• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    RMUTT: na xzone jsem to už preordnur :-D a jak bude collectorka tak ji beru.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Škoda, že ještě asi není šance dostat tuhle hru i ve VR verzi. Že ještě technologie není tak daleko, moje pubertální fascinace Shadowrunem, Blade Runnerem a PK Dickem mě i tak ale žene k preorderu, hned jak to bude možný.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ja bych ten jejich dychanek chtel videt..."jeden z nas odešel a rekl, at mu zavoláme, az budou ty kozy pryc, protoze to je na něj prilis..." okeyyy :D
    JCD
    JCD --- ---
    Lidi do každý hry stejnak instalují nudity mody. Tak proč to komplikovat, je snazší mít nudity rovnou ve vanille ;)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    asi jeho máma měla v době kojení fakt hnusný kozy a má z toho trauma když vidí teď někde nějaký "lepší"
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    :D too much for him prej
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    LSDMASACRE: ty vole je toto možný...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    na redditu nějakej panic řeší odhalené bradavky ve hře. :D :D
    About the nudity : cyberpunkgame
    https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/9ay2bd/about_the_nudity/?utm_source=reddit-android

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JVMLOK: To by byla pecka.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    BURKHAR: ale predstav si planovat extrakci uprostred transportu s vyuzitim podobnyho vznasedla :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JVMLOK: Jj, tak jsem to myslel.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    BURKHAR: I v realite, system rizeni mestskyho letovyho provozu by se zesral, realistictejsi ocekavani je pravidelny kyvadla nebo aspon dopredu planovany trasy rizeny automatem bez zasahu pilota.
    Na druhou stranu...je tam ten taxik plnej ozrojenejch obleku, takze i kdyz nebudes mit osobak, asi pujde vyuzit nejakej on-call transport
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SEKI1: Já to z toho E3 pochopil tak, že se to vztahovalo na všechny vehikly. To pak jo. A u těch lítacích je to dost jasně obhajitelný, ta implementace by byla peklo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    MELDA: jj to jsem taky zaregistroval, ale myslím ještě na E3 rovnou řekli že létající auta řiditelné nebudou akorát se maximálně povezes. Taxi nebo v rámci mise :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: V tom videu ten komentator rikal neco na ten zpusob, ze se bude moct pohybovat volne po meste v mnoha typech aut, motorek a dalsich ruznorodych priblizovadlech.

SEKI1
    SEKI1 --- ---
    BURKHAR: letajici auta nemaji byt riditelne. Jen pozemni a myslim ze tam ma bejt auto,motorka mozna kolo nebo neco na ten zpusob :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Rozhovor s vývojářem Cyberpunk 2077 o městě a cut-scénách [CZ titulky]
    https://www.youtube.com/watch?v=t9j-7JxuZVU
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    AVATAR: Hype mám taky, původně to z E3 vypadalo, že vehikly nebudou, což mne trochu mrzelo a ejhle, najednou to jde. No už se těšim, až si postavim pořádnýho riggera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam