí a nevyzadany rady by mohly rozdavat; ale jinak zranitelní chlapečci, co si musí svou moc dokazovat tím že budou partnerce kecat do výběru (casto nejen) práce...
Mě přítel dát na výběr jestli práce barmanky nebo on; volila bych praci; a jeho hodne rychle nakopala do zadku. Nejsem něčí loutka/oběť; a nechápu holky co si to nechají líbit. Jsme s přítelem oba dospěli a samostatný lidi, věříme si.. což bývá často kamen úrazu mi přijde. Ale proti gustu...
Jedinej problém vnímám ve sladění rezimu s "normalne" pracujícím protejskem; (tzn 9 - 16; pondělí- patek); ale dá se to nějak zvládnout když se chce. V minulý práci jsem měla krátkej dlouhej týden, 10 - 19, a radši budu občas nevyspala když řešíme něco na bytě nebo tak než být permanentně nasrana že dělám job co mě nebaví jen abysme měli sladěny režimy ...