• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: No prave :-)
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    MELDA: proč? když to bude v rámci kampaně, a ne jen obvyklá klišé typu "capture the flag", tak to může být pecka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak to jsem zvedavej, z multaku mam trochu respekt.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Me konkretne na tom traileru hodne zaujal ten cyberspace. Jasne ze mapa bude “o neco mensi nez w3, i kdyz vyrazne husteji osidlena. Jak velkej ale bude kyberprostor? Jedna vec je nejspis kompletny AR overlay fyzickeho sveta. Ake co si pamatuju tak ruzny servery mely v podstate sve vlastni reality, coz mize velikost mapy nasobne zvetsit...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak se zase uklidnime, jo. diky
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Nyx. To je takovy to misto kde lidi picujou a hejtujou kvuli srackam. Ani slovo o obsahu, ale pet prispevku o komentatorovi. Takovy hovna.
    SHIGORBIRDMAN
    SHIGORBIRDMAN --- ---
    a pri customizaci si menite nejen svuj vzhled, ale i ability! (v tu chvili celkem dobry dojem ten komentator slusne zaplacl do zeme...)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    ukazovali cistej 15minutovej gameplay pruchudu tou budovou kde byl gang Animals, akorat nektere casti ukazal jak jako Netrunner tak i jako Solo power. Ale ve vysledku se mi libil vice tento novy sestrih :) Dostal jsem daleko vice info ale vsechno co rikali i v tom interview tak bylo na nete :(
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SEKI1: To je jasny....vedel jsem že to mám být 15 min sestrih....ale necekal jsem ze do toho bude furt mlit informace který všichni dávno vědi a každých 5s bude střih.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Tak je to sestrih, na GC byl ciste gameplay.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SEKI1: No, taky mohli ukazat gameplay poradnej....ten komentator me sere
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Cyberpunk 2077 – Deep Dive Video
    https://www.youtube.com/watch?v=FknHjl7eQ6o
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Vcera jsem ke gameplay na gamesconu cosi cetl a prestal jsem v polovine, protoze se podle lehce rozladenych novinaru ve videu udajne proflakne smerovani a motivace hlavni postavy, tak si videa necham nejspis prozatim ujit.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Na gamescomu jsem mel to stesti ji videt predem, Byla i pro verejnost pokud si clovek vystal 6hodin, Byl jsem tam pracovne takze jsem se tam s kluky CD projektu domluvil (fajn lidi) a dostal jsem fast pass. No pokud se nepletu tak vecer uvidime druhou pulku e3 dema, a mozna nejake prekvapko kdo vi :) Kazdopadne vypada to skvele a ukazka jela na pc s RTX :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ale mam to pamatovaka dobryho :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: tak tak ..

Watch the stream August 30th, 8PM CEST (11AM PT) on the official CD PROJEKT RED Twitch and Mixer channels.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jj..pry nejakou ukazku, kterou ukazovali uz na E3 nebo Gamesconu ci cem..ale byla jen pro novinare za zavrenymi dvermi..ted ji vypustej pro vsechny.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: mas to ode me pod tema poslednima screenama cos daval :))
    jj.dnes od 20
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jo a nemel byt tedka nekdy uveden zase nejakej gameplay novej? Neco mne tam rezonuje se srpnem, ale mozna to bude az na nejakym veletrhu v zari, ale mam za to, ze chteli zase neco vypustit ven.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam