• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Smesne nizke naroky, to ze pul sveta na to nema zelezo je blabol...
    Zajimalo by me, od koho ste kdo vzal predprodej (pc)... Ja ac ho nemam rad a snazim se nepodporovat, predobjednal u mimozemstana kuli komixu...klicenka ci privesek me nejak nebrala...
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: lidi maj mrdky, ale tech 1080 bych rek ze bude minimum pro master race zazitek.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Protoze co sem nekde videl HW naroky, tak me naopak prekvapilo, ze nejsou nikterak prehnane a vysoke.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Ja mam PS4Pro, takze sem cajk :-) Mne spis zajimalo, jaky to ma pozadavky na grafiku, ze ji pulka sveta nema :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: vzhledem k tomu ze to vyvijeli pro 7 let starou konzoli s plotnovym diskem ti 1080 bude velmi pravdepodobne stacit... :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    A co ze to chce za grafiku?? Mam ti v praci komp..i7 a 1080 grafarnou.. stoji pod stolem a prasi se na nej :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: :-) Hele..ja to moc neresim...xbox bych asi nechtel protoze M$ a widle, ale jinak je to bedna jako bedna :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MELDA: já jsem se teda rozhodl prejit na temnou stranu a objednal xbx, co me trochu rozesmutnilo ze ten cyberpunk dostane upgrade az ve 2021. Nevim zdali to hrat hned po startu bez plnyho potencialu :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    No ja si konecne postavil Cyberpunk PC. Na jare jsem si dal budget 1000 EUR, ted jsem spocital uctenky a je to za 1600... To mam za to ze jsem vyhral 3080 loterii :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: A druha pulka ma PS4 :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    já bych už objednal také, ale nemám na to grafiku... půlka světa na to nemá grafiku... :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Ja sem byl jasnej, ze jdu se startem do toho...i s ocekavanim jiste neodladenosti, par bugu atd...ale ja spis resil, zda placku nebo digital.
    Nakonec vyhral digital a to hlavne proto, ze v pripade prechodu na PS5 to bude proste bez komplikaci :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ten vozovej park ze vcerejsiho videa me rozebral na kousky stejne jako minule ten arzenal. Nevydrzel jsem a objednal jsem to i kdyz jsem to nemel v planu, ale po vcerejsku se na to zacinam i tesit. Takhle ma vypadat ziskavani zakazniku. good job. bude to morda!!!
    MELDA
    MELDA --- ---
    PETJU: Pokazdy, kdyz sem nakouknu, tak cumim opet na tu celou serku fotke a mam chut dal Sekimu dalsi a dalsi palec...ty vole...total brutal fotky. To vypada na kvalitni fotomod ve hre :-) Zabava na nekolik hodin, jako driv v GTA nebo pak GT:S
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    SEKI1: Ty vole....tohle mne nedelej...to je mazec..a jestli je to ze hry...tak chciju usima :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Aaaa dopici :-)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TOFI
    TOFI --- ---

Fotky, kolik stohů papírů zabírá japonská lokalizace Cyberpunk 2077 • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/...0-10-12-fotky-kolik-stoh-papir-zabira-japonska-lokalizace-cyberpunk-2077
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam