• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOPIK: Tetsuo je nejvíc
    L4MA
    L4MA --- ---
    LOPIK: tohle jednou bezelo jako vizualizace na jedny ze stagei na letitrollu, a musim rict, ze po par hodinach uz to nebylo prijemny. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: imho si tam v sidequestech spoustu odkazu a narazek na nippon neodpusti hele.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    btw řádnej cyberpunk je pro mně, než že se mluví čínsky v LA v dešti, víc tohle, ale to asi od CD Projektu chtít nemůžu :-)

Tetsuo The Iron Man (Legendado) 1989 720p BluRay x264 CiNEFiLE
    https://www.youtube.com/watch?v=Md8SmYeCeL8
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VIRIK: Taky jim fandím, ale ta stylizace mně zatím teda moc neodrovnala - přijde mi, že si z BR (stejně jako spousta dalších) půjčujou naopak až moc..
    MELDA
    MELDA --- ---
    Sorry folks...ale jde tam...

Virik, diky...az budes mit neco opet vecneho ke hre, tak dej vedet. Mej se.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: nevybavuju si ani u normální verze hluchá místa, všechno navazuje, je to promyšlené a tak. Myslím, že i Dickovi by se ten film líbil, i když uhýbá od předlohy a vlastně i mění původní myšlenku té novely.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    L4MA: ale já jsem nezačal.
    Za tvůj názor děkuju, ale bohužel zrovna na ten příspěvek mne začal nadávat Melda, kterej ho pochopil dokonce útočně. Podle Meldy souhlasíš i s tím arognantním útočným příspěvkem :)

MELDA: ".jako spravce teto diskuze sem te tak nejak predem umravnil,"

co mne urážíš, pořád dokola? Jak umravnil, z jakýho důvodu? Takže teď půjdu před tvoji práci a jak z ní vyjdeš ti dám pěstí, jakože ctihodný občan tě předem umravním, než začneš slavit pátek – budeš pak v pohodě, žejo?

Já jsem v klidu, to tys vyskočil jako čertík z krabičky nad mým příspěvkem, kterej obsahuje data a mojí slušnou odpovědí určenou tobě s potřebou umravňovat, jako to dělají rádi třeba opilí skinheadi v našem rodném městě kdys v minulosti. Takhle tomu říkají.

MELDA: takže mne urazíš a ještě si u toho děláš dobře. A navíc koukám, že tě urážejí knihy. No nedivím se.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GRAETAR:
    KID_MCHUTT: Ja jsem BR videl asi 10 a to jen diky tomu, ze sem ho nikdy nevidel od zacatku nebo nedokoukal do konce, tak jsem byl vlastne presvedcen, ze ho ani neznam... Takze sem vzdycky hnedka na nej znova kouknul. To ze ho znam sem si uvedomil az potom co sem naprosto necekane a zniceho nic kamaradovi popsal o co v tom filmu jde.

Ted sem ho videl nedavno znovu, dal jsem si schvalne jeste tu reziserskou verzi, upravenou, vylepsenou a muzu vam rict, ze to co sem predtim mel mozna za nejaka hlucha, dlouha mista, tak ted to byly presne ty nej pasaze s totalni dokonalou hudbou a atmosferou. Proste ten film ma koule i po tolika letech.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Presne jak pise Lama..nikdo nezpochybnil to co si napsal. Nikdo nerekl nic proti tobe. Jen ja...jako spravce teto diskuze sem te tak nejak predem umravnil, protoze sem proste nejak citil, ze se zde schyluje ke kazani a jak vidim, tak sem se vubec nemejlil. Takze bych poprosil, budme v klidu.

Knizky linkuj do knizniho auditka a nebo pis pripadnym zajemcum o kvalitni literaturu do posty a proste bud v klidu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GRAETAR: to mě dost překvapuje, v tom filmu snad není hluché místo.
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: kurva vole, dal sem ti plusik k vecnymu prispevku a abys videl, ze i "hejtri co jsou soucasti imaginarni kybersikanovaci kliky" dokazou ocenit prispevek obsahujici inromace, ale ty to proste bez autismu, urazek a vztahovacnosti nevydrzis dyl, jak tri posty. :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Jaj vej, nextgen scum i tady?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ale předpokládám, že tohle má být zase jen další klub, kde se budou opakovat PR hesla a souhlasit s nima.
    Běda jestli někdo vyjede z kolejí a začne dávat drzé a arogantní typy na kvalitní CP knížky, mangy a romány!

Jako v klubu RDR, jen přenost toho co Rockstar pustí na twitteru. Nicméně tohle by Melda měl napsat tady nad klub, aby pak tu neměl arognantních příspěvků více, od lidí co nepochopilo že TO tohoto klubu je oficiální marketing.
    GRAETAR
    GRAETAR --- ---
    KID_MCHUTT: No to netvrdím já, ale řečí o pomalosti a rozvláčnosti jsem slyšel fakt dost.
    co kdybysme se vysrali na osobni rovinu a konverzovali o necem jinem, nez pohlavnich organech? Dikec :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    podle mne to, čemu říkáte "jen tva psana stylizace" v překladu znamená že píšu konkrétně s přesnými odkazy a nikoliv s odkazem na "nadpisy článků" a twittery a domněnky na redditech, případně hlášení na youtubech. Chápu to, někdo kdo proplouvá internetem a životem lehce jako pírko je pak pěkně nasrán, když potká někoho kdo se tím zabýval a přečetl si o tom i články co mají víc jak dvě normostrany, případně celé knihy.

A jen koukám, jak jsem tu opakovaně uráženej jen proto, že někdo má velkej problém sám se sebou. Kdybys Meldo se taky zajímal o kulturu a jen ji nekonzumoval, tak bys to věděl taky a nepotřeboval se nasírat u mejch příspěvků, který tě můžou srát akorát svojí informovaností. Všichni nežijí jen podle nebo pro svrbění šulínka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: ty budes vazne debil, fakt sorry.

Reagoval jsem na tohle, kde hned na zminku o BR reagujes dost arogantne... [ VIRIK @ Cyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED ]

a pokracujes i dal se svym tvrzenim vo co zarucene 100% pujde i kdyz vlastne sam vis uplny kulovy a vychazis jen z informaci, ktere tvrdili tvurci (tak jako tvrdili, ze pujde o takovou potemelou hru ve stylu BR), ze se drzeli predlohy deskove hry Cyberpunk2020 - ktera teda tak nejak vychazi z predlohy az z filmovaneho BladeRunnera, takze se zase motame kolem BR. Tolik asi k tomu vsemu. Nikdo ti nerek nic, ja jsem te jen upozornil, at svuj styl trochu uklidnis...coz se ti ocividne nepovedlo.

Jo..a lidem lechta obcas u sulinka, kdyz jsou z neceho docela dost vzruseni a poteseni a prekvapeni....ale to ty asi neznas, kdyz nechapes co znamena lechtani u sulinka a beres si to osobne.

Takze ti radim, bez si radsi polechtat sulinka a uklidnit se.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    here we go
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: čoveče sám jsi natolik drzí, že mi vyčítáš nějaký tón příspěvku (který jsem nikde nezaregistroval), kterej zjevně bude prostě problémem na tvé straně, jak jsi schopen číst ifnormace načež pak tady začneš psát o šulíncích.

Jsi normální?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GRAETAR: pomalý? kde?
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: No...tak budes se divit... od "mejch" kamosu sem na tebe neslysel ani slovo, vychazim z toho co sam vidim a z diskuzi, kam pises. Nerikam ze se hadas, jen tva psana stylizace uz tak nejak naznacovala, ze nehodlas akceptovat nic jineho nez svuj vlastni nazor a to v okamziku, kdy nekdo zmini Cyberpunk a Blade Runnera.. tak sem zasahl driv, nez se to tu zvrhne. Vic bych to nekomentoval a byl bych v klidu a dal oddane cekal, co na CD Projekt red prinese na taliri..co nam naservirujou...pak si tu muzeme do aleluja rikat, jak to na koho pusobi, co to komu pripomina a komu vic lechta u sulinka.

Takze to ber tak, ze to nebyla zadna vitka..spis to byla snaha to tu tak nejak uklidnit ve smyslu "Vsichni mate/mame pravdu" :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: proč bych se měl začít hádat?
    Nevěř moc těm svým kamarádům a jejich pomluvám o mne, laskavě. Urážíš tím zejména vlastní inteligenci (a funguješ jako užitečnej idiot mimochodem). Myslím, že jsem ti odpověděl naprosto poctivě proč říkám co říkám.

Já CD Red hrozně fandím, protože přináši něco, na co ostatní nemají ani koule. A zůstávají hodně věrní právně těm klasickým CP knihám a stylizacím, které – ano, vycházejí mimo jiné i z BR. Vedle toho ale i z japonska, čímž mi prostě udělali strašně velkou radost. Po prvním traileru se nicméně rozprsknula i veliká kritika lidí, kteří tvrdili že cyperbulnk je město v děšti a BR a byl toho první internet. A že je trailer příliš veselej.
    No a při tom psali o knihách a dílech co považují za cp a bylo vidět, jak už je to jiná generace, úplně vynechávali pro nás stěžejní GITS a pana Širó (a obecně japonskou stylizaci, kde přitom cp propadla celá generace tvůrců – anime, film, manga, hry – máš PS, myslím že vís lépe než já o čem mluvím :D), pár uvedlo Neuromancera a nikdo neuvedl ve své době mnohem stěžejnější Hardwired (u nás vydán jako HardWare), podle kterýho si pojmenovali jedno album i Frontline Assembly (a kterej vám všem doporučuju, v antikvariátech je běžně k sehnání za 45 korun, zažijete mindgasm, bezesrandy – tu knihu a koneckonců najit si ve spotify i to album od FLA).

GRAETAR: ale jo, to asi jo. Ony i ty existenciální temata v zásadě přenesly japonci i do toho CP, takže i v tom motivu se to pak začalo překrývat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam