• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEKI1: Typci z CDprojektu rikali ze ta variabilita je pro ne stezejni v cely hre no..ze kazda mise bude mit nekolik ruznejch postupu apod..Coz je supr..ja ve hrach taky radsi razim tu stealth/hackovaci cestu..nez nejaky bezduchy strileni..
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: To se mne taky hodne libi, ta pritomnost nekolika ruznorodych scenaru, jak tu hru uchopit a hrat.

Jako na druhou stranu by byla asi i skoda mit kopu vylepseni, modifikaci, implantatu a neuseknout nekomu hlavu :-)

Kazdopadne to vsechno dava cloveku nadeji, ze si CP2077 zahraju vickrat. A mam radost, ze to vyjde i na PC, protoze budu moct kecat u piva s kamosem, jak jsme ruzne resili tu a tu stejnou situaci a podobne.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    KOUDY: Co jsem cetl ruzne dojmy z dema, tak me se tam hrozne libi ta moznost stealthu a moznost projit hru bez zabiti. Moznost hakovat veci a viz. box robot, nebo automat na napoje. Dle dojmu to bylo mnohem zabavnejsi nez primocare prostrileni kde si lidi stezovali na gunplay, kde pusobil docela plose. Takova kombinace Dishonored ,WD, Deus ex :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kromě onoho tajemství ale čip skrývá také excentrickou osobnost Johnyho Silvehranda, hraného Keanu Reevesem (Reeves odhalil datum vydání hry na tiskovce Microsoftu). Johny se tak může hráči kdykoliv zjevovat jako duch a radí mu při dalším postupu. Keanu tedy ve hře nemá nějaké menší cameo, ale je to z hlediska počtu dialogů druhá největší postava ve hře, která je s vámi od začátku do konce. O to lepší je, nakolik jeho osobnost proniká do animací a hlavně hlasu ve hře – chová se drsně a odvážně, opravdu máte pocit, že s vámi chodí Neo/John Wick.

Zdroj: https://www.idnes.cz/...my.A190614_090752_bw-preview_oz?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MELDA: Keanu is new black?
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: To opravdu ne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: Necekal si snad ze bude cesky i audio..ze ne? :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BTW, kdyby nekoho zajimalo, tak na GOG je:
    Languages český audio ✘ text ✔
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    TRAGED: se mě hned vybavilo Scanner darkly,)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SEKI1: Observer je super, aspon tech par hodin co jsem hral....Rutger Hauer jako polda vyšetřuje....akorát je to dost depka
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: hmm dontnod to by mohlo mit dobry story. Vyzkousim.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: muzes zkusit tohle, da se to poridit obcas za par supu a i dneska to vypada docela k svetu (aspon charaktery maj hezky)

Remember Me Official Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DaVc9nOoY9Y
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: vali se mi to na disku, ale jeste jsem nezkousel - nicmene nekdo to tu docela chvalil
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    HAVANA: Jeste jsem narazil na Observer, hral to nekdo ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SEKI1: Možná trošku watch dogs..
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Za to odlozeni si dej 30 kliku !!
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Mate nejaky tip na hru podobneho razu krome Deus exe ? Prece jenom 10 mesicu + odlozeni je jeste dlouha doba :(
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja uz to chci hrat....

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam