• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CHEWBACCA: Neni to to tom co chci, ale co nechci. A ja rozhodne nechci GTA.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TRAGED: cyberpunk gta s rpg a fps prvky, co chces vic? :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PETJU: Hmm, kdyz tak na to koukam, zacinam mit strach, ze to bude "jen" divne GTA. Snad ne.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MELDA: hergot, Akira....
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    JAMES23: tyvole Jamesy nic neprodavej, kup Cyberpunk a hraj s nami! ;D

Ale jestli teda musis, tak te tady muzu vsem jen doporucit. Komp od tebe mi stale slape jak vino!
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    Omlouvám se za spam, ale už to tu sleduju dlouho a koukám spousta lidí uvažuje o upgradu.
    Mám tu na stole sestavu, co jsem stavěl vlastně pro radost, co mi je líto posílám jen tak do světa někomu noname a rád bych kdyby zůstala v "rodině" :) Obecně teď nemá moc cenu kupovat ted vzhledem k RTX3XXX a nové generaci Ryzenu, ale až tohle bude dostupné tak budou ceny naprostej nesmysl a zásob málo...

Jedná s o i7-9700kf, nejlepší kousek co mi přisel pod ruku, dá 5.0 Ghz allcore bez zvedání napětí naprosto stable. A šel by i víc kdyby se někdo chtěl piplat :) Na téhle frekvenci to strčí Ryzen do kapsy ať uznávám že ten je na defaultu lepší :) Samozřejmě chlazený vodou (corsair all-in-one 1x120mm)
    Grafika RTX 2080
    32GB DDR4 3000Mhz G.Skill
    500GB NVME
    2TB Plotna
    deska: MSI Z390 Gaming PLUS / Intel Z390
    Zdroj: 650W Seasonic 82+
    case MSI MAG PYLON / 3x Temperované sklo / 4x120mm RGB fan

všechno nový, čerstvě postavený, testovaný, záruka 2 roky.
    Není to super aktuální shit, ale cena je víc než libová si myslím
    Nechám za 35k

když tak mě Melda smaže :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ty jo asi vezmu jeste digital pokud bude predownload :D Sice mam koupenou fyzickou ale nez to prijde a nez se to stahne tak mam po vikendu :D
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    LSDMASACRE: cvak ;D
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    LSDMASACRE: ja jsem koupil 2070s, po vydani jsem si trochu trhal vlasy no ale ted koukam ze mozna dobre. I tak je vykona dost. maximalne nejake to rtx vypnu.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SIMSALABIM: si to nepochopil... myslel jsem že není nikde 3080. pořídil sem kompa aby šel cyberpunk ve 4K na ultra a chybí mi tam ta 3080 :)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    JANOS: tak to gratuluji, kolega ji ma zaplacenou a jeste nedostal ani info kdy ji dostane :D czc.cz
    JANOS
    JANOS --- ---
    SEKI1: Watch Dogs Legion jsem si vcera aktivoval, Nvidia to dava jako darek k 3080, tak snad to nebude shit
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Pry pred vydanim jeste daji pozadavky pro RTX ON , tak to bude neco jako Watch Dogs Legion. Ty tam maji rovnou 3070 ktera se neda ted ani koupit.
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: to je naprosto nicnerikajici. to recommended muze bejt klidne 1080p medium console experience.
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Smesne nizke naroky, to ze pul sveta na to nema zelezo je blabol...
    Zajimalo by me, od koho ste kdo vzal predprodej (pc)... Ja ac ho nemam rad a snazim se nepodporovat, predobjednal u mimozemstana kuli komixu...klicenka ci privesek me nejak nebrala...
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: lidi maj mrdky, ale tech 1080 bych rek ze bude minimum pro master race zazitek.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Protoze co sem nekde videl HW naroky, tak me naopak prekvapilo, ze nejsou nikterak prehnane a vysoke.
    MELDA
    MELDA --- ---
    L4MA: Ja mam PS4Pro, takze sem cajk :-) Mne spis zajimalo, jaky to ma pozadavky na grafiku, ze ji pulka sveta nema :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam