• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Drogy, sex, sebevraždy, mučení: Cyberpunk 2077 se ratingu 18+ nebojí | Games.cz | GAMES.cz
    https://m.games.tiscali.cz/...drogy-sex-sebevrazdy-muceni-cyberpunk-2077-se-ratingu-18-neboji-343370

Potesilo :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    njn, člověk nemůže mít vše, co chce :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( KID_MCHUTT: Takze na hrani ve splitscreenu staci :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: OFC jsem bral jen ovladac, launch Scorpio edice XBX mi staci a ten je 1. i k PC 2. bude s XSX kompatibilni.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ted jsem si ho i poradne osahal a No Future neni jen potisk, ale je i vygravirovanej!
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: škoda, že to je starej xbox...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kontroler bezprzewodowy w edycji limitowanej jeste z druhe strany + QR kod zdola uprostred:

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Punkovej "unboxing", aneb prave dorazil.

JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    VONBONBON: Kdyby CP2077 vysel podle planu tak je to nejlepsi karantena ever. Takhle mame jen casopis o hackovani a kral bramborovych lidi nam naordinoval dva mesice Bez Kapitalismu.
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Hlavně neřikej však mi to nějak zvládnem
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak se uklidnime...vysvetlili jsme si to a jedem dal...radeji sem pak hazte ty soutezni kompy co budou postaveny :-)
    TOREN
    TOREN --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: tohle slušná snůška nesmyslů. A nejlepší jsou názory , které člověk musí dovysvětlovat v poště.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAUNCHER: Stezujes si, ze nemuzes 2.5GB/s NVMe pripojit k XKU pres USB? Vazne?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Na zaklade vyjasneni v poste, pro jistotu doplneni meho puvodniho textu - byl myslen takto:

"Je smutne, ze tuhle "promitacku na loading screens", protoze mmj mene RAM nez soucasne mobily, nekdo prevleka do Cyberpunk 2077 oblecku evokujiciho HW budoucnosti.

Kdyby alespon udelali nejakou hezkou skrin pro PC ve stylu Cyberpunk 2077, ktera by idealne i v necem byla inovativni, zvazil bych jeji porizeni. Nebo kdyby pockali s konzolemi v Cyberpunk 2077 stylu na Vanoce, na novou generaci konzoli, ktera pokud spravne chapu, ma tenhle soucasny neduh zlepsit (vice RAM, NVMe SSD)."
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jen to shrnu..XBox je celkove nestastna platforma...i kdyz mozna ted bude lepsi, potom co AMD ukradli data k cpu pro XBox :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Najdi mne zde v tvem prispevku jedinou zminku o cyerpunku? [ LAUNCHER @ Cyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED ]
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Ach. Neveril bych, ze je nekdo natolik zapaleny fanboi, ze si koupi konzoli ~5 mesicu pred jejim nastupcem, jen proto ze je v tech spravnych barvach a je mu jedno, ze to bude hrat z otacejici se plotny. Ta plotna, to je fakt "cyberpunk" jako remen.

Jinak "upload trable" fakt nemam a nevim jak "upload" souvisi s tim co pisu.. ale je hodne hodin a nevim v jakem jsi stavu, takze budiz :-))
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LAUNCHER: aspon si decka zazijou loading screen jako my kdysi na commodore 64. pamatuju si jak jsme na konci prvniho levelu Turricana pachali sebevrazdu abychom nemuseli cekat 5 minut na loading druhyho levelu :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Ano..a dal? Nikdo hw xboxu neresi, libi se nam design, ktery souvisi s tematem diskuze. Tve upload trable sem jaksi nepatri.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Cyberpunk 2077: Limited Edition Xbox One X
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam