• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    TRAGED: a s aktualni situaci to ma spolecnyho co presne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JVMLOK: To neni zadnej mod do NWN, to jsou oficialni 1. publikovane obrazky pri ohlaseni Witchera.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Za mne v pohode...klid pred bouri, nez si vsichni z toho vymazu urvem koule :-) (abych byl genderove vyvazenej...zeny si urvou rodidla :-) )
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    JVMLOK: mne to prislo jen jako vtipnej pic, tot vse. doufal jsem, ze to nekoho zde taky pobavi, to byla moje pointa.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    LOJZEE: co to je? chapu ze na internetech vyskocil nejakej retardovanej trend postovat obrazky z Witchera z modu NWN, tak bych cekal ze k CP2077 se podobne mentalni kapacity vyjadri repostem screenshotu z Anachronoxu nebo jeste lip Bloodnetu s Keanu, ale unika mi pointa, muzete me nekdo osvitit?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Breathtaking

MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BLACKHEAD: Pravda! Asi to bude Pravda. :-) Nezkoumal jsem, prvni radek je latinkou a tím to pro mě haslo.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    What will you name your Cyberjunk? xD
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    BLACKHEAD: Pokud nekdo neznate azbuju, je tam napsano "Cyberpunk 2077 vysel".
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    JAZZZ: Vzhledem k tomu titulku bych se v danem kontextu obaval neceho horsiho... :-D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    BLACKHEAD: tak to asi pisou, ze lid donutil Putinovu hlavu v lahvi znova kandidovat :)
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    TRAGED: Pan cte rusky noviny...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Z Redditu:

"Me in 2077 seeing the news that cybperpunk has been delayed again..."
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Rozebíráme nejnovější detaily o Cyberpunku 2077. Velká část se odehraje za dne a vůbec nám to nevadí
    https://www.youtube.com/watch?v=-rAPpB9nuNU
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Preview verzia Cyberpunku 2077 mala bežať v 1080p s DLSS 2.0 a potrápila aj výkonnú RTX 2080Ti | Sector
    https://www.sector.sk/...book.com&utm_campaign=29-6-2020-novinka-243703-preview-verz&utm_medium=post
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    SEKI1
    SEKI1 --- ---

SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam