• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA:
    začínám mít dilema jestli pořídit televizi/monitor nebo novou grafiku :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Dobra, tak pokud jste s cenama vseho spokojeni a prijde vam to ok, tak bych to uzavrel a dal bych se opet uz venoval jen Cyberpunku2077 diky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: USA neni okolni svet a muzu te uklidnit, i oni maji dan, jen ji neuvadi, protoze se stat od statu lisi. Je to neco jako nakup v MAKRU/TAMDA ac kde mas taky cenovky bez DPH, ac v tom druhem mas uvedene obe ceny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    D1RABBIT: A ano...vse se da koupit levneji, z druhe ruky, nebo v nejakym eshopu, kde si na digitalni sluzbu clenstvi v ps+ nenaroubuji 20% zisku, ale kdyz budu mluvit ciste o Playstationu, tak to proste nechapu, jake duvody ho vedli k tomu, aby cenu ze dne na den zvedl o 300,-

Ale ted uz to vim, duchodci dostali pridano a zvedla se prumerna mzda... no sem to ale hlupak.

MELDA
    MELDA --- ---
    D1RABBIT: Tak pockat... takze cena se teda u nas odviji podle vyvoje prumerne mzdy? No tak super, to pak vysvetluje vsechno....diky....diky za odpoved.

MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jako tak, je docela dost na palicu, ze mame vsecko podstatne drazsi jak okolni svet a to si rozhodne nestojime na spici prijmoveho zebricku...

Navic sem si teda nevsimnul, ze by se nejak vyrazne menilo DPH, kdyz se razem zmenila cena clenstvi v PS+ a to z drivejsich 1290,- na 1590,- nebo kolik to ted je.

Proste klasika..jebou nas, protoze muzou.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Si mne predbehl...diky....pocitam uplne se stejnou odpovedi, ktera mne prijde celkem rozumna. I kdyz teda tam jaksi zapomneli dopsat, ze k tomu si jeste musite pripocitat 25% rabat :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Ano :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Xzone:
    Zdravím,
    odpověď na pár dotazů.

Balení - na všechny platformy bude celá krabice v angličtině. Uvnitř hra v multijazykové verzi.

Cena - jak zde již několikrát padlo, nelze srovnávat americké ceny bez 21% DPH a cla. S nimi se snadno dostaneme na podobnou částku jako v ČR. Stejně tak Polsko je pro CD Projekt výjimečný trh a nikde jinde edice nebyla takto levná. Bližší srovnání je s Anglii, kde se cena pohybuje okolo 250 liber. Českou cenu ovlivňuje primárně nákupní cena českého distributora. Prodejci si ji opravdu nemohou vycucat z prstu, jak mají mnozí představu :)

Platba - placení bude možné online platební kartou nebo převodem na účet, který bude nutné provést do cca 3 dnů. Při nákupu samozřejmě půjde vybrat i osobní odběr na prodejně.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: zákazníci to tak chtějí....
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nedalo mne to a vznesl jsem dotaz primo na Playstation CZ, proc jsou v CR pomerne dost rozdilne vyssi ceny u vseho oproti zbytku sveta, tak uvidime, co napisou.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak v zahranicni sberatelska edice stala 250$
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TRAGED: JJ aspon to lidi pisou ze se dala sehnat levneji. Ale je komplet vyprodano.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: Kde v zahranici?
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Nakonec mi je atraktivnější ta normální edice. :-D
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    SEJDA: Je to investiční šrot. Koupíš to teď za 7500, a za pár let prodáš jen tu figurku nějakýmu zoufalýmu sběrateli za dvojnásob.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SEKI1: za starozitnosti, poskozene obrazy, osoupane jedovate nadobi, neprakticke kocarky, sici stroje, psaci stroje, parni lokomitvy, auta s neskutecnymi emisemi .. se plati jeste mnohem vice. Nicmene mas pravdu, ze ptakticky to ma mnohem nizsi hodnotu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SEKI1: já to nechci, takže cena mi přijde ok
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam