• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KIE
    KIE --- ---
    LAUNCHER:FRIZER: JULIAN: chtěl jsem dát - ale dostal bych se na ignore list jako všichni co nesouhlasí s LAUNCHERem
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    FRIZER: ja pochopil "jsem unikatni vlocka a vsem to musim rict". Prekvapuje me akorat ze nam nerekl ze je vegan...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LAUNCHER: Co jsem akorát pochopil z tvého příspěvku je : "Nebaví mě mainstream, ani vysoce hodnocené hry, cyberpunk si zahraju, české recenze nečtu ale asi stojí za hovno"...

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Nesleduji a nectu nic, nad ramec "videt co vychazi". Spoustu vychvalovanych her me vubec nebavilo, napriklad Bioshock - pro me velke prekvapko - protoze System Shock 2 jsem dohral snad 5x. Naopak treba zatracovany Wolfenstein: Youngblood me bavi. Neni to nejaky vrchol hernich mechanismu, ale pekne se mi to hraje a ma to soudoby stav grafiky.

Ruznych her je dost a kazdy hrac ma jiny vkus. Zejmena pokud vite, ze se lisite od mainstreamu, musite si usudek udelat sami. Bohuzel to stoji nějaké finance na zkouseni. Skoda ze uz neni "prvni epizoda v shareware verzi", jako za dob Doom 1.

Treba nize diskutovany Witcher jsem ani nezkousel, ani fantasy, ani stredovek mi nic nerika a nijak me nezajima.

Cyberpunk obecne mam moc rad jako styl, na Cyberpunk 2077 se uprimne tesim. Jestli me to pak bavit nebude, nic se nedeje, zivot jde dal. A jestli me to bavit bude, patrne hodne hodin herniho casu a spousta moznosti, no co vam budu povidat, radost bych mel velkou.

Mam predobjednavku. Recenze, preview atp cist nebudu (ci spise nebudu koukat na YT, v dnesni dobe), usudek si proste udelam sam podle par prvnich hodin hrani. Nikde se o tom s nikym nehadam, nad recenzemi se nepohorsuji. Vsak uplne v poradku, ze se kazdemu libi jine hry. Navic co si budem, v mych 39 letech uz musim brat jako fakt, ze recenze jsou urcene pro vekem uplne jinou cilovku.

Ohledne ceskych recenzi si neodpustim trosku rypnuti, nemyslim to zle, ale opet, nalejme si cisteho vina. Kdyby ti redaktori za neco stali, tak by se zivili nejakou lepe placenou praci. Cest vyjimkam, lidem kteri ceske recenze pisou jen jako konicek a zivi se necim rozumnym (nevim, jestli existuji, ani jak to ted funguje - soudobou ceskou scenu neznam, neni zadny duvod). Tim narazim treba na Andrew, Cocika, Vavru a dalsi lidi, co maji rozum, driv recenze psali, ale dneska uz se proste zivi necim jinym, protoze to proste financne nedavalo smysl.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: lidi z Vortexu pusobej vcelku rozume
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MELDA: V češtině je to dost bída. Já čtu vlastně hlavně Rock Paper Shotgun, IGN a sleduju vývojáře a trendy na twitteru.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BURKHAR: a nejakej lepsi zdroj mate? Jako ze celkove o hrach atd?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MELDA: Protože je píší dementi, kteří tomu nerozumí ni zbla.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: imho tam zustali telata a moc jim to tam posledni roky nende
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nevim co je za problem na clancich z games.cz
    JCD
    JCD --- ---
    BURKHAR: jako ze by si ho dal sam pan majitel? to je asi prilis troufaly pozadavek :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Neměl by být za postování článků z games.cz permaban?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    ono neni sidequest jako sidequest, ze. Jsou sidequesty na 5 minut a nebo taky ale na pul hodiny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak ne..udajne 146 vedlejsich ukolu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KOUDY: No oni pisou, ze tohle budou vylozene sidequesty... u W3 bych odhadoval podobnej pocet, mozna i nizsi (dost se pak opakovaly). Tam byl vzdy tak jeden, dva na te tabuly a tech v kazde te oblasti bylo poskromnu, odhadoval bych max 4 na casti mapy, jako Velen, Skelige atd..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ted je otazka, jestli to neni malo...Kolik jich mel W3?..jdu to vygooglit
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak dobry, nepise se tam nic zasadniho.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Clanek sem jeste necetl, tak nevim, jestli nemuze obsahovat nejaky spoilery.

Cyberpunk 2077 bude mít zhruba 75 vedlejších pouličních úkolů | Games.cz | GAMES.cz
    https://m.games.tiscali.cz/...a/cyberpunk-2077-bude-mit-zhruba-75-vedlejsich-poulicnich-ukolu-339584
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    TRAGED: To je ta Augmentovana Realita?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam