SQUZZA: ja bych rekla, ze stopro.
urcite to nebude takovy to, kdyz mas pevnej list ala karton na kterym skoro neni znat, ze z druhe strany neco je; predpokladam, ze se to asi trochu zvlni (to mne prave nevadi, mne by vadilo jen propisovani, trhani a celkove kdyby to diky tomu prestalo drzet pohromade). neni to uplne moje vysnena gramaz, treba co udela centropenka na druhe strane, to si netroufam rict, ale troufam si to zkusit (narozdil od nekterych radobykronik, co jsem driv videla v papirnictvi, do kterych bych psala leda mekkou, ne cerstve ostrouhanou tuzkou).
povazuju to fakt za kompromis, ale koupila bych to i kdyby to stalo vic (trochu vic).
ja do toho teda urcite planuju lepit z obou stran (myslim si, ze takovy to lepidlo na papir, co ma formu vysunovaci tycinky, to v rozumne vrstve znicit nemuze; necim tekutym bych to ale asi netrapila) casem tam planuju i psat, takze pokud by te to zajimalo, tak nekdy napisu co to udelalo.
kazdopadne jak psala Camella, je to kniha bez te rozsirujici se vazby, takze kdyz se to cely polepi, asi to nebude dobre drzet zavreny.
ale za ty penize mne nic z toho nevadi.